Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (10-16/11/2022)

ezgif.com-gif-maker.gif
0

ΚΡΙΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι βατές, αν εξαιρέσουμε την 11η Νοεμβρίου, οπότε πραγματοποιείται το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου που μπορεί να προκαλέσει περιορισμούς ή απογοητεύσεις. Από τις 12/11 όμως, που αρχίζουν οι αρμονικές όψεις Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης με Ποσειδώνα, Πλούτωνα και Δία ξεκινά ένα πιο ευνοϊκό διάστημα για τα οικονομικά σας και θα πάρετε μεγάλη ανάσα. Μέχρι και τις 16/11 μπορείτε να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων, να αναλάβετε ρίσκα, ενώ μπορεί να λάβετε και κάποια χρήματα μέσω ενός επιδόματος ή μιας υποτροφίας. Την ίδια μέρα εισέρχεται η Αφροδίτη στον Τοξότη και θα έχετε περισσότερη διάθεση για περιπέτεια και εξερευνήσεις. Μέχρι τις 10/12 θα είναι ιδανική εποχή για ταξίδια, θα επικρατεί αρμονία στις σχέσεις σας και οι πιθανότητες να προκύψει ερωτικό ειδύλλιο με άτομο διαφορετικής κουλτούρας θα είναι πολλές.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυξημένες θα είναι οι υποχρεώσεις σας και συνεπώς το άγχος μέχρι τις 16/11, που δεν θα πραγματοποιείται πλέον το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου, και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις 11/11, οπότε κορυφώνεται η συγκεκριμένη διέλευση, προκαλώντας προβλήματα με εργοδότες, γονείς και ό,τι αφορά την καριέρα σας. Από τις 12/11 και μέχρι τις 16/11 Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη σε αρμονικές όψεις με Ποσειδώνα, Πλούτωνα και Δία θα συμβάλουν σημαντικά στη βελτίωση των σχέσεών σας και θα διευκολύνουν την υλοποίηση ενός σχεδίου. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας και ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις της τεχνολογίας, καθώς μπορεί να βρείτε ιδέες για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται. Η Αφροδίτη με την είσοδό της στον Τοξότη στις 16/11 υπόσχεται αύξηση εσόδων και έντονη ερωτική ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάντε λίγη υπομονή μέχρι τις 16/11, που φεύγει από τον χάρτη σας η δυσαρμονική διέλευση Ήλιου - Κρόνου, και προσέξτε ειδικά στις 11/11, οπότε κορυφώνεται το τετράγωνο στον άξονα εργασία - πνευματική ανάπτυξη, το οποίο μπορεί να σας προκαλέσει αμφιβολίες, ώστε να μην έχετε το θάρρος να αναζητήσετε την τύχη σε μια νέα κατεύθυνση, μακριά από τον τόπο σας. Από τις 12/11, που ξεκινούν οι αρμονικές όψεις Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης με Ποσειδώνα, Πλούτωνα και Δία οι τομείς εργασία - φιλοδοξίες ενεργοποιούνται σημαντικά, που σημαίνει πως μέχρι τις 16/11 θα έχετε όλες τις συνθήκες με το μέρος σας για να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να αυξήσετε τη φήμη και τα κέρδη σας μέσω της εργασίας ή ενός νέου επαγγέλματος με καλύτερες αποδοχές. Την ίδια μέρα εισέρχεται η Αφροδίτη στον Τοξότη και φέρνει αρμονία στις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα που θα δοκιμάσουν την υπομονή σας, αλλά σταδιακά θα στρώνουν τα πράγματα. Μέχρι τις 15/11, που θα συνεχίσει να σας ταλαιπωρεί το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου, ειδικά στις 11/11, που κορυφώνεται, οικονομικά και ερωτικά ζητήματα μπορεί να σας απογοητεύσουν, να νιώσετε περιορισμένοι είτε από το ταίρι σας είτε επειδή δεν θα έχετε την οικονομική ευχέρεια για ψυχαγωγία και θα είναι πεσμένο το ηθικό σας. Από τις 12/11 και μέχρι τις 16/11 που οι αρμονικές όψεις Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης με Δία, Ποσειδώνα και Πλούτωνα θα διαδέχονται η μία την άλλη θα έχετε αίσιες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας και θα πάρετε τα πάνω σας. Εξαιρετική εποχή για προώθηση υπηρεσιών και εκπαιδευτικά ζητήματα. Από τις 16/11, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Τοξότη θα έχετε αύξηση εσόδων μέσω της εργασίας.

ΛΕΩΝ

Σχέσεις με ηλικιωμένα μέλη της οικογένειας θα σας φέρουν αρκετές φορές στα όριά σας μέχρι τις 15/11 που θα πραγματοποιείται το τετράγωνο Ήλου - Κρόνου. Ειδικά στις 11/12, που κορυφώνεται η συγκεκριμένη διέλευση, ενδεχομένως να νιώσετε δυσαρεστημένοι αν προκύψει ένα περιουσιακό ζήτημα, κάτι που μπορεί να προκαλέσει και τριγμούς στη σχέση σας. Προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε τα γεγονότα. Από τις 12/11, που ξεκινούν οι αρμονικές όψεις Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης με Δία, Ποσειδώνα και Πλούτωνα βελτιώνονται τα οικονομικά σας μέσω ενός ακινήτου, μιας χρηματοδότησης ή ενός επιδόματος, ενώ κάποιοι θα έχετε και τη στήριξη της οικογένειας. Διαδικαστικά ζητήματα μπαίνουν σε τάξη και θα φύγει ένα σημαντικό βάρος από πάνω σας. Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται από τις 16/11 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Τοξότη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες αποκαλύψεις σε συνδυασμό με τις πιέσεις που είναι αυξημένες στον τομέα της εργασίας θα σας προκαλέσουν ανασφάλεια και έντονη ανησυχία για τα επαγγελματικά σας. Μέχρι τις 15/11 το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου θα δημιουργεί αστάθεια, εμπόδια σε μετακινήσεις και οι συνεννοήσεις με άτομα από το εργασιακό σας περιβάλλον θα γίνονται με δυσκολία. Προσέξτε ειδικά στις 11/11, που κορυφώνεται η συγκεκριμένη διέλευση, πώς θα εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας και επιστρατεύσετε τη διπλωματία σας. Από τις 12/11 ξεκινούν τα τρίγωνα και τα εξάγωνα Ήλιου, Ερμή, Αφροδίτης με Ποσειδώνα, Πλούτωνα και Δία και θα έχετε τύχη και ευκολίες στην προώθηση δεξιοτήτων ή υπηρεσιών. Οι πιθανότητες να ξεκινήσει μια δυνατή συνεργασία είναι πολλές. Στις 16/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και μέχρι τις 10/12 θα είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τη φροντίδα του σπιτιού, βάζοντας μια γιορτινή πινελιά στον χώρο σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι ιδέες σας είναι πολλές, όμως οι πληροφορίες που παίρνετε μπορεί να μην είναι σωστές και ο κίνδυνος απώλειας χρημάτων είναι μεγάλος. Μέχρι τις 15/11, που συνεχίζει το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου να προκαλεί εμπόδια και δυσκολίες σε επενδύσεις και επιχειρηματικά ανοίγματα, κυρίως στις 11/11, που κορυφώνεται, αποφύγετε τα ρίσκα και κρατήστε άμυνες. Η ανάγκη σας για οικονομική ασφάλεια μπορεί να σας οδηγήσει σε εφαλμένες επιλογές. Στις 12/11 ξεκινούν οι αρμονικές διελεύσεις Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης με Ποσειδώνα, Πλούτωνα και Δία που φέρνουν κέρδη και προοπτικές για επαγγελματική αποκατάσταση και μέχρι τις 16/11 θα πρέπει να επικεντρωθείτε στο κυνήγι ευκαιριών. Ιδανική εποχή για να συζητήσετε σχετικά με την αύξηση των αποδοχών σας ή να βρείτε μια καλύτερη θέση εργασίας. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη στον Τοξότη και θα απολαμβάνετε ευχάριστες επαφές και συζητήσεις με οικείους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εποχή ενδεχομένως να αισθάνεστε απογοητευμένοι με τη στάση ενός μέλους της οικογένειας, με αποτέλεσμα να χάνετε τον προσανατολισμό σας και να δυσκολεύεστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου, που κορυφώνεται στις 11/11, θα συνεχίσει να προκαλεί πιέσεις μέχρι τις 15/11 και θα πρέπει να επιστρατεύετε την ψυχραιμία σας. Ένας νέος έρωτας ή κέρδη μέσω επενδύσεων από τις 12/11, που ξεκινούν τα τρίγωνα και τα εξάγωνα Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης με Δία, Ποσειδώνα και Πλούτωνα, θα ανεβάσει την ψυχολογία σας και θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Στις 16/11 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη. Μέχρι τις 10/12 θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για αύξηση εσόδων, αλλά θα πρέπει να αποφεύγετε αγορές που δεν θα σας είναι χρήσιμες και περιττές δαπάνες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι στόχοι σας μπορεί να είναι ξεκάθαροι, εσείς όμως σαμποτάρετε τον εαυτό σας λόγω ανασφαλειών που σας πιάνουν κατά διαστήματα και κάνετε ένα βήμα μπρος και δύο πίσω. Μέχρι τις 15/11 το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου θα μπλοκάρει τη σκέψη σας, δεν θα νιώθετε ικανοί να πείσετε τους συνομιλητές σας και θα αποφεύγετε τις πολλές επαφές για την προώθηση υπηρεσιών ή δεξιοτήτων. Ενδεχομένως να προκύπτουν και εμπόδια σε εμπορικές διαπραγματεύσεις. Οι αρμονικές διελεύσεις Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης με Δία, Ποσειδώνα και Πλούτωνα από τις 12/11 φέρνουν ευχάριστα γεγονότα στον τομέα της οικιακής σας ζωής και ενδεχομένως κάποια έσοδα. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 16/11 ξεκινάει μια φάση όπου θα είστε πολύ γοητευτικοί, αισιόδοξοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Μέχρι τις 10/12 θα είναι ιδανική εποχή για φλερτ και για βελτίωση της εμφάνισής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα μέχρι τις 15/11, καθώς το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου θα προκαλεί καθυστερήσεις και αύξηση εξόδων. Ειδικά στις 11/11 που κορυφώνεται θα πρέπει να αποφύγετε βεβιασμένες ενέργειες. Κρατήστε άμυνες με τα χρήματά σας και μην κάνετε επενδύσεις για τις οποίες δεν είστε καλά ενημερωμένοι. Από τις 12/11 επαφές και συζητήσεις που αφορούν την προώθηση των υπηρεσιών σας θα έχουν αίσια αποτελέσματα, καθώς μέχρι τις 16/11 Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη θα σχηματίζουν αρμονικές όψεις με Δία, Ποσειδώνα και Πλούτωνα. Ενδεχομένως να αυξηθούν τα έσοδά σας μέσω εμπορικών συναλλαγών ιδιαίτερων μαθημάτων. Αν ξεκινήσετε κάποιο χόμπι, θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και μπορεί να προκύψει ένα ερωτικό ειδύλλιο. Από τις 16/11, που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Τοξότη, θα προτιμάτε πιο ιδιωτικές στιγμές με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εποχή έντονης σκέψης και περισυλλογής σχετικά με τα επαγγελματικά και με μακροπρόθεσμα σχέδια που μπορεί να σκοντάφτουν σε διαδικαστικά θέματα. Μέχρι τις 15/11 ο Κρόνος στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Ήλιο στον Σκορπιό θα δημιουργεί αστάθεια τόσο στις εξελίξεις όσο και στις αποφάσεις σας. Ωστόσο από τις 12/11, που ξεκινούν οι αρμονικές όψεις Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης με Δία, Ποσειδώνα και Πλούτωνα οι προοπτικές για βελτίωση των οικονομικών σας θα είναι πολλές. Εξαιρετική εποχή για επαφές με πρόσωπα εξουσίας και για συζητήσεις σχετικά με την αύξηση των αποδοχών σας. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι πιο έντονη από τις 16/11 που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Τοξότη, επαφές με φίλους θα σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και νέες γνωριμίες θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον σας.

ΙΧΘΥΣ

Τις επόμενες μέρες μπορεί να σας πιάσει απαισιοδοξία, έλλειψη συγκέντρωσης ή να συναντάτε εμπόδια και αναβολές σε νομικές υποθέσεις και ταξίδια. Το τετράγωνο Ήλιου - Κρόνου, που κορυφώνεται στις 11/11, θα συνεχίσει να σας ταλαιπωρεί μέχρι τις 15/11 και δεν θα είναι κατάλληλη εποχή για δικαστικές διαμάχες ούτε για λήψη αποφάσεων σχετικά με τη σταδιοδρομία σας. Από τις 12/11 αρχίζει να βελτιώνεται η κατάσταση, καθώς ξεκινούν οι αρμονικές όψεις Ήλιου, Ερμή και Αφροδίτης με Δία, Ποσειδώνα και Πλούτωνα που είναι στο ζώδιό σας και θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να επαναπαυτείτε. Για να κατακτήσετε τους στόχους σας θα πρέπει να παραμένετε πειθαρχημένοι και να μην μπλοκάρετε όταν συναντάτε προκλήσεις. Στις 16/11 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και καθώς, ενεργοποιώντας τον τομέα των χρημάτων και του έρωτα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM