Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (17-23/11/2022)

empathy-jumbo.gif
0

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εποχή ο τομέας της πνευματικής σας ανάπτυξης ενεργοποιείται με τον καλύτερο τρόπο. Στις 17/11 εισέρχεται και ο Ερμής στον Τοξότη και μαζί με την Αφροδίτη φέρνουν ευκαιρίες για επιτυχίες σε σπουδές, νομικές υποθέσεις και ταξίδια στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Στις 22 ακολουθεί και ο Ήλιος και θα ασχοληθείτε με τους στόχους σας. Το 2ο δεκαήμερο θα έχετε θετικές εξελίξεις στα οικονομικά ή μπορεί να βρείτε μια θέση εργασίας στις 17/11. Στις 18/11, με το εξάγωνο Ήλιου - Πλούτωνα, είναι μια πολύ καλή στιγμή για το 3ο δεκαήμερο για επαφές με πρόσωπα εξουσίας, οικονομικές διαπραγματεύσεις και αύξηση της δημοτικότητάς σας. Προσέξτε στις 19/11 τις μετακινήσεις σας και πιθανή παρεξήγηση με οικείο πρόσωπο. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία φέρνει καλά νέα για τη σταδιοδρομία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη στις 17/11 οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα πρέπει να δώσετε έμφαση σε διαπραγματεύσεις, αναζήτηση οικονομικών πόρων και στη διευθέτηση κληρονομικών ζητημάτων, καθώς με τη συμμετοχή της Αφροδίτης και εν συνεχεία του Ήλιου στις 22/11 οι συνθήκες θα είναι με το μέρος σας. Επίσης, θα είναι πολύ καλή εποχή και για την ερωτική σας ζωή. Αίσιες θα είναι οι εξελίξεις και για το 2ο δεκαήμερο στις 17/11 που θα αφορούν την απόκτηση παιδιού ή το ξεκίνημα μιας σχέσης. Για το 3ο δεκαήμερο οι επαφές που είχατε κάνει αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς, ενώ συνεχίζει να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για καινούργιες συνεργασίες στο εξωτερικό με το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα στις 18/11. Ωστόσο, στις 19/11 θα πρέπει να προσέξετε τις επενδύσεις μέσω διαδικτύου καθώς μπορεί να προκληθούν οικονομικές απώλειες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας, Ερμής, έρχεται στις 17/11 να συντροφεύσει την Αφροδίτη στον Τοξότη και θα είναι ένα πολύ επικοινωνιακό διάστημα αρχικά για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Στις 22/11 ακολουθεί και ο Ήλιος και μέχρι τις 21/12 θα εστιάσετε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα είναι πιο ευχάριστη η επικοινωνία με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς. Εξαιρετική εποχή για διαπραγματεύσεις και νέες συνεργασίες. Το 2ο δεκαήμερο είστε πιο εσωστρεφείς και επικεντρωμένοι στους στόχους σας. Για το 3ο δεκαήμερο είναι εποχή σημαντικών εξελίξεων στην εργασία και μια πολύ καλή μέρα αναζήτηση εργασίας ή χρηματοδότησης είναι στις 18/11, με το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα. Οι ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο, αναγνώριση επιτευγμάτων και για νέες επιχειρηματικές προσπάθειες θα είναι πολλές την τελευταία μέρα που παραμένει ο Ήλιος στον Σκορπιό, σε τρίγωνο με τον Δία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια πολύ ευνοϊκή εποχή ξεκινά για τα επαγγελματικά σας, καθώς στις 17/11 εισέρχεται ο Ερμής στον Τοξότη και μαζί με την Αφροδίτη ο τομέας της εργασίας τονίζεται πολύ θετικά. Στις 22/11 ακολουθεί κσι ο Ήλιος και μέχρι τις 21/12 οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα μπορέσετε να βρείτε μια θέση εργασίας και να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Το 2ο δεκαήμερο έχετε έντονη κοινωνική ζωή και πρέπει να προσέξετε τα έξοδα. Η σχέσεις των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο είναι σε αρμονία και, εκτός του ότι είναι μια πολύ καλή εποχή για συνεργασίες και αύξηση εσόδων, στις 18/11 με το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα είναι ιδανική μέρα για γάμο ή για συμβίωση με το ταίρι σας. Μια μέρα πριν από την έξοδο του Ήλιου από τον Σκορπιό το τρίγωνο με τον Δία φέρνει έναν έρωτα σε ένα ταξίδι.

ΛΕΩΝ

Ψυχαγωγία, απολαύσεις, φλερτ, είναι το χαρακτηριστικών των επόμενων εβδομάδων με την είσοδο του Ερμή στον Tοξότη στις 17/11, που μαζί με την Αφροδίτη και τον Ήλιο που ακολουθεί στις 22/11 θα κάνουν την καθημερινότητά σας πολύ ευχάριστη. Μέχρι τις 21/12 μπορείτε να αυξήσετε και τα κέρδη σας μέσω επενδύσεων, να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση ή να αποκτήσετε παιδί. Το 2ο δεκαήμερο συζητήστε σχετικά με την αύξηση των αποδοχών σας. Θα ικανοποιηθεί το αίτημά σας. Με το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα στις 18/11 να αναμένετε οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο μια χαρμόσυνη είδηση που θα αφορά την οικογένεια ή την εργασία. Τύχη σε συνεργασίες και αφθονία φέρνει το τρίγωνο Ήλιου - Δία μια μέρα προτού να ξεκινήσει η εποχή του Τοξότη. Επίσης είναι εξαιρετική στιγμή για γάμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εποχή έντονης ενασχόλησης με θέματα της οικιακής σας ζωής και πολλών επαφών με αγαπημένα πρόσωπα, καθώς στις 17/11 εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Τοξότη και μαζί με την Αφροδίτη και τον Ήλιο, που ακολουθεί στις 22/11, θα είναι ένα πολύ ευχάριστο διάστημα και θα ευνοηθούν και οι διαπραγματεύσεις ακινήτων. Ίσως να βρείτε έναν καλύτερο χώρο για την οικογένεια ή για επαγγελματική στέγη. Το 2ο δεκαήμερο είστε προβληματισμένοι σχετικά με ένα ταξίδι και καλό θα είναι να ακούσετε τη διαίσθησή σας. Αν νιώθετε ότι κάτι μπορεί να μην πάει καλά, καλύτερα να το αναβάλετε. Στις 18/11 το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα φέρνει αέρα ανανέωσης στην ερωτική ζωή των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο και είναι εξαιρετική μέρα για φλερτ. Ίσως να έχετε χαρμόσυνα νέα με την άφιξη ενός νέου μέλους στην οικογένεια. Στις 21/11 θα έχετε μια πρόταση συνεργασίας

ΖΥΓΟΣ

Ο τομέας της επικοινωνίας αναδεικνύεται με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη στις 17/11, είναι και η Αφροδίτη ήδη εκεί, στις 22/11 ακολουθεί και ο Ήλιος, οπότε μέχρι τις 21/12 θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά αν προωθήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Έσοδα προβλέπονται και μέσω εμπορικών συναλλαγών. Εκδόσεις, συγγραφή και δημόσιες σχέσεις θα ευνοηθούν. Για το 2ο δεκαήμερο είναι μια εποχή εσωστρέφειας και θα προτιμήσετε να περνάτε πιο ιδιωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Το 3ο δεκαήμερο θα έχετε αύξηση εισοδήματος μέσω της ακίνητης περιουσίας και μια πολύ καλή μέρα για διαπραγματεύσεις ακινήτων είναι στις 18/11 με το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα. Πριν από την αποχώρηση του Ήλιου από τον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Δία δίνονται ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη και αύξηση κερδών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας θα αποτελέσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας το προσεχές διάστημα. Στις 17/11 εισέρχεται ο Ερμής στον Τοξότη και μαζί με την Αφροδίτη και εν συνεχεία με τον Ήλιο που ακολουθεί στις 22/11 θα κάνετε καλές διαπραγματεύσεις ‒ οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα κλείσετε μια καλή συμφωνία. Επενδύσεις και ακριβές αγορές θα ευνοηθούν, αρκεί να ξέρετε πώς θα κινηθείτε. Το 2ο δεκαήμερο μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις με φίλους και να αφιερώσετε χρόνο στην κοινωνική σας ζωή. Μέσω συλλογικών δράσεων θα αποκτήσετε καινούργια ενδιαφέροντα. Υπάρχουν ευκαιρίες για βελτίωση της ερωτική ζωής του 3ου δεκαημέρου και στις 18/11 το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα προμηνύει έναν έρωτα που θα σας προκαλέσει έντονα συναισθήματα. Μια μέρα προτού να αποχωρήσει ο Ήλιος από το ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Δία φέρνει πλούτο, έναν έρωτα ή έναν απόγονο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τελειώνει η εποχή της εσωστρέφειας με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας στις 17/11 και αρχικά οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα είστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι άριστες, κάτι που θα ωφελήσει και την επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή. Μαζί με την Αφροδίτη δημιουργείται ένας πολύ δυνατός συνδυασμός, ακολουθεί και ο Ήλιος, έτσι στις 22/1, που ξεκινά ο μήνας των γενεθλίων σας, και μέχρι τις 21/12 θα είστε οι πρωταγωνιστές. Το 2ο δεκαήμερο θα επιβραβευτείτε για τις προσπάθειές σας μέσω της αύξησης των αποδοχών σας και την εκτίμηση των ηγετικών σας ικανοτήτων. Στις 18/11 το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα δείχνει πως θα έχουν αίσια αποτελέσματα μυστικές διαπραγματεύσεις και θα πάρετε μεγάλη ανάσα οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Στις 21/12 το τρίγωνο Ήλιου - Δία θα ευνοήσει τις αγοραπωλησίες ακινήτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εποχή του Τοξότη ξεκινάει για τα καλά στις 17/11 με την είσοδο του Ερμή, που έρχεται να ενώσει τις δυνάμεις του με την Αφροδίτη, ακολουθεί και ο Ήλιος στις 22/11, έτσι τις επόμενες 4 εβδομάδες θα είναι πιο πεσμένοι οι ρυθμοί σας, θα γίνετε σπιτόγατοι και θα ασχοληθείτε με την οργάνωση των σχεδίων σας. Ξεκουραστείτε καθώς ο μήνας των γενεθλίων σας κοντεύει. Το 2ο δεκαήμερο θα βρείτε τον έρωτα σε ένα ταξίδι ή μέσα από το χώρο των σπουδών. Να είστε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες, να χαμογελάτε και να είστε ευγενικοί. Στις 18/11 το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα θα παρακινήσει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο να βγείτε από τη ζώνη της άνεσής σας και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, καθώς οι προοπτικές θα είναι πολύ καλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέες ιδέες κατακλύζουν το μυαλό σας και θα έχετε την ευχέρεια να τις προωθήσετε με επιτυχία καθώς στις 17/11 εισέρχεται ο Ερμής στον Τοξότη και μαζί με την Αφροδίτη υπόσχονται αίσιες εξελίξεις. Στις 22/11 ακολουθεί και ο Ήλιος, πυροδοτώντας τον τομέα της κοινωνικής σας δικτύωσης. Μέχρι τις 21/12 ό,τι αφορά την τεχνολογία και καινοτόμα προϊόντα θα φέρει αύξηση κερδών, ενώ θα ευνοηθεί και η σύναψη συμμαχιών. Δώστε έμφαση στην ομαδική προσπάθεια για να έχετε άριστα αποτελέσματα. Το 2ο δεκαήμερο θα ζοριστείτε λίγο με τα οικογενειακά σας θέματα και πρέπει να εκτονώνεστε μέσω της γυμναστικής ή κάποιας κατάλληλης άσκησης. Στις 18/11, με το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα, είναι ιδανική στιγμή για μυστικές συμφωνίες και επαφές με πρόσωπα που έχουν εξουσία. Στις 21/11, με το τρίγωνο Ήλιου - Δία, θα έχετε αίσιες εξελίξεις στα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΣ

Οι φιλοδοξίες σας θα απορροφήσουν την προσοχή σας και οι προβλέψεις είναι θετικές καθώς οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες είναι σε υψηλά επίπεδα και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις αν κάνετε επαφές με πρόσωπα εξουσίας. Στις 17/11 ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη, είναι ήδη και η Αφροδίτη κι ακολουθεί στις 22/11 ο Ήλιος. Μέχρι τις 21/12 θα πρέπει να συζητήσετε με τον εργοδότη σας σχετικά με την αύξηση των αποδοχών σας, ενώ θα ευνοηθούν και νέα εγχειρήματα. Το 2ο δεκαήμερο θα βρεθείτε σε δίλημμα μεταξύ δύο προτάσεων για συνεργασία και θα πρέπει να αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις. Με το τρίγωνο Ήλιου - Πλούτωνα στις 18/11 θα κάνετε ένα ταξίδι οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, διευρύνοντας το δίκτυο των συνεργατών σας. Επιτυχίες σε σπουδές φέρνει το τρίγωνο Ήλιου - Δία στις 21/11.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ