ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (11-17/4/2024)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (11-17/4/2024) Facebook Twitter
O Πολ Μέσκαλ είναι Υδροχόος.
0

ΚΡΙΟΣ

Το προσεχές διάστημα θα ασχοληθείτε με προσωπικά σας ζητήματα οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, και κυρίως με τις προσωπικές σας ανάγκες. Η έμπνευσή σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα και μέσω δημιουργικών δραστηριοτήτων θα έχετε πολλαπλά οφέλη. Στις 16/4 κάποιες αποκαλύψεις από ένα φιλικό σας πρόσωπο θα προκαλέσει τριγμούς στην ερωτική σας ζωή, αλλά δεν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Το 2ο δεκαήμερο είστε υπό τη θετική επιρροή του Δία μέχρι τις 13/4, επομένως αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να αυξήσετε το εισόδημά σας και δώστε έμφαση σε διαπραγματεύσεις. Μια πολύ καλή ημερομηνία για φλερτ και δημιουργία ερωτικής σχέσης είναι στις 17/4. Το 3ο δεκαήμερο, με τη σύνοδο Ήλιου - Ερμή στο ζώδιό σας στις 12/4, θα πρέπει να αποφύγετε τις συμφωνίες και τις υπογραφές, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος και μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Διανύετε μια εποχή έντονης εσωστρέφειας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο και προτιμάτε να δουλέψετε παρασκηνιακά. Οι προσωπικοί σας στόχοι αποτελούν προτεραιότητα, αλλά επειδή αμφιταλαντεύεστε, καλό θα είναι να αποφύγετε τη βιασύνη. Στις 16/4 θα νιώσετε την ανάγκη για περισσότερο προσωπικό χρόνο, ωστόσο οι ευθύνες της δουλειάς και της οικογένειας δεν θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας. Προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε τον εκνευρισμό λόγω κόπωσης. Το 2ο δεκαήμερο μέχρι τις 13/4 θα έχετε ευκολίες και ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Από κει κι έπειτα, ο Δίας στο ζώδιό σας περνάει στο 3ο δεκαήμερο, επομένως μη χάνετε χρόνο. Η οικογενειακή σας ζωή χρήζει προσοχής. Προσπαθήστε να περνάτε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το 3ο δεκαήμερο, με τη σύνοδο Ήλιου - Ερμή στις 12/4, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε συνεννοήσεις, στις σπουδές ή σε ταξίδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε προβληματισμένοι οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, επειδή επικρατεί στασιμότητα στον τομέα της εργασίας και συνεπώς στην εφαρμογή ενός εγχειρήματος, με αποτέλεσμα να είναι πεσμένο το ηθικό. Η φάση που διανύετε είναι παροδική και δεν πρέπει να χάνετε πολύτιμο χρόνο. Μια δύσκολη στιγμή για προώθηση υπηρεσιών και επαφές με το εξωτερικό είναι στις 16/4 που πραγματοποιείται η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα. Αν μπορείτε να τις αναβάλετε για κάποια άλλη στιγμή, θα αποφύγετε τις απογοητεύσεις. Το 2ο δεκαήμερο ασχολείστε με οικονομικά ζητήματα που αφορούν οφειλές, ασφάλειες, κληρονομιές, κ.λπ. και μέχρι τις 13/4, που αφήνει το δικό σας δεκαήμερο ο Δίας, θα έχετε ευκολίες και θα ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Κρατήστε άμυνες με τα χρήματά σας. Στις 12/4 η σύνοδος Ήλιου - Ερμή αφορά το 3ο δεκαήμερο και προμηνύει παρεξηγήσεις με φίλους ή άτομα με τα οποία έχετε κοινό σκοπό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φρενάρουν τα σχέδιά σας λόγω της οικονομικής δυστοκίας και αναζητάτε τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές σας και να μην εξιδανικεύετε τις καταστάσεις. Ενδεχομένως να σας έχουν υποσχεθεί συνεργασίες, αυτό όμως είναι κάτι που θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά και αξιοποιήστε τις γνωριμίες σας. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση κοινών πόρων στις 16/4. Το 2ο δεκαήμερο θα κάνετε κάποιες επαφές που θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως μέχρι τις 13/4 που περνάει ο Δίας στο 3ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως να προκύψει κι ένας έρωτας μέσω φίλων. Η σύνοδος Ήλιου - Ερμή αφορά το 3ο δεκαήμερο και ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας. Παιχνίδια εξουσίας θα απορροφήσουν την ενέργειά σας και θα δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα. Σχέσεις με εργοδότες ή ηλικιωμένους θα δοκιμαστούν.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εποχή έχει πιάσει μια απάθεια τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, επειδή θέλετε να αλλάξετε παραστάσεις, με αποτέλεσμα να μένουν πίσω οι σπουδές και οι στόχοι σας. Ενδεχομένως να έχει συσσωρευτεί πνευματική κούραση και να χρειάζεστε κάποιο διάλειμμα ή να σας απασχολεί ένα ερωτικό ζήτημα και να έχετε τάσεις φυγής. Προσπαθήστε να αφιερώνετε κάποιο χρόνο στην ψυχαγωγία ώστε να γεμίζετε τις μπαταρίες σας. Το 2ο δεκαήμερο διανύετε μια καλή φάση επαγγελματικά και απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Μέχρι τις 13/4, που ο Δίας περνάει στο 3ο δεκαήμερο, κυνηγήστε ευκαιρίες όσοι αναζητάτε μια νέα απασχόληση με καλύτερες αποδοχές. Στις 12/4 η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή θα επηρεάσει το 3ο δεκαήμερο. Οι συνεννοήσεις με μακρινούς συνεργάτες και τα ταξίδια απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και υπομονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με κοινούς πόρους και η ερωτική ζωή θα απασχολήσουν τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Κάποια χρήματα που περιμένετε ενδεχομένως να καθυστερούν ή μπορεί να προκύψει μια έκτακτη ανάγκη που θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού, κάτι που θα έχει αντίκτυπο στη σχέση σας. Στις 16/4 θα βρεθείτε αντιμέτωποι με επαγγελματικές προκλήσεις που θα σας εξαντλήσουν ψυχικά και σωματικά. Το 2ο δεκαήμερο θα έχετε την τύχη με το μέρος σας μέχρι τις 13/4 που περνάει ο Δίας στο 3ο δεκαήμερο και καλό θα είναι να επικεντρωθείτε στις σπουδές και σε επαφές με το εξωτερικό. Οι πιθανότητες να προκύψει μια νέα συνεργασία είναι πολλές. Το 3ο δεκαήμερο, με τη σύνοδο Ήλιου - Ερμή στις 12/4, αποφύγετε τις οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Ο ανάδρομος Ερμής δεν ευνοεί τις δεσμεύσεις. 

ΖΥΓΟΣ

Μια σχέση ή συνεργασία σάς απασχολεί αυτή την εποχή και δεν έχετε διάθεση για πολλά οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Ενδεχομένως άλλα να περιμένατε κι αλλιώς να εξελίσσονται τα πράγματα ή να μην εισπράττετε το ενδιαφέρον του ερωτικού σας συντρόφου και να είστε απογοητευμένοι. Στις 16/4 αποφύγετε να εκφράσετε το ερωτικό σαν ενδιαφέρον σε ένα φιλικό σας πρόσωπο. Το 2ο δεκαήμερο διανύετε μια καλή φάση στα επαγγελματικά και έχετε την ευχέρεια να καλύψετε τις υποχρεώσεις και τις προσωπικές σας ανάγκες. Μέχρι τις 13/4 που περνάει ο Δίας στο 3ο δεκαήμερο θα έχετε και κάποια καλά νέα σχετικά με μια χρηματοδότηση. Το 3ο δεκαήμερο, με τη σύνοδο Ήλιου - Ερμή στις 12/4, θα έρθετε σε κόντρα με ένα ηλικιωμένο άτομο ή μπορεί να παρεξηγηθείτε με τον εργοδότη σας. Προσοχή στον προφορικό ή γραπτό λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εποχή σάς έχει κουράσει η ρουτίνα της καθημερινότητας και αποφεύγετε την ενασχόληση με τις ευθύνες σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Ο φόρτος εργασίας σε συνδυασμό με το συσσωρευμένο άγχος σάς έχουν εξαντλήσει και σας έχει πιάσει μια ραθυμία που σας δημιουργεί ενοχές επειδή δεν ανταποκρίνεστε στις υποχρεώσεις σας. Προσπαθήστε να γυμνάζεστε έστω για μισή ώρα την ημέρα. Στις 16/4 θα σας απασχολήσουν θέματα υγείας ενός ηλικιωμένου ατόμου. Για το 2ο δεκαήμερο οι σχέσεις και οι συνεργασίες βαίνουν καλώς και μπορείτε να επικεντρωθείτε στους στόχους σας δίχως περισπασμούς. Μέχρι τις 13/4 θα είναι εξαιρετική εποχή για νέες συνεργασίες και διαπραγματεύσεις. Έπειτα ο Δίας περνάει στο 3ο δεκαήμερο, το οποίο με τη σύνοδο Ήλιου - Ερμή θα αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες σε συνεννοήσεις με συναδέλφους. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει μια αναστάτωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πεσμένοι οι ρυθμοί σας επειδή έχετε διοχετεύσει όλη την ενέργεια στα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην προσωπική σας ζωή οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Προσπαθήστε να είστε πιο επικοινωνιακοί με το ταίρι σας και οι γονείς με τα παιδιά ώστε να μη δημιουργείται χάσμα στις σχέσεις σας. Εξωγενείς παράγοντες θα δυσχεράνουν την εφαρμογή σχεδίων στις 16/4, αλλά έτσι θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανεξετάσετε όλες τις λεπτομέρειες και να αποφύγετε τις απώλειες. Το 2ο δεκαήμερο είστε πολύ καλά στα επαγγελματικά και στα οικονομικά και πλέον δεν αγχώνεστε αν ξοδέψετε και κάτι παραπάνω. Μέχρι τις 13/4, που περνάει ο κυβερνήτης σας ο Δίας στο 3ο δεκαήμερο, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Η σύνοδος Ήλιου - Ερμή στις 12/4 θα προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η οικογενειακή ζωή και οι σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα είναι σε αρμονία και απολαμβάνετε τις στιγμές οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Ωστόσο, στις 16/4 μπορεί να δημιουργηθεί κάποια ένταση με άτομα που έχετε κοινούς πόρους ή να κάνετε λάθη σε πληρωμές. Το 2ο δεκαήμερο απολαμβάνετε τη ζωή, μια και τα οικονομικά σας βαίνουν καλώς, και έχετε την ευχέρεια να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν, να περνάτε ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σας και οι γονείς με τα παιδιά. Οι ελεύθεροι επιδοθείτε στο φλερτ μέχρι τις 13/4 που θα περάσει ο Δίας στο 3ο δεκαήμερο και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Η σύνοδος Ήλιου - Ερμή στις 12/4 θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις στην οικογένεια. Επίσης, δεν θα ευνοηθούν οι διαπραγματεύσεις και οι αγοραπωλησίες ακινήτων λόγω ανάδρομου Ερμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια αναπάντεχη έκπληξη θα σας δώσει σημαντική ώθηση στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο που έχετε περάσει ένα δύσκολο διάστημα όσον αφορά την προώθηση υπηρεσιών. Πλέον, όμως, αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς οι προσπάθειές σας και αυξάνονται τα έσοδά σας. Στις 16/4 θα νιώσετε την ανάγκη να σπάσετε τα δεσμά που σας προκαλούν στασιμότητα, αλλά μπορεί να το κάνετε με άγαρμπο τρόπο και να προκαλέσετε τριγμούς στις σχέσεις σας. Το 2ο δεκαήμερο θα έχετε αύξηση εσόδων μέσω της ακίνητης περιουσίας ή της επιχείρησής σας και μέχρι τις 13/4 θα είναι η τύχη με το μέρος σας αν σκοπεύετε  να αξιοποιήσετε κάποιο ακίνητο. Από κει κι έπειτα, ο Δίας περνάει στο 3ο δεκαήμερο και όσοι ανήκετε σε αυτό θα έχετε περισσότερη εύνοια. Στις 12/4 η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή θα προκαλέσει εμπόδια σε θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεις και εμπορικές υποθέσεις.

ΙΧΘΥΣ

Η στασιμότητα που επικρατεί στα οικονομικά έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία σας και δυσκολεύεστε πολύ να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα πρέπει να αποφύγετε την ανάληψη ρίσκου και να κρατήσετε άμυνες με τα χρήματά σας στις 16/4 που πραγματοποιείται η αντίθεση Σελήνης - Πλούτωνα. Οι συνθήκες δεν θα είναι καλές. Για το 2ο δεκαήμερο είναι μια εποχή ευχάριστων εξελίξεων, οι επαφές και η προώθηση υπηρεσιών αποδίδουν καρπούς, ενώ οι συχνές μετακινήσεις σάς δίνουν την ευκαιρία να αλλάζετε παραστάσεις. Μέχρι τις 13/4 θα έχετε κάποια καλά νέα σχετικά με μια εμπορική συμφωνία. Έπειτα ο Δίας περνάει στο 3ο δεκαήμερο και θα έχετε περισσότερη εύνοια, ωστόσο η σύνοδος Ήλιου - Ερμή μπορεί να μπλοκάρει λογαριασμούς ή να γίνονται λάθη σε οικονομικές συναλλαγές. Ιδιαίτερη προσοχή σε διαδικτυακές δοσοληψίες.

Living
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM
Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ