Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (16-22/7/2020)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (16-22/7/2020) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι αρκετά πιεστικές και θα πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε τον χρόνο σας. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ευνοεί τα νέα ξεκινήματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια, ωστόσο, επειδή συμμετέχει και ο Κρόνος σε αντίθεση, μπορεί να φέρει περιορισμούς και δυσκολίες, κυρίως στις σχέσεις με ηλικιωμένους. Στην παρούσα φάση καλείστε να βάλετε τα δυνατά σας για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, που είναι ουκ ολίγες, και ο εκνευρισμός ή η απογοήτευση θα σας βάλουν σε διαδικασία επανεξέτασης των σχεδίων σας. Στις 22/7 εισέρχεται ο Ήλιος στον Λέοντα και υπάρχει μια αυξανόμενη εστίαση στην ψυχαγωγία, στον ρομαντισμό και στη δημιουργικότητα, οπότε θα έχετε περισσότερη ενέργεια και αισιοδοξία. Η ερωτική σας ζωή θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα, καθώς μπαίνουν νέα πρόσωπα στη ζωή σας, που θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη να δίνει ευκαιρίες στον τομέα των εσόδων σας, έχετε πολλές ιδέες που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην αύξηση του εισοδήματός σας και είστε σε συνεχή εγρήγορση. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο αποτελεί ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας, ωστόσο θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να δουλέψετε εντατικά. Οι αντιθέσεις με τον Κρόνο απαιτούν σοβαρή στάση, υπομονή και σκληρή δουλειά, όμως θα βγείτε κερδισμένοι. Από τις 22/7 που εισέρχεται ο Ήλιος στον τομέα της οικογενειακής σας ζωής θα έχετε περισσότερη ενέργεια για να ασχοληθείτε με τις ανάγκες αγαπημένων προσώπων και με το σπίτι. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση του χώρου ή της επιχείρησής σας. Αφήστε χώρο για να έρθουν καινούργια γεγονότα στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ενεργοποιείται ο τομέας των οικονομικών σας και μπορεί να ανακαλύψετε μια νέα πηγή εσόδων που θα αυξήσει τα κέρδη σας. Σίγουρα δεν θα λείψουν οι πιέσεις και το άγχος λόγω οφειλών που πρέπει να διευθετηθούν με κάθε τρόπο, καθώς ο Κρόνος με τις αντιθέσεις του απαιτεί θυσίες, θα καταφέρετε όμως να βάλετε σε μια τάξη όσα σας απασχολούν κι έτσι θα ηρεμήσετε. Στον ερωτικό τομέα υπάρχουν εμπόδια που σε κάποιες φάσεις τα δημιουργείτε οι ίδιοι λόγω των ανασφαλειών σας. Ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση, επενδύστε στη βελτίωση της εμφάνισής σας, ώστε να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Στις 22/7 εισέρχεται ο Ήλιος στον Λέοντα και θα είναι ένα πολύ επικοινωνιακό διάστημα, κατά το οποίο θα ευνοηθούν οι εμπορικές συναλλαγές και οι σχέσεις με οικείους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέα ξεκινήματα θα ευνοηθούν με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, η οποία αποτελεί την προσωπική σας Πρωτοχρονιά, οπότε σκεφτείτε τι είναι αυτό που λείπει από τη ζωή σας και κυνηγήστε το: έρωτα, μια δουλειά, ένα ταξίδι ή αγαθά. Ωστόσο, επειδή ο Κρόνος απέναντί σας με τις αντιθέσεις του μπορεί να επιβραδύνει τα σχέδιά σας, θα πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε αυτό το κομμάτι. Με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα στις 22/7 θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και ενδεχομένως να προκύψει μια παράλληλη απασχόληση που θα ενισχύσει το εισόδημά σας. Αποφύγετε την αλόγιστη σπατάλη χρημάτων, ώστε να μη ζοριστείτε στις διακοπές σας. Ταξίδια και σύντομες μετακινήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία να αλλάξετε παραστάσεις και διάθεση.

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας και ενδεχομένως να βρεθείτε σε δίλημμα σχετικά με τα επαγγελματικά σας. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο έχετε κουραστεί και χρειάζεστε οπωσδήποτε ένα διάλειμμα, ωστόσο ο Κρόνος με τις αντιθέσεις του δείχνει πως δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο σύντομα, οπότε υπομονή. Από τις 22/7 που εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας θα έχετε περισσότερη ενέργεια για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις και ενδεχομένως να αναζητήσετε μια νέα κατεύθυνση που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Φροντίστε να κάνετε σύντομες αποδράσεις και να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας. Ένας έρωτας που προκύπτει με άτομο από τον χώρο της εργασίας θα σας προβληματίσει. Πάρτε τον χρόνο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διανύετε μια πολύ δημιουργική περίοδο, οι ιδέες σας είναι πολλές και μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, αρκεί να προσέξετε με ποιους θα ενώσετε τις δυνάμεις σας. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ευνοεί ένα καινούργιο ξεκίνημα που μπορεί να αφορά τα επαγγελματικά σας ή μια συλλογική προσπάθεια και ενδυναμώνει τις σχέσεις σας. Οι αντιθέσεις με τον Κρόνο απαιτούν πειθαρχία και συνεχή προσπάθεια, που σημαίνει πως θα πρέπει να θυσιάσετε στιγμές απόλαυσης, θα ανταμειφθείτε όμως πολλαπλά. Θέματα παιδιών θα απαιτήσουν όλη την προσοχή σας και η ερωτική σας ζωή θα είναι ελλιπής. Με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα στις 22/7 ξεκινά μια εποχή κατά την οποία θα ασχοληθείτε με την υγεία σας και θα ενισχύσετε την ψυχολογία σας. Δώστε έμφαση στις κοινωνικές σας επαφές.

ΖΥΓΟΣ

Η καριέρα και οι φιλοδοξίες σας θα αποτελέσουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας και είναι ιδανική εποχή για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, αρκεί να αποφύγετε τη βιασύνη. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση, ωστόσο, επειδή συμμετέχει και ο Κρόνος σε αντίθεση, θα πρέπει να μοιράσετε τον χρόνο σας έτσι ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στην οικογένεια. Μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια οικείων προσώπων. Από τις 22/7 που εισέρχεται ο Ήλιος στον Λέοντα αρχίζει ένα διάστημα έντονης κοινωνικής ζωής. Πολλοί από εσάς θα ασχοληθείτε με μια συλλογική προσπάθεια, ενώ κάποιοι άλλοι θα ενδυναμώσετε τις φιλικές σας σχέσεις. Μέσω των κοινωνικών σας επαφών θα γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα και μπορεί να προκύψει ένα ερωτικό ειδύλλιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα εποχή ξεκινά για εσάς με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και είναι ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε έναν κύκλο σπουδών ή ένα σεμινάριο προκειμένου να βελτιώσετε τις γνώσεις σας, να ταξιδέψετε και γενικά να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν τη σταδιοδρομία σας. Ωστόσο, πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στις μετακινήσεις και στις συνεννοήσεις σας, καθώς οι αντιθέσεις του Κρόνου προμηνύουν κάποιες δυσκολίες που θα αφορούν την επικοινωνία. Ωστόσο, επειδή τα καλά κόποις κτώνται, είναι σίγουρο πως θα ανταμειφθείτε. Με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα στις 22/7 η φήμη και η καριέρα σας μπορούν να απογειωθούν, εφόσον κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες. Μπορείτε να διακριθείτε για τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας, αν αναλάβετε πρωτοβουλίες. Η ερωτική σας ζωή αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον, επειδή αλλάζει και η διάθεσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέματα Δημοσίου και οικονομικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν το προσεχές διάστημα και καθώς η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον τομέα των κοινών πόρων, είναι ιδανική εποχή για να ρυθμίσετε μια οφειλή. Ενδεχομένως να προκύψει και μια νέα πηγή εσόδων κι έτσι θα καταφέρετε να βάλετε σε μια τάξη όσα σας απασχολούν. Επίσης, είναι μια πολύ καλή εποχή για να συνάψετε μια ερωτική σχέση που θα έχει διάρκεια και ομαλή πορεία. Με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, που μπορεί να αφορούν σπουδές ή μια επιχειρηματική προσπάθεια. Ταξίδια και εξορμήσεις στη φύση θα ενισχύσουν την ερωτική σας διάθεση και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Οι ελεύθεροι αποφύγετε τις επιπολαιότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ενεργοποιείται ο τομέας των σχέσεων και είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε μια καινούργια συνεργασία ή για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Ο Κρόνος στο ζώδιό σας με τις αντιθέσεις του σας επιβάλλει να κάνετε αργά και προσεχτικά βήματα, είτε μέσω κάποιων καθυστερήσεων, ωστόσο, αν καταφέρετε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας, θα είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για εσάς. Στις 22/7 εισέρχεται ο Ήλιος στον Λέοντα και θα ασχοληθείτε με οικονομικές σας υποθέσεις, οπότε θα είναι μια φάση που δεν θα λείψουν οι εντάσεις με άτομα με τα οποία έχετε κοινούς πόρους. Η ερωτική σας ζωή θα είναι περιπετειώδης και μπορεί να βρεθείτε σε δίλημμα. Ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον θα εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του, βάζοντάς σας σε σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι ιδανική εποχή αν σκοπεύετε να κάνετε ένα επαγγελματικό ξεκίνημα, καθώς πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο που ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας και της υγείας. Επίσης, μπορείτε να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και να θωρακίσετε τον οργανισμό σας. Οι αντιθέσεις με τον Κρόνο δείχνουν πως η ψυχολογία σας είναι πεσμένη και θα χρειαστεί να υπερβείτε τον εαυτό σας προκειμένου να κοινωνικοποιηθείτε, άπαξ όμως και κάνετε την αρχή θα σας γίνει απαραίτητη η επαφή με κόσμο. Με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα στις 22/7 θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στις σχέσεις με συνεργάτες και θα μπορέσετε να κάνετε έξυπνες συμμαχίες. Ασχοληθείτε με τον γάμο σας και φροντίστε να διασκεδάζετε παρέα με το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΣ

Για εσάς ξεκινά μια εποχή κατά την οποία δίνετε έμφαση στην αυτοέκφραση και στην ψυχαγωγία, ενώ η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο αποτελεί ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας. Η αισιοδοξία σας είναι στα ύψη και προσελκύετε θετικά γεγονότα: έναν καινούργιο έρωτα, μια επαγγελματική ευκαιρία ή την απόκτηση παιδιού. Με τον Κρόνο σε αντίθεση μπορεί να κοντραριστείτε με ένα φιλικό σας πρόσωπο που θα προσπαθήσει να σας σαμποτάρει και ενδεχομένως να επέλθει ρήξη στη σχέση σας. Αποφύγετε όσους ρίχνουν το ηθικό σας. Στις 22/7 εισέρχεται ο Ήλιος στον Λέοντα και θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια. Αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε με την αξιοποίηση ενός ακινήτου, ενώ κάποιοι άλλοι θα ανανεώσετε το χώρο σας και θα προσελκύσετε νέα θετική αύρα.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM