Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (16-22/2/2023)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (16 - 22/2/2023) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Ένα απαιτητικό διάστημα ξεκινά για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο στις 16/2 με τη σύνοδο Ήλιου - Κρόνου στον Υδροχόο και θα αφορά την υλοποίηση ενός σχεδίου. Στην προκειμένη φάση πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει η σωστή επιλογή συνεργατών. Για εσάς του 1ου δεκαημέρου, που είστε υπό τη θετική επιρροή του εξαγώνου Ερμή - Δία, είναι πιο ευνοϊκές οι συνθήκες και πρέπει να επικεντρωθείτε στους στόχους σας μια και η τύχη είναι με το μέρος σας. Στις 19/2 ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθύς και μέχρι τις 20/3 θα είναι μια καλή εποχή για να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να οργανώσετε με την ησυχία σας τις μελλοντικές σας ενέργειες. Στις 20/2 εισέρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, αυξάνoντας τη γοητεία σας, και μέχρι τις 17/3 ο ερωτισμός σας θα είναι στα ύψη.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυξάνονται οι ευθύνες στα επαγγελματικά και πρέπει να προσέξετε οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο πώς θα διαχειριστείτε το άγχος, ειδικά στις 16/2 που πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου - Κρόνου που δημιουργεί πιέσεις και θα δοκιμάσει τις αντοχές σας. Το 1ο δεκαήμερο, με το εξάγωνο Ερμή - Δία στις 18/2, μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις αν προωθήσετε τις ιδέες σας σε εργοδότες και πρόσωπα με εξουσία και θα ανταμειφθούν οι προσπάθειές σας. Στις 19/2 ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθύς και ενεργοποιεί τον τομέα της συλλογικότητας. Μέχρι τις 20/3 θα είναι ιδανική εποχή για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό. Στις 20/2 ακολουθεί η Νέα Σελήνη, επίσης στους Ιχθύς, που δίνει ευκαιρίες για την εφαρμογή νέων ιδεών και για τη βελτίωση σχέσεων με φίλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ταξίδια, σπουδές και ό,τι αφορά το εξωτερικό σε επίπεδο συνεργασιών θα ζορίσουν τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο που είστε υπό τη δυσμενή επιρροή της συνόδου Ήλιου - Κρόνου στις 16/2. Αποφύγετε σπασμωδικές ενέργειες που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Το εξάγωνο Ερμή - Δία στις 18/2 έχει επεκτατικό χαρακτήρα και μπορείτε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο να προωθήσετε καινοτόμες ιδέες και να βρείτε υποστηρικτές για την εφαρμογή τους. Στις 19/2 ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθύς, τονίζοντας τον τομέα της καριέρας, και μέχρι τις 20/3 θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή στον σχεδιασμό ενός νέου εγχειρήματος. Στις 20/2 η Νέα Σελήνη, επίσης στους Ιχθύς, ευνοεί ένα καινούργιο ξεκίνημα στα επαγγελματικά και είναι εξαιρετική στιγμή για να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση. Την ίδια μέρα εισέρχεται η Αφροδίτη στον Κριό, κάνοντας την κοινωνική σας ζωή πιο ευχάριστη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη σύνοδο Ήλιου - Κρόνου στις 16/2 έκτακτα έξοδα βγάζουν εκτός ρυθμού τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και θα πρέπει να αναζητήσετε μια νέα πηγή εσόδων, προκειμένου να αντεπεξέλθετε. Το 1ο δεκαήμερο, με το εξάγωνο Ερμή - Δία στις 18/2 θα έχετε έσοδα μέσω της εργασίας ή κάποιας επιδότησης, ενώ μπορεί να συνάψετε σχέση με άτομο που θα έχει οικονομική επιφάνεια. Στις 19/2 ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθύς και φωτίζει τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης. Μέχρι τις 20/3 θα είναι ιδανική εποχή για να ολοκληρώσετε έναν κύκλο σπουδών ή να διευθετήσετε μια νομική σας υπόθεση. Με τη Νέα Σελήνη στις 20/2, επίσης στους Ιχθύς, είναι εξαιρετική στιγμή για να μετοικήσετε στο εξωτερικό ή να ξεκινήσετε μια μακρινή συνεργασία. Την ίδια μέρα εισέρχεται η Αφροδίτη στον Κριό, ευνοώντας στα επαγγελματικά σας.

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις θα ζορίσουν τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο με την σύνοδο Ήλιου - Κρόνου στις 16/2. Προσπαθήστε να μην αφήνετε να σας επηρεάζουν τα γεγονότα και μη χάνετε την ψυχραιμία σας. Στις 18/2 το εξάγωνο Ερμή - Δία φέρνει ευχάριστα νέα στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο σχετικά με μια μακρινή συνεργασία. Στις 19/2 ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθύς και ενεργοποιεί τον τομέα των κοινών σας πόρων. Μέχρι τις 20/3 μπορείτε να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων, να διευθετήσετε οφειλές ή να ζητήσετε κάποια χρηματοδότηση, κάτι που θα ευνοηθεί πολύ και με τη Νέα Σελήνη, επίσης στους Ιχθύς, στις 20/2. Ένα καινούργιο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή θα έχει διάρκεια. Την ίδια μέρα εισέρχεται η Αφροδίτη στον Κριό, φέρνοντας έναν νέο έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα οι ευθύνες σας είναι αυξημένες και ειδικά στις 16/2, με τη σύνοδο Ήλιου - Κρόνου, πρέπει να προσέξετε οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο ώστε να αποφύγετε τις εντάσεις. Να είστε επικεντρωμένοι στη δουλειά σας για να αποφύγετε λάθη και παραλείψεις. Το 1ο δεκαήμερο, με το εξάγωνο Ερμή - Δία στις 18/2 να αναμένετε αίσιες εξελίξεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά ή στην ερωτική σας ζωή, καθώς μπορεί να προκύψει ειδύλλιο με άτομο από τον χώρο της εργασίας. Στις 19/2 εισέρχεται ο Ήλιος στους Ιχθύς και στρέφει την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μέχρι τις 20/3 θα είναι ιδανική εποχή για να περνάτε ποιοτικό χρόνο με ανθρώπους που αγαπάτε και να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 20/2 είναι εξαιρετική μέρα για γάμο ή για το ξεκίνημα μιας συνεργασίας.

ΖΥΓΟΣ

Κάτι ταλαιπωρεί αυτή την εποχή τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, που μπορεί να αφορά την ερωτική σας ζωή ή θέματα παιδιών. Ιδιαίτερη προσοχή πώς θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις στις 16/2 που πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου - Κρόνου, προκαλώντας απογοητεύσεις και εκνευρισμό. Το 1ο δεκαήμερο με το εξάγωνο Ερμή - Δία στις 18/2 έχετε πολύ καλές προοπτικές για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή ή τη σχέση με τον σύντροφό σας. Στις 19/2 ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθύς και τονίζει τον τομέα της εργασίας. Μέχρι τις 20/3 θα έχετε περισσότερη ενέργεια και θα αφοσιωθείτε στα επαγγελματικά σας και σε θέματα της καθημερινότητας. Στις 20/2, με τη Νέα Σελήνη επίσης στους Ιχθύς, είναι ιδανική εποχή για ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά και αλλαγή συνηθειών που θα βελτιώσουν τη φυσική σας κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικογενειακά ζητήματα ή θέματα της ακίνητης περιουσίας θα αποτελέσουν πρόκληση για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, καθώς στις 16/2 πραγματοποιείται η σύνοδος Ήλιου - Κρόνου που βγάζει στην επιφάνεια υποθέσεις που δεν έχουν επιλυθεί. Αποφύγετε τον πανικό. Το 1ο δεκαήμερο, με το εξάγωνο Ερμή - Δία στις 18/2, θα έχετε κάποια θετικά νέα που θα αφορούν την εργασία ή την αγοραπωλησία ενός ακινήτου και θα διευθετήσετε εκκρεμότητες. Με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύς στις 19/2 ξεκινά μια φάση κατά την οποία θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά ή με την ερωτική σας ζωή και μέχρι τις 20/3 θα είναι αυξημένη η δημιουργική σας διάθεση. Εξαιρετική μέρα για δημιουργία ερωτικής σχέσης ή απόκτηση παιδιού είναι στις 20/2 με τη Νέα Σελήνη επίσης στους Ιχθύς. Την ίδια μέρα εισέρχεται η Αφροδίτη στον Κριό, κάνοντας την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διανύετε μια δύσκολη φάση όσον αφορά την επικοινωνία οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο που είστε υπό τη δυσμενή επιρροή της συνόδου Ήλιου - Κρόνου ακόμα κι εσείς που οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες είναι το μεγάλο σας ατού. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε αυτόν το σκόπελο, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Για το 1ο δεκαήμερο είναι πιο αισιόδοξες οι καταστάσεις με το εξάγωνο Ερμή - Δία και μπορείτε να βελτιώσετε τα οικονομικά ή την ερωτική σας ζωή. Από τις 19/2, που εισέρχεται ο Ήλιος στους Ιχθύς, θα επικεντρωθείτε σε θέματα της οικιακής σας ζωής και μέχρι τις 20/3 θα είναι μια καλή εποχή για να βελτιώσετε τον χώρο σας. Στις 19/2 η Νέα Σελήνη, επίσης στους Ιχθύς, θα ευνοήσει τις αγοραπωλησίες ακινήτων, κάποια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση σε χώρο που θα πληροί τις ανάγκες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά σας μπαίνουν στο στόχαστρο με την σύνοδο Ήλιου - Κρόνου και θα ζοριστείτε αρκετά οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να απογοητευτείτε με τις αποδοχές σας ή να υπάρχουν καθυστερήσεις. Όπως και να έχει, θα πρέπει να κρατήσετε άμυνες, αποφεύγοντας τις περιττές δαπάνες. Το 1ο δεκαήμερο, με το εξάγωνο Ερμή - Δία, θα έχετε έσοδα μέσω της ακίνητης περιουσίας ή κάποια επένδυσης και είστε σε καλύτερη φάση. Στις 19/2 εισέρχεται ο Ήλιος στους Ιχθύς, δίνοντας έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας, και μέχρι τις 20/3 θα είναι ιδανική εποχή για προώθηση υπηρεσιών και ό,τι αφορά την εκπαίδευση. Με τη Νέα Σελήνη στις 20/2 επίσης στους Ιχθύς θα ευνοηθούν οι εμπορικές συναλλαγές και οι υπογραφές συμβάσεων. Επίσης, είναι μια καλή στιγμή για επίλυση παρεξηγήσεων με οικείους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε αρκετά προβληματισμένοι οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο και καθόλου σίγουροι για αποφάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά ή την προσωπική σας ζωή και πρέπει να προσέξετε στις 16/2 με τη σύνοδο Ήλιου - Κρόνου στο ζώδιό σας, να μην κάνετε κάτι που θα σας οδηγήσει σε αδιέξοδο. Το 1ο δεκαήμερο έχετε την τύχη με το μέρος σας λόγω του εξαγώνου Ερμή -Δία και μπορείτε να πείσετε ακόμη και τους πιο δύσκολους συνομιλητές σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Από τις 19/2, που εισέρχεται ο Ήλιος στους Ιχθύς, και μέχρι τις 20/3 θα είναι εξαιρετική εποχή για να αυξήσετε τα κέρδη σας μέσω επενδύσεων, καθώς ακολουθεί και η Νέα Σελήνη στις 20/2, επίσης στους Ιχθύς, που ευνοεί την αναζήτηση νέας πηγής εσόδων. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό βελτιώνονται σχέσεις με οικείους.

ΙΧΘΥΣ

Η ψυχολογία σας είναι πολύ πεσμένη αυτή την εποχή και ειδικά στις 16/2, με τη σύνοδο Ήλιου - Κρόνου, μπορεί να νιώσετε πολύ απογοητευμένοι από τον εαυτό σας οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο. Προσπαθήστε να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας. Το 1ο δεκαήμερο, με το εξάγωνο Ερμή - Δία, θα έχετε θετικά νέα που θα αφορούν τα οικονομικά σας και θα βάλετε σε τάξη αρκετές εκκρεμότητες, αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές. Στις 19/2 εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας και ξεκινά η εποχή των γενεθλίων σας. Μέχρι τις 20/3 σκεφτείτε τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους και κυνηγήστε τα όνειρά σας, καθώς στις 20/2 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη επίσης στο ζώδιό σας, που αποτελεί την προσωπική σας Πρωτοχρονιά και ευνοεί ένα καινούριο ξεκίνημα σχετικά με τα επαγγελματικά ή την προσωπική σας ζωή.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM