Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (16-22/3/23)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (16-22/3/23) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι κουραστικές για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο καθώς συνεχίζει να επικρατεί αστάθεια στον τομέα της επικοινωνίας και δεν θα λείψουν οι εντάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή στις 16 και 17/3 που πραγματοποιούνται τα τετράγωνα Άρη - Ήλιου και Ερμή αντίστοιχα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις λογομαχίες με οικείους. Στις 17/3 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και θα αναζητήσετε σταθερότητα στις σχέσεις και στα οικονομικά σας. Μέχρι τις 11/4 θα έχετε ευκαιρίες για αύξηση εσόδων και θα κάνετε μια σημαντική αγορά. Στις 19/3 εισέρχεται ο Ερμής στο ζώδιό σας και οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι οξυμένες, αλλά θα πρέπει να κοντρολάρετε την παρορμητική σας διάθεση. Στις 20/3 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σας και μαζί με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στις 21/3 επίσης στο ζώδιό σας σηματοδοτούν ένα καινούργιο ξεκίνημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές οι συζητήσεις για οικονομικά το προσεχές διάστημα, αλλά καθώς ο Άρης θα είναι σε τετράγωνο με Ερμή και Ήλιο στις 16 και 17/3 δεν αποκλείεται να προκληθούν διαμάχες με άτομα με τα οποία θα έχετε κοινό σκοπό. Αποφύγετε τις δοσοληψίες με φίλους και τις διαπραγματεύσεις οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Από τις 17/3, που ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, εισέρχεται στο ζώδιό σας, η γοητεία σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα και θα είστε πολύ δημοφιλείς. Μέχρι τις 11/4 θα δώσετε έμφαση στις απολαύσεις, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές με τα χρήματά. Στις 19/3 εισέρχεται ο Ήλιος στον Κριό, στις 20/3 ακολουθεί και ο Ήλιος. Για εσάς ξεκινά μια εποχή έντονης εσωστρέφειας, οπότε μπορείτε να ρίξετε τους ρυθμούς. Στις 21/3 η Νέα Σελήνη, επίσης στον Κριό, σας υπενθυμίζει πως πρέπει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης εντείνει την ανταγωνιστική διάθεση στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τα παιχνίδια εξουσίας και τις σχέσεις με εργοδότες και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, ειδικά στις 16 και 17/3 που πραγματοποιούνται τα τετράγωνα Άρη - Ερμή και Ήλιου αντίστοιχα. Προσπαθήστε να ελέγξετε τον θυμό σας και δείξτε ψυχραιμία. Από τις 17/3, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο, θα δώσετε έμφαση στην ιδιωτική σας ζωή και μέχρι τις 11/4 θα είναι ιδανική εποχή για να αφοσιωθείτε στον σύντροφό σας. Στις 19/3 ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται στον Κριό και τονίζει τον τομέα της κοινωνικής σας ζωής. Στις 20/3 ακολουθεί και ο Ήλιος, ενώ στις 21/3 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη επίσης στον Κριό. Η πολυαστρία στον συγκεκριμένο τομέα προμηνύει πολλές επαφές με φίλους και άτομα με κοινό όραμα. Ξεκινήστε κάποιο χόμπι ή μια συλλογική δράση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα σπουδών, επαφές με το εξωτερικό και διαδικαστικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να επιστρατεύσετε την επιμονή σας οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Το τετράγωνο Άρη - Ερμή και Ήλιου στις 16 και 17/3 μπορεί να σας προκαλέσει θυμό και να είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας αν παρασυρθείτε από την απογοήτευση. Από τις 17/3 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο η κοινωνική σας ζωή αποκτά ενδιαφέρον και μέχρι τις 11/4 θα έχετε συχνές επαφές με φίλους, ενώ θα κάνετε και νέες γνωριμίες. Στις 19/3 ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό, στις 20/3 ακολουθεί και ο Ήλιος, ενώ στις 21/3 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη επίσης στον Κριό. Ο τομέας της καριέρας και των φιλοδοξιών πυροδοτείται και είναι εξαιρετική εποχή για να ξεκινήσετε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα.

ΛΕΩΝ

Η εφαρμογή μιας ιδέας θα κριθεί από τη διαχείριση κοινών πόρων, κάτι που μπορεί να αποτελέσει πηγή εντάσεων για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Το τετράγωνο Άρη - Ερμή στις 16/3 και Άρη - Ήλιου στις 17/3 μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις και διαφωνίες σε σχέσεις με συνεργάτες, φίλους ή τον ερωτικό σας σύντροφο και θα πρέπει να προσέξετε ώστε να μη χάσετε το δίκιο σας. Στις 17/3 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας μέχρι τις 11/4. Στις 19/3 ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό και στις 20/3 ακολουθεί ο Ήλιος. Ταξίδια, σπουδές και διαδικαστικές υποθέσεις θα είναι στο επίκεντρο της προσοχή σας και στις 21/3 η Νέα Σελήνη, επίσης στον Κριό, ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σας. Ενδεχομένως να μετοικήσετε στο εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη στον τομέα της καριέρας, οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο είστε αφοσιωμένοι στις φιλοδοξίες και τους μακροπρόθεσμους στόχους, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε τις σχέσεις με συνεργάτες και εργοδότες στις 16 και 17/3, καθώς τα τετράγωνα με Ερμή και Ήλιο αντίστοιχα προμηνύουν εντάσεις και μπορεί να λήξει μια συνεργασία. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 17/3 και μέχρι τις 11/4, που θα διανύει τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης, θα είναι ιδανική εποχή για ταξίδια, σπουδές και διευθέτηση νομικών ζητημάτων. Στις 19/3 ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται στον Κριό, ενώ στις 20/3 ακολουθεί και ο Ήλιος. Οικονομικά που αφορούν σε πόρους τρίτων, οφειλές και κληρονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο. Με τη Νέα Σελήνη επίσης στον Κριό στις 21/3 μπορείτε να ζητήσετε κάποια χρηματοδότηση, να ρυθμίσετε μια οφειλή ή να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση που θα έχει διάρκεια.

ΖΥΓΟΣ

Ένα επαγγελματικό ταξίδι ή ένα νομικό ζήτημα που αφορά εργασιακά θέματα θα προκαλέσει ένταση στους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε τα γεγονότα, ειδικά στις 16 και 17/3 που πραγματοποιούνται τα τετράγωνα Άρη - Ερμή και Ήλιου. Ζητήστε τη συμβουλή ενός ειδικού για το πώς θα κινηθείτε. Στις 17/3 η Αφροδίτη, που είναι δικός σας κυβερνήτης, εισέρχεται στον Ταύρο και τονίζει τον τομέα των οικονομικών και του έρωτα. Μέχρι τις 11/4 θα είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να πάρετε κάποια χρηματοδότηση ή να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων. Τα ερωτικά σας βελτιώνονται. Στις 19/3 ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό, στις 20/3 ακολουθεί ο Ήλιος, ενώ στις 21/3 έχουμε τη Νέα Σελήνη, επομένως οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα έχουν πολύ καλές προοπτικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κοινοί πόροι, οφειλές, δάνεια κι επενδύσεις θα προκαλέσουν τεταμένο κλίμα και θα πρέπει να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, καθώς τα τετράγωνα Άρη - Ερμή και Ήλιου στις 16 και 17/3 αντίστοιχα δείχνουν οικονομική δυστοκία και θα δοκιμάσουν τις σχέσεις σας. Όσοι είστε σε σχέση αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας και κοντρολάρετε την κτητική σας διάθεση. Από τις 17/3, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο, θα είναι πιο ευχάριστη η επικοινωνία με συνεργάτες και τον ερωτικό σας σύντροφο και μέχρι τις 11/4 θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό στις 19/3, ο Ήλιος ακολουθεί στις 20/3 και η Νέα Πανσέληνος στις 21/3. Εξαιρετική εποχή για να επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας και να ξεκινήσετε μια νέα πορεία. Στείλτε βιογραφικά και κυνηγήστε ευκαιρίες, οι προοπτικές είναι καλές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικογενειακά ζητήματα απασχολούν τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και δεν μπορείτε να επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά ή τους στόχους σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις 16 και 17/3 που τα τετράγωνα Άρη - Ερμή και Ήλιου αντίστοιχα μπορεί να προκαλέσουν έκρυθμες καταστάσεις. Κάποιοι θα νιώσετε αδικημένοι και θα κρατήσετε αποστάσεις. Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ευχάριστη από τις 17/3 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο, θα διευθετήσετε αρκετές εκκρεμότητες και θα έχετε καλύτερη επικοινωνία με τους συναδέλφους. Ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Με την είσοδο του Ερμή στον Κριό στις 19/3 και του Ήλιου στις 20/3 σάς δίνεται η ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας και να επιλύσετε τα προβλήματά σας. Στις 21/3, με τη Νέα Σελήνη επίσης στον Κριό, είναι εξαιρετική στιγμή για γάμο, ξεκίνημα μιας ερωτικής σχέσης ή απόκτηση παιδιού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εποχή συγκρούσεων με άτομα από τον χώρο της εργασίας για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, καθώς ο Άρης στους Διδύμους συνεχίζει να πυροδοτεί εντάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή στις 16 και 17/3 καθώς τα τετράγωνα με Ερμή και Ήλιο θα προκαλέσουν πρόσφορο έδαφος για διαμάχες και το παρασκήνιο θα είναι έντονο. Από τις 17/3, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο, θα αναζητήσετε σταθερότητα στην ερωτική σας ζωή και μέχρι τις 11/4 θα είναι ιδανική εποχή για να βρείτε το ταίρι σας όσοι αποφεύγατε μέχρι πρότινος τις δεσμεύσεις. Στις 19/3 ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό και φέρνει καλά νέα στον τομέα της οικιακής ζωής. Στις 20/3 ακολουθεί και ο Ήλιος που στρέφει την ενέργειά σας στην οικογένεια και το σπίτι, ενώ στις 21/3 η Νέα Σελήνη δίνει ευκαιρίες για αγορά κατοικίας ή μετακόμιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εποχή πολλών συζητήσεων που αφορούν οικονομικές υποθέσεις, αλλά πρέπει να προσέξετε οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, καθώς οι πιθανότητες για δημιουργία εντάσεων είναι πολλές. Ειδικά στις 16 και 17/3 με τα τετράγωνα Άρη, Ερμή και Ήλιου αντίστοιχα δεν θα είναι καλές μέρες για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, επομένως, αν μπορείτε, τις τρενάρετε. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 17/3 ξεκινά ένα ευχάριστο διάστημα για την οικιακή σας ζωή και μέχρι τις 11/4 θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Βάλτε μια ανοιξιάτικη πινελιά στο σπίτι σας. Στις 19/3 και 20/3 εισέρχονται στον Κριό ο Ερμής και ο Ήλιος, ενεργοποιώντας τον τομέα της επικοινωνίας. Στις 21/3 είναι και η Νέα Σελήνη, επίσης στον Κριό, και ευνοεί το κλείσιμο μιας εμπορικής συμφωνίας ή το ξεκίνημα ενός σεμιναρίου.

ΙΧΘΥΣ

Οι προσωπικές σας επιθυμίες βγαίνουν στην επιφάνεια αυτή την εποχή, ταυτόχρονα όμως είναι αυξημένες και οι ανάγκες της οικογένειας και προσπαθείτε να βρείτε τις ισορροπίες. Τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο συνεχίζουν να απασχολούν θέματα ακίνητης περιουσίας ή η σχέση με ένα μέλος της οικογένειας και πρέπει να προσέξετε στις 16 και 17/3, καθώς το τετράγωνο Άρη - Ερμή και Ήλιου αντίστοιχα μπορεί να ανακινήσει ζητήματα που ήταν κρυμμένα κάτω από το χαλί. Από τις 17/3, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Ταύρο, η επικοινωνία θα είναι πιο ευχάριστη και μέχρι τις 11/4 θα είναι καλή εποχή για αναθέρμανση σχέσεων με οικείους. Ερμής και Ήλιος εισέρχονται στον Κριό στις 19 και 20/3 αντίστοιχα, ενώ στις 21/3 ακολουθεί η Νέα Σελήνη. Τα οικονομικά σας αποκτούν σταθερή ροή και είναι εξαιρετική στιγμή για διαπραγματεύσεις και ακριβές αγορές.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ