Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (2-8/2/2023)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (2 - 8/2/2023) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Ο τομέας στον οποίο πρέπει να είστε επιφυλακτικοί το προσεχές διάστημα είναι των χρημάτων, καθώς στις 4/2 κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού που φέρνει ξαφνικές αλλαγές, ή μπορεί να προκύψουν έκτακτες ανάγκες που θα αλλάξουν τα σχέδιά σας. Στις 5/2 ακολουθεί η Πανσέληνος στον Λέοντα που θα εντείνει την ανάγκη σας για απολαύσεις και μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Βεβαιωθείτε ότι μια κοινωνική εκδήλωση ή μια ομαδική δραστηριότητα δεν πρόκειται να σας κοστίσει πολύ. Ο Ουρανός συμμετέχει ξανά σε τετράγωνο και υποδηλώνει οικονομική δυστοκία, επομένως δεν είναι εποχή για υπερβολές. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη, σε τετράγωνο με τον Άρη, βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα και πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί πώς θα εκφράσετε τα παράπονά σας. Εξαιρετική μέρα για να παρουσιάσετε τις ιδέες σας σε εργοδότες είναι στις 6/2 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Ερμή - Ποσειδώνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καριέρα και η φήμη σας τονίζονται καθώς παίρνετε την επιβράβευση έπειτα από πολύμηνη προσπάθεια και είναι ιδανική εποχή για να οργανώσετε τα σχέδιά σας και να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας μέχρι το επόμενο εγχείρημα. Μια απαιτητική μέρα που θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας είναι στις 4/2, που κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού. Αποφύγετε σπασμωδικές ενέργειες που μπορεί να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Στις 5/2 η Πανσέληνος στον Λέοντα φέρνει τον τομέα της οικιακής σας ζωής σε αντίθεση με τα επαγγελματικά σας και σας ειδοποιεί πως πρέπει με κάποιον τρόπο να επαναφέρετε την ισορροπία. Δεν θα είναι εύκολο, καθώς συμμετέχει και ο Ουρανός, επίσης σε τετράγωνο, και η επαναστατική σας διάθεση δεν θα είναι καλός σύμβουλος. Την ίδια μέρα πραγματοποιείται και το τετράγωνο Αφροδίτης - Άρη που δημιουργεί εντάσεις σχετικά με οικονομικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα μελλοντικά σας σχέδια και οι στόχοι σας απασχολούν το μυαλό σας και είναι μια καλή εποχή για να αποκτήσετε νέες δεξιότητες ή να διευρύνετε τις γνώσεις σας. Ωστόσο, αν σκέφτεστε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, καλό θα είναι να γίνει μετά τις 6/2. Το τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού στις 4/2 και η Πανσέληνος στον Λέοντα, επίσης σε τετράγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό στις 5/2, μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση των σχεδίων σας ή ίσως η διαίσθησή σας να μην είναι σωστή. Προσέξτε μην είστε παρορμητικοί, αλλά ευέλικτοι και προσγειωμένοι. Εξαιρετική μέρα για να ζητήσετε κάποια χάρη ή εξυπηρέτηση, να αναζητήσετε μια χρηματοδότηση ή να ρυθμίσετε κάποια οφειλή είναι στις 6/2 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Ερμή - Ποσειδώνα και σας κάνει πολύ πειστικούς. Ενδεχομένως να προκύψει κι ένα ειδύλλιο με μεγαλύτερο άτομο ή πρόσωπο με εξουσία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα σημαντικό εγχείρημα ολοκληρώνεται και ήρθε η στιγμή να κάνετε έναν απολογισμό προτού ξεκινήσετε νέες επαγγελματικές προσπάθειες. Εντοπίστε πιθανά σφάλματα που σας έβγαλαν εκτός προϋπολογισμού και φροντίστε να μην τα επαναλάβετε στο μέλλον. Και επειδή αυτή την εποχή τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν κυρίως, πρέπει να αποφύγετε τα ανοίγματα και να κρατήσετε άμυνες. Στις 4/2 κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού που φέρνει στην επιφάνεια οφειλές και κληρονομικά ζητήματα, ενώ στις 5/2 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Λέοντα, επίσης σε τετράγωνο με τον Ουρανό, που σημαίνει πως απρόοπτα γεγονότα ίσως φρενάρουν τα σχέδιά σας. Ωστόσο, από τις 6/2 να αναμένετε θετικές εξελίξεις που θα αφορούν μια συνεργασία με το εξωτερικό. Το εξάγωνο Ερμή - Ποσειδώνα θα ευνοήσει τα ταξίδια και τις υπογραφές συμβολαίων. Με το τετράγωνο Αφροδίτης - Άρη στις 5/2 αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων για τη σταδιοδρομία σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εποχή οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και κυρίως αυτές με πρόσωπα εξουσίας χρήζουν προσοχής. Στις 4/2 το τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού φέρνει κάποια αναπάντεχα γεγονότα στα επαγγελματικά που θα σας βάλουν σε διαδικασία αναθεώρησης μιας συνεργασίας, αλλά, αν δεν έχετε κάποια εναλλακτική στο μυαλό σας, πρέπει να προσέξετε πώς θα κινηθείτε. Την επόμενη μέρα η Πανσέληνος στο ζώδιό σας βγάζει στην επιφάνεια τις προσωπικές σας επιθυμίες, οι οποίες έρχονται σε κόντρα με τα καθήκοντά σας και αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις συνθήκες, θα θελήσετε να αλλάξετε κατεύθυνση λίαν συντόμως. Ωστόσο, επειδή συμμετέχει κι ο Ουρανός σε τετράγωνο δεν πρέπει να προβείτε σε ενέργειες για τις οποίες δεν είστε σίγουροι. Μια καλή μέρα για οικονομικές διαπραγματεύσεις είναι στις 6/2 που πραγματοποιείται το εξάγωνο Ερμή - Ποσειδώνα. Συζητήστε για την αύξηση των αποδοχών σας ή ζητήστε κάποια χρηματοδότηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διανύετε μια φάση που ο προβληματισμός για τα επαγγελματικά σας είναι έντονος και σκέφτεστε να αλλάξετε ρότα και να μετοικήσετε στο εξωτερικό, κάτι που θα πρέπει να το καθυστερήσετε μέχρι τις 6/2. Στις 4/2 το τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού θα προκαλέσει ανατροπές σε ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό ή διαδικαστικά ζητήματα. Στις 5/2 ακολουθεί η Πανσέληνος στον Λέοντα, στην οποία συμμετέχει και ο Ουρανός, επίσης σε τετράγωνο, και κάτι δεν θα δρομολογηθεί σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να δείτε τη θετική πλευρά των εμποδίων, καθώς σας δίνουν την ευκαιρία να οργανωθείτε καλύτερα. Την ίδια μέρα το τετράγωνο Αφροδίτης - Άρη μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με εργοδότες και ηλικιωμένους. Από τις 6/2, που πραγματοποιείται το εξάγωνο Ερμή - Ποσειδώνα, είναι εξαιρετική εποχή για επενδύσεις, φλερτ και δημιουργία ερωτικής σχέσης. Επιστρατεύστε την ευγένειά σας.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικά ζητήματα που αφορούν κοινούς πόρους ή χρήματα μέσω τρίτων και ερωτικές υποθέσεις χρήζουν προσοχής, καθώς προβλέπονται αλλαγές που θα σας έρθουν λίγο ξαφνικές. Στις 4/2 το τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού δείχνει πως κάτι έκτακτο θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Ίσως κάποια επένδυση να μη φέρει τις αναμενόμενες αποδόσεις ή να προκύψουν οφειλές. Στις 5/2 η Πανσέληνος στον Λέοντα τονίζει τον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης και θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να διασκεδάσετε με τους φίλους σας και να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Επειδή όμως συμμετέχει και ο Ουρανός, επίσης σε τετράγωνο, οι πιθανότητες να προσελκύσει μια καινούργια γνωριμία την προσοχή σας είναι πολλές, αλλά θα είναι προσωρινός ο ενθουσιασμός σας, οπότε μη δώσετε υποσχέσεις. Με το εξάγωνο Ερμή - Ποσειδώνα στις 6/2 θα ευνοηθούν οι διαπραγματεύσεις και οι συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις επόμενες μέρες θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις με κάποια μέλη της οικογένειας και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την υπομονή σας. Δύσκολη μέρεα για να ανακοινώσετε τα σχέδιά σας είναι στις 4/2, που πραγματοποιείται το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, και στις 5/2, που η Πανσέληνος στον Λέοντα, επίσης σε τετράγωνο με τον Ουρανό, μπορεί να προκαλέσει πρόσφορο έδαφος για εντάσεις. Ωστόσο, δεν πρέπει να βάλετε τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σας. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη θα εντείνει την κτητικότητά σας και θα πρέπει να αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας που θα έχουν αντίκτυπο στη σχέση σας. Από τις 6/2, που το εξάγωνο Ερμή - Ποσειδώνα σας κάνει πιο διαλλακτικούς και ευχάριστους, μπορείτε να επιλύσετε τα όποια προβλήματα και να επαναφέρετε τις ισορροπίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εποχή είστε σε δίλημμα, καθώς υπάρχουν θέματα που σας προκαλούν δυσαρέσκεια και αφορούν τα επαγγελματικά σας και ενώ θέλετε να αλλάξετε κατεύθυνση, φοβάστε μήπως πάτε κάπου που θα είναι ακόμα χειρότερα. Επικοινωνιακά προβλήματα με άτομα από τον χώρο της εργασίας κάνουν την καθημερινότητά σας δύσκολη, κάτι που μπορεί να ενταθεί στις 4/2, οπότε πραγματοποιείται το τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού. Την επόμενη μέρα ακολουθεί και η Πανσέληνος στον Λέοντα που θα σημάνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου και θα χρειαστεί να πάρετε σύντομα αποφάσεις. Πάντως, αν σας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσετε την τύχη σας σε κάτι εκτός του αντικειμένου σας, μη διστάσετε. Στις 6/2 το εξάγωνο Ερμή - Ποσειδώνα θα ευνοήσει τις οικονομικές διαπραγματεύσεις και τις αγοραπωλησίες ακινήτων, αλλά μη βιαστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες και μπορεί να πάρετε εσφαλμένες αποφάσεις. Ειδικά στις 4/2, που κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού και μπορεί να προκαλέσει ανατροπές και απώλειες, δεν θα είναι κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις και ρίσκα. Προσπαθήστε να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων για να αυξήσετε το εισόδημά σας και διαφυλάξτε τους πόρους σας. Στις 5/2 η Πανσέληνος στον Λέοντα αφορά κοινούς πόρους, ταυτόχρονα συμμετέχει και ο Ουρανός σε τετράγωνο, που εξακολουθεί να προκαλεί αστάθεια, και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας. Την ίδια μέρα μπορεί να δημιουργηθεί παρεξήγηση με κάποιο άτομο από τον χώρο της εργασίας. Από τις 6/2, που το εξάγωνο Ερμή - Ποσειδώνα ευνοεί την επικοινωνία, μπορείτε να επιλύσετε τα προβλήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έκτακτες αλλαγές στον τομέα της οικιακής σας ζωής σάς φορτίζουν ψυχικά και δεν θα είστε πολύ επικοινωνιακοί τις επόμενες μέρες. Δεν είναι απαραίτητα για κακό ωστόσο. Ιδιαίτερη προσοχή στις 4/2 να μη προκαλέσετε δυσάρεστο κλίμα γύρω σας. Το τετράγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σας με τον Ουρανό στον Ταύρο θα φέρει κόντρα τις προσωπικές σας επιθυμίες με τις ανάγκες της οικογένειας και μπορεί να αντιδράσετε απότομα. Στις 5/2 η Πανσέληνος στον Λέοντα δίνει έμφαση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και, καθώς συμμετέχει και ο Ουρανός, θα αφορούν κάποια μέλη της οικογένειας. Αποφύγετε τις επενδύσεις και τα ρίσκα καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης - Άρη δεν θα ευνοήσει τις προσπάθειές σας. Από τις 6/2, που πραγματοποιείται το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, θα είναι μια καλή εποχή για διαπραγματεύσεις.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή την εποχή επικρατεί ασάφεια σε εμπορικές υποθέσεις και αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα, που σημαίνει πως πρέπει να είστε ευέλικτοι και να προσαρμόζεστε συνεχώς στα νέα δεδομένα. Στις 4/2 κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού που μπορεί να προκαλέσει ανατροπές σε ταξίδια, εμπορικές συναλλαγές ενδεχομένως να μην έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα ή μπορεί να ακούσετε κάποια δυσάρεστα νέα σχετικά με ένα οικείο πρόσωπο. Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 5/2 ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας και της υγείας και υποδεικνύει προς τα πού γέρνει η ζυγαριά. Εν προκειμένω γέρνει προς την εργασία και πρέπει να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και στη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Τις 6/2 το εξάγωνο του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας με τον Ερμή στον Αιγόκερω σάς παρακινεί να βελτιώσετε σχέσεις με φίλους.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Radio Lifo / Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Στο μυαλό των περισσοτέρων, η πρωτεΐνη είναι συνώνυμη με την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Από πού παίρνουν όμως την πρωτεΐνη τους οι χορτοφάγοι, οι βίγκαν ή όσοι απλά θέλουν να περιορίσουν την κατανάλωση κρέατος; Η Μερόπη Κοκκίνη συζητά με τη διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

Radio Lifo / Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

O στυλίστας Ανδρέας Κόκκινος και ο γραφίστας Στάθης Μητρόπουλος εξηγούν στη Μερόπη Κοκκίνη πώς έστησαν το βιβλιοπωλείο τους και τι έκαναν όταν ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε εκεί η Τίλντα Σουίντον.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Living / Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Μετά την πανδημία η Αθήνα έχει εξελιχθεί σε μια πόλη όπου καθημερινά συμβαίνει κάτι καινούργιο. Η ομάδα της LiFO διαλέγει 100 μπαρ, εστιατόρια, πάρτι, χώρους τέχνης και όλα τα σημεία της πόλης που είναι πάντα γεμάτα με κόσμο, και πάντα κάτι παίζει.
THE LIFO TEAM