ΤΩΡΑ

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (10-16/12/2020)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (10-16/12/2020) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Η Έκλειψη Ηλίου - Νέα Σελήνη στις 14/12 στον Τοξότη ενεργοποιεί τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης και η σύνοδος με τον Ερμή αφορά την επικοινωνία και τις εμπορικές συναλλαγές. Ταυτόχρονα πραγματοποιείται το τρίγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σας, που δίνει αυξημένη αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση στη μάθηση, οπότε είναι ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο, να επικεντρωθείτε στις σπουδές σας και να θέσετε νέους στόχους. Με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συναλλαγές σας. Μέχρι τις 15/12 θα μπορέσετε να διευθετήσετε κάποιες οφειλές ή ερωτικά θέματα που σας απασχολούν. Από κει κι έπειτα, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη θα έχετε περισσότερη αισιοδοξία και θα αναζητήσετε νέες διεξόδους προκειμένου να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Έκλειψη Ηλίου - Νέα Σελήνη στις 14/12 στον Τοξότη σηματοδοτείται ένα καινούργιο ξεκίνημα για εσάς, αρκεί να αφήσετε πίσω παρελθοντικά γεγονότα. Το τρίγωνο του Άρη τον Ερμή προσφέρει γρήγορη σκέψη και τόλμη, οπότε μπορείτε να κάνετε τον προγραμματισμό σας και να αναπτύξετε μια νέα στρατηγική. Ωστόσο, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ποιους θα επικοινωνήσετε τα σχέδιά σας, καθώς ταυτόχρονα πραγματοποιείται το τετράγωνο Ποσειδώνα-Ερμή, που δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για απώλειες και απογοητεύσεις, κάτι που ισχύει και για τα ερωτικά σας. Μη βιαστείτε να θεωρήσετε τη στάση φιλικού σας προσώπου ερωτική. Στις 15/12 ο κυβερνήτης σας, Αφροδίτη, εισέρχεται στον Τοξότη και μέχρι τις 8/1 θα αυξηθούν τα έσοδά σας μέσω τρίτων, ενώ θα ευνοηθεί και η ερωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Νέες πληροφορίες αλλάζουν την προοπτική σας και θα σας απασχολήσουν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις με την Έκλειψη Ηλίου - Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 14/12. Η σύνοδος με τον κυβερνήτη σας, Ερμή, έχει να κάνει με την επικοινωνία και υποδηλώνει πως είναι απαραίτητη μια νέα προσέγγιση όσον αφορά τους συνεργάτες και τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ταυτόχρονα, το τρίγωνο του Άρη με τον Ερμή σάς δίνει ώθηση για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και αυξάνει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και την ανάγκη σας για κοινωνικές επαφές. Ενδεχομένως να προκύψει μια νέα φιλία με διάρκεια. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας χρήζουν προσοχής. Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σάς προκαλεί βιασύνη και μπορεί να παρεξηγήσετε αυτά που θα σας πει ο εργοδότης σας. Στις 15/12 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Τοξότη και μέχρι τις 8/1 θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Έκλειψη Ηλίου - Νέα Σελήνη στις 14/12 στον Τοξότη σάς επηρεάζει άμεσα και ενεργοποιεί τον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητας. Η σύνοδος με τον Ερμή φέρνει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, ενώ ευνοεί και την προώθηση των προϊόντων ή των δεξιοτήτων σας. Με τη συμμετοχή του Άρη σε τρίγωνο με τον Ερμή, οι διαπραγματευτικές σας ικανότητες θα είναι αυξημένες και μπορείτε να πετύχετε πολλά αν έχετε συγκεκριμένο σχέδιο δράσης. Επειδή ταυτόχρονα πραγματοποιείται το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, προσέξτε πώς θα αξιολογήσετε μια επιχειρηματική ευκαιρία και αποφύγετε τη λήψη βιαστικών αποφάσεων. Επίσης, αν πάρετε μια ιατρική γνωμάτευση, ζητήστε και δεύτερη. Θέματα υγείας μπορεί να σας ανησυχήσουν αδίκως, ωστόσο καλό είναι να προσέχετε. Στις 15/12 η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη σηματοδοτεί την έναρξη ενός κύκλου όπου θα ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Η Έκλειψη Ηλίου - Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 14/12 σας επηρεάζει άμεσα, καθώς ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης σας, δίνοντας έμφαση στη δημιουργικότητα, στον έρωτα, στις απολαύσεις και στα παιδιά. Με τη συμμετοχή του Ερμή σε σύνοδο, θα έχετε αυξημένη διάθεση για επικοινωνία και ένας τρόπος να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας θα είναι μέσω της τέχνης σας. Ταυτόχρονα πραγματοποιείται το τρίγωνο Άρη-Ερμή, που προσδίδει δυναμισμό, οπότε θα είναι εξαιρετική στιγμή για να προωθήσετε τα ταλέντα και τα έργα σας. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς είστε επιρρεπείς σε εξαπατήσεις εξαιτίας του τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα. Από τις 15/12, που η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη, θα έχετε όλες τις συνθήκες με το μέρος σας για να βελτιώσετε τη σχέση σας ή να βρείτε ταίρι οι ελεύθεροι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια νέα αρχή με την οικογένεια, τη ζωή στο σπίτι ή τις συνθήκες διαβίωσης είναι δυνατή με την Έκλειψη Ηλίου - Νέα Σελήνη στις 14/12 και είναι μια καλή στιγμή για να αφήσετε στο παρελθόν δυσάρεστα γεγονότα, προκειμένου να επανέλθουν οι ισορροπίες στις σχέσεις σας. Η σύνοδος με τον Ερμή ευνοεί τον διάλογο και τις διαπραγματεύσεις και ίσως πετύχετε μια καλή συμφωνία. Ταυτόχρονα, το τρίγωνο με τον Άρη σάς δίνει τόλμη και μπορείτε να προσεγγίσετε το άτομο που έχει κινήσει το ενδιαφέρον σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε αγορές για το σπίτι μέσω Διαδικτύου. Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα δημιουργεί εξαπατήσεις και εσφαλμένες συναλλαγές. Στις 15/12 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Τοξότη και, καθώς φωτίζει τον τομέα του σπιτιού, θα αφοσιωθείτε στις ανάγκες της οικογένειας, ενώ μπορεί να αυξηθούν τα έσοδά σας μέσω της ακίνητης περιουσίας σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Έκλειψη Ηλίου - Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 14/12 αφορά την επικοινωνία και τις μετακινήσεις και, καθώς συμμετέχει και ο Ερμής σε σύνοδο, το μεγάλο σας ατού θα είναι οι άριστες επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Εμπορικές υποθέσεις θα αρχίσουν να κυλούν σχετικά ομαλά και θα σας δοθεί η ευκαιρία να προωθήσετε τις ικανότητές σας. Ταυτόχρονα, ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ερμή προσφέρει ψυχική ενέργεια και μέσω διαπραγματεύσεων θα βγείτε κερδισμένοι. Όσον αφορά θέματα υγείας ή επαγγελματικές υποθέσεις, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα δημιουργεί μπερδέματα και ίσως κάτι να μην καταλάβετε σωστά, οπότε μη βιαστείτε να ανησυχήσετε, ούτε να χαρείτε. Από τις 15/12, που η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη, μέχρι τις 8/1 θα είναι ένα ευχάριστο διάστημα πολλών επαφών με οικείους, ενώ η ανταλλαγή ιδεών θα σας οδηγήσει σε νέα δημιουργικά μονοπάτια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τον τομέα των οικονομικών σας επηρεάζει η Έκλειψη Ηλίου - Νέα Σελήνη στις 14/12 και προβλέπονται κάποια θετικά νέα με τη συμμετοχή του Ερμή σε σύνοδο. Μέσω διαπραγματεύσεων μπορείτε να πετύχετε μια καλή συμφωνία ή να κάνετε μια σημαντική αγορά. Με τη συμμετοχή του Άρη σε τρίγωνο με τον Ερμή, η σιγουριά που αποπνέετε θα δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις και θα είναι εξαιρετική στιγμή για να δώσετε μια συνέντευξη προς εύρεση εργασίας. Όσον αφορά τα επενδυτικά ρίσκα και την ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα δεν θα τα ευνοήσει. Διαφυλάξτε τους πόρους σας και μην κάνετε επιπολαιότητες. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 15/12 ξεκινάει μια φάση, μέχρι τις 8/1, με περισσότερες ευκαιρίες για ενίσχυση του εισοδήματός σας και δεν αποκλείεται να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων αν εξασκήσετε τα ταλέντα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας, καθώς η Έκλειψη Ηλίου - Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και κάτι νέο ξεκινάει στη ζωή σας, που μπορεί να αφορά την εργασία ή την προσωπική σας ζωή. Τώρα είναι η εποχή που πρέπει να κόψετε βλαβερές για τον οργανισμό σας συνήθειες και να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας. Αυτή η Έκλειψη είναι μέρος μιας σειράς Εκλείψεων που ξεκίνησε το καλοκαίρι και μέσω αυτής της ισχυρής διαδικασίας ανακαλύπτετε ξανά τον εαυτό σας και δίνετε περισσότερη έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ερμή αυξάνει τη γοητεία σας και προσελκύετε το ενδιαφέρον, οπότε θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, αρκεί να αφήσετε πίσω το παρελθόν. Στις 15/12 εισέρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και θα έχετε περισσότερη αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς, η Έκλειψη Ηλίου - Νέα Σελήνη στις 14/12 σηματοδοτεί την έναρξη ενός κύκλου όπου δίνετε περισσότερη έμφαση στην ψυχική σας ανάταση, καθώς έχετε αντιμετωπίσει αρκετές προκλήσεις και η ανάγκη σας για ανάπαυλα είναι αυξημένη. Ενδεχομένως να βρεθείτε αντιμέτωποι με ίντριγκες που θα σας αναγκάσουν να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα στις σχέσεις σας, ωστόσο θα είναι για καλό. Το τρίγωνο Ερμή-Άρη σάς δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να ασχοληθείτε με την οικογένεια. Όσον αφορά την επικοινωνία με οικείους και τις εμπορικές σας υποθέσεις, θα πρέπει να προσέξετε, καθώς ο κίνδυνος για παρεξηγήσεις και εξαπατήσεις θα είναι αυξημένος εξαιτίας του τετραγώνου Ερμή-Ποσειδώνα. Από τις 15/12, που η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη, θα ασχοληθείτε με την ιδιωτική σας ζωή και θα κρατήσετε μυστική μια ερωτική σχέση, τουλάχιστον μέχρι να σιγουρευτείτε για την ομαλή εξέλιξή της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Έκλειψη Ηλίου - Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 14/12 αποτελεί ιδανική στιγμή για να ολοκληρώσετε ένα εγχείρημα που έμεινε στη μέση λόγω οικονομικών δυσχερειών, ενώ παράλληλα μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα. Ο Ερμής σε σύνοδο φέρνει νέες ιδέες, τις οποίες θα θελήσετε να υλοποιήσετε, και μέσω έξυπνων συμμαχιών θα διευκολυνθούν οι προσπάθειές σας. Συλλογικές δράσεις με τις απαραίτητες προφυλάξεις θα σας δώσουν χαρά και θα προσφέρετε εθελοντική εργασία. Ο Άρης σάς κάνει πολύ δυνατούς στις διαπραγματεύσεις και ευνοεί τις εμπορικές συναλλαγές, ωστόσο, επειδή πραγματοποιείται και το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες που θα κλείσετε. Οι πιθανότητες να υπερεκτιμήσετε τις καταστάσεις θα είναι αυξημένες. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη στις 15/12 η επικοινωνία με φίλους θα είναι πιο ευχάριστη.

ΙΧΘΥΣ

Ο τομέας της καριέρας και της φήμης ενεργοποιείται με την Έκλειψη Ηλίου - Νέα Σελήνη στον Τοξότη και μπορείτε να πετύχετε πολλά, αν εκσυγχρονίσετε τις μεθόδους σας. Με τη συμμετοχή του Ερμή σε σύνοδο με τον Ήλιο και σε τρίγωνο με τον Άρη οι ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας θα είναι πολλές και θα καταφέρετε να αναπληρώσετε κενά που δημιουργήθηκαν κατά το προηγούμενο διάστημα. Αξιοποιήστε τις παροχές της ψηφιακής τεχνολογίας για να αντεπεξέλθετε στον ανταγωνισμό και επενδύστε χρήματα σε νέα μέσα. Ιδιαίτερη προσοχή στην ανάληψη περαιτέρω ευθυνών. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας μπορεί να σας κάνει να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας και τελικά να εκτεθείτε. Επίσης, αν σας κάνουν μια πρόταση συνεργασίας, κρατήστε μικρό καλάθι, μέχρι να ελέγξετε όλες τις παραμέτρους. Από τις 15/12, που η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη, ενδεχομένως να προκύψει ένα ερωτικό ειδύλλιο με πρόσωπο κύρους.

Living
0

ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Radio Lifo / Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Στο μυαλό των περισσοτέρων, η πρωτεΐνη είναι συνώνυμη με την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Από πού παίρνουν όμως την πρωτεΐνη τους οι χορτοφάγοι, οι βίγκαν ή όσοι απλά θέλουν να περιορίσουν την κατανάλωση κρέατος; Η Μερόπη Κοκκίνη συζητά με τη διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

Radio Lifo / Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

O στυλίστας Ανδρέας Κόκκινος και ο γραφίστας Στάθης Μητρόπουλος εξηγούν στη Μερόπη Κοκκίνη πώς έστησαν το βιβλιοπωλείο τους και τι έκαναν όταν ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε εκεί η Τίλντα Σουίντον.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η φάση τώρα

Living / Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Μετά την πανδημία η Αθήνα έχει εξελιχθεί σε μια πόλη όπου καθημερινά συμβαίνει κάτι καινούργιο. Η ομάδα της LiFO διαλέγει 100 μπαρ, εστιατόρια, πάρτι, χώρους τέχνης και όλα τα σημεία της πόλης που είναι πάντα γεμάτα με κόσμο, και πάντα κάτι παίζει.
THE LIFO TEAM
Αυγά κλωβοστοιχίας, αχυρώνα, βιολογικά, ελευθέρας βοσκής. Έχουν όντως διαφορά;

Radio Lifo / Αυγά κλωβοστοιχίας, αχυρώνα, βιολογικά, ελευθέρας βοσκής: Έχουν όντως διαφορά;

Υπάρχουν πολλών ειδών αυγά, τόσα που συχνά η επιλογή τους μας αφήνει μπερδεμένους. Όμως όταν σκεφτόμαστε την ευζωία των ζώων τα αυγά «ελευθέρας βοσκής» είναι αυτά που πιστεύουμε ότι έχουν παραχθεί σε συνθήκες καλύτερης διαβίωσης για τα ίδια τα ζώα. Συμβαίνει και στην πραγματικότητα αυτό; Ο επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Μιχάλης Γκολιομύτης, μας λύνει όλες τις απορίες.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η εποχή των τρισεκατομμυριούχων πλησιάζει – και πρέπει να την εμποδίσουμε άμεσα

Living / Η εποχή των τρισεκατομμυριούχων πλησιάζει – και πρέπει να την εμποδίσουμε άμεσα

Η επικείμενη άφιξη του πρώτου τρισεκατομμυριούχου στον πλανήτη σηματοδοτεί ένα ακόμη βήμα προς τα πίσω στον αγώνα για μια πιο ισορροπημένη οικονομία και μια πιο υγιή δημοκρατία.
THE LIFO TEAM
Χείλια τούμπανο χωρίς υαλουρονικό!

Living / «Τρως, φιλιέσαι, κοιμάσαι, και τα χείλη σου έχουν χρώμα σαν ανοιγμένο σύκο»

Γίνεται να έχεις ροδαλό χρώμα στα χείλη χωρίς κραγιόν για τα επόμενα δύο χρόνια; Κι όμως γίνεται. Η Τζούλη Αγοράκη δοκιμάζει το ημιμόνιμο μακιγιάζ και μοιράζεται την εμπειρία.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Η «πολιτική του γραφείου» δεν είναι προαιρετική: μάθετε την για να μη γίνετε θύμα της

Living / Η «πολιτική του γραφείου» δεν είναι προαιρετική: μάθετέ την για να μη γίνετε θύμα της

Μία ανατομία της «εργασιακής ηθικής» μέσα από ένα κείμενο των Financial Times που πολλοί θα αποδοκιμάσουν, ωστόσο στη δουλειά φαίνεται να δομεί μηχανισμούς εξουσίας: αν τους αγνοήσεις, μένεις πίσω, είτε συμμετέχεις σε αυτούς είτε όχι
NEWSROOM