Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (04-10/3/2021)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (04-10/3/2021) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους στις 4/3 ξεκινάει μια ευνοϊκή περίοδος για την εμπόριο και την εκπαίδευση, καθώς ενεργοποιείται ο τομέας της επικοινωνίας. Το θάρρος και η αυτοπεποίθησή σας θα εντυπωσιάσουν τους ανώτερούς σας, έτσι θα διακριθείτε για τα προσόντα σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο έχετε πολλά έξοδα αυτή την εποχή. Ενδεχομένως να σας κάνουν μια πρόταση συνεργασίας που θα σας φανεί δελεαστική, αλλά θα την απορρίψετε λόγω ανασφάλειας, κάτι που θα σας προφυλάξει από μελλοντική απογοήτευση. Πολύ καλή εποχή για την υλοποίηση ενός σχεδίου για εσάς του 2ου δεκαημέρου. Η σύνοδος Ερμή - Δία φέρνει τύχη και αίσιες εξελίξεις και είναι κατάλληλη εποχή για να διαπραγματευτείτε ή να επιλύσετε διαφορές με φίλους. Πολύ δημιουργική περίοδος για εσάς του 3ου δεκαημέρου, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει ένας καινούργιος έρωτας με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στις 4/3 ο Άρης αφήνει το ζώδιό σας και εισέρχεται στους Διδύμους. Μέχρι τις 24/4 θα έχετε την ευχέρεια να κάνετε διαπραγματεύσεις και να επιλύσετε οικονομικά ζητήματα, ενώ παράλληλα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναζητήσετε νέα πηγή εσόδων. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο νιώθετε πιεσμένοι επειδή πρέπει να δουλέψετε εντατικά και δυσκολεύεστε. Ωστόσο, στις 7/3 θα πάρετε σημαντική ώθηση μέσω της βελτίωσης των οικονομικών σας και θα θέσετε νέες προτεραιότητες. Καριέρα και φήμη είναι στο απόγειο για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, που επιτέλους δικαιώνεστε. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, η αλλαγή της στάσης ενός φιλικού προσώπου σάς βάζει σε διαδικασία να αναθεωρήσετε τη σχέση σας και πολλά μπορεί να αλλάξουν. Σπουδές και ό,τι αφορά το εξωτερικό απασχολούν τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο, αλλά δεν είστε σε θέση να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η παραμονή του Άρη στο ζώδιό σας μέχρι τις 24/4 υπόσχεται ένα ευνοϊκό διάστημα με ευκαιρίες για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Η τόλμη και η αποφασιστικότητα θα σας δώσουν ώθηση για να κάνετε το επόμενο βήμα στην προσωπική σας ζωή, που μπορεί να είναι η επισημοποίηση της σχέσης σας ή η δημιουργία οικογένειας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο πρέπει να κρατήσετε άμυνες προκειμένου να τακτοποιήσετε οφειλές προς τρίτους και είστε αγχωμένοι, είναι όμως θέμα χρόνου η αύξηση του εισοδήματός σας. Πολύ καλή εποχή για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, που μπορούν να ασχοληθούν με την πνευματική τους ανάπτυξη. Η σύνοδος Ερμή - Δία στηρίζει τις σπουδές σας και δίνει ευκαιρίες να αναπτύξετε το δίκτυο των συνεργατών σας στο εξωτερικό. Του 3ου πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στην καριέρα και τον έρωτα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την είσοδο του Άρη στις 4/3 στους Διδύμους ξεκινάει μια περίοδος που θα διαρκέσει μέχρι τις 24/4, κατά την οποία πρέπει να ασχοληθείτε με ό,τι πιο κουραστικό, προκειμένου να ολοκληρώσετε ένα σημαντικό εγχείρημα. Τα εξαντλητικά ωράρια μπορεί να σας οδηγήσουν σε σωματική και ψυχική εξάντληση, οπότε θα πρέπει να προσέχετε τη διατροφή σας και να εξοικονομείτε χρόνο για ανάπαυλα. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο δίνετε έμφαση στις σπουδές και στην ολοκλήρωση ενός έργου, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω η κοινωνική σας ζωή και να αρχίζουν να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Τα οικονομικά των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο, υπό την ευνοϊκή επιρροή της συνόδου Ερμή - Δία, είναι σε πολύ καλό δρόμο, αλλά πρέπει να προσέξετε τη διαχείριση των πόρων σας. Προσπαθείτε να απαλλαγείτε από μια τοξική σχέση, αλλά δεν το παίρνετε απόφαση εσείς του 3ου δεκαημέρου.

ΛΕΩΝ

Για εσάς ξεκινάει μια μεταβατική περίοδος με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους στις 4/3, καθώς επαναπροσδιορίζετε τον ρόλο σας μέσα σε ομάδες και κοινωνικά σύνολα, και θα σας δοθεί η ευκαιρία να στηριχτείτε σε ανθρώπους που είναι σε θέση να σας βάλουν σε νέα τροχιά καριέρας. Επαφές και συνεργασίες με το εξωτερικό μέχρι τις 24/4 θα ευνοηθούν, ωστόσο θα πρέπει να κάνετε τον προγραμματισμό σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, καθώς προκύπτουν οφειλές. Η σύνοδος Ερμή - Δία φέρνει μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, ενώ αποτελεί εξαιρετική στιγμή για γάμο. Του 3ου δεκαημέρου η προσωπική ζωή είναι σε σημείο καμπής και μια γνωριμία στον εργασιακό χώρο θα δώσει το έναυσμα να επανεξετάσετε τη σχέση σας. Ωστόσο, μην ενθουσιάζεστε πολύ, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να απογοήτευσης. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους στις 4/3 και η παραμονή του στον τομέα της καριέρας μέχρι τις 24/4 σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα σημαντικό βήμα στα επαγγελματικά σας, να αρπάξετε ευκαιρίες και να αυξήσετε τη δημοτικότητα σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, προσπαθώντας να συνδυάσετε εργασία με σπουδές, είστε πολύ πιεσμένοι και μπορεί να κάνετε λάθη λόγω πανικού. Προσπαθήστε να χαλαρώνετε, ώστε να μην πέφτει η απόδοσή σας. Με τη σύνοδο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία ευνοείται η οικονομική και ερωτική ζωή των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο. Είναι ιδανική εποχή για να κλείσετε οφειλές ή να κάνετε έναν διακανονισμό και η ερωτική σας ζωή έχει προοπτικές βελτίωσης, αλλά θα πρέπει να κοντρολάρετε την κτητική σας διάθεση και τις σκηνές ζηλοτυπίας. Μια καινούργια συνεργασία αποτελεί πηγή άγχους για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο.

ΖΥΓΟΣ

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σας με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους στις 4/3 καθώς θα σας δοθούν ευκαιρίες να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες μέσω επαφών και γνωριμιών με άτομα που θα εκτιμήσουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας. Πολύς προβληματισμός για μια σχέση που δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις προσδοκίες σας και μπορεί να κάνετε τεράστιο λάθος οι του 1ου δεκαημέρου, αν προσπαθήσετε να τη βελτιώσετε μέσω της απόκτησης ενός παιδιού. Η ερωτική ζωή των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο επιφυλάσσει εκπλήξεις με τη σύνοδο Ερμή - Δία και θα έχετε την τύχη με το μέρος σας οι ελεύθεροι. Μέσω ενός χόμπι ή μιας αθλητικής δραστηριότητας μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. Οι του 3ου δεκαημέρου προσπαθείτε να ανοίξετε τα φτερά σας, αλλά σας φρενάρουν οικονομικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φόροι, δάνεια και κληρονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους στις 4/3 και μέχρι τις 24/4 θα ασχοληθείτε κυρίως με τη διευθέτηση των υποχρεώσεών σας. Επειδή θα είναι ένα διάστημα με πολύ άγχος, προσέξτε ώστε να αποφύγετε τις εντάσεις με συνεργάτες που σας οφείλουν χρήματα. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, προσπαθώντας να συνδυάσετε εργασία με οικογενειακές υποχρεώσεις, θα εξαντλήσετε τις δυνάμεις σας και θα χρειαστείτε ξεκούραση. Σημαντικές εξελίξεις φέρνει στον τομέα του σπιτιού η σύνοδος Ερμή - Δία, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Εξαιρετική εποχή για αγοραπωλησίες ακινήτων, για αλλαγή κατοικίας ή για βελτίωση του περιβάλλοντός σας. Η ερωτική ζωή των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο είναι σε πτώση, γι’ αυτό πρέπει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Βελτιώστε την εμφάνισή σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σχέσεις και συνεργασίες θα αποτελέσουν προτεραιότητα με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους στις 4/3 και μέχρι τις 24/4 θα μπορέσετε να κλείσετε μια συμφωνία που θα συμβάλει στην αύξηση των εσόδων σας. Η σχέση ή ο γάμος σας θα περάσει μια φάση στασιμότητας λόγω υποχρεώσεων. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα έχετε αύξηση ευθυνών που θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας, αλλά θα ανταμειφθούν οι κόποι σας. Η σύνοδος Ερμή - Δία φέρνει νέες ευκαιρίες στους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και είναι ιδανική εποχή για εμπορικές συναλλαγές και προώθηση υπηρεσιών. Οι μαθησιακές σας δεξιότητες είναι σε υψηλά επίπεδα και μπορείτε να πετύχετε πολλά οι σπουδαστές. Τα οικονομικά των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο χρήζουν προσοχής. Μη σας παρασύρει η ανάγκη σας για απόκτηση αγαθών, κρατήστε άμυνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εργασία και η υγεία ενεργοποιούνται με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους και μέχρι τις 24/4 θα μπορέσετε να κυνηγήσετε ευκαιρίες και να διακριθείτε. Η ενέργειά σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα, οπότε οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα εξελίσσονται ομαλά. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο πρέπει να αποβάλετε την ανασφάλεια που σας προκαλούν τα οικονομικά σας και να δώσετε την ευκαιρία σε όσους προσπαθούν να σας προσεγγίσουν, υπάρχουν κι άλλα στοιχεία που ορίζουν μια ερωτική σχέση. Πολύ καλή περίοδος για τα οικονομικά των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο, που είστε υπό τη θετική επιρροή της συνόδου Ερμή - Δία. Αποφύγετε τις υπερβολές στο ξόδεμα των χρημάτων σας. Προσωπικά ζητήματα δεν αφήνουν εσάς του 3ου δεκαημέρου να πάρετε αποφάσεις για την επαγγελματική σας ζωή. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ δημιουργική εποχή για εσάς προμηνύεται με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους και θα δώσετε έμφαση στα ταλέντα σας. Οι γονείς θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να αντεπεξέλθετε στις ανάγκες των παιδιών, ενώ οι ελεύθεροι θα εκφράσετε με τόλμη τα συναισθήματά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Στον οικογενειακό τομέα αιφνίδιες αλλαγές, όπως μια μετακόμιση, θα εξαντλήσουν τις δυνάμεις σας και θα παραμελήσετε τον εαυτό σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Με την πρώτη ευκαιρία, αφιερώστε χρόνο σ’ εσάς. Μια νέα συνθήκη στα επαγγελματικά ή στα προσωπικά φέρνει η σύνοδος Ερμή - Δία σ’ εσάς του 2ου δεκαημέρου και οι εξελίξεις θα είναι πέραν των προσδοκιών σας. Οι του 3ου δεκαημέρου είστε κουρασμένοι κυρίως ψυχικά και είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τη φυσική και ψυχική σας ευεξία. Μέσω συνεδριών, ασκήσεων και διαλογισμού, θα αναζωογονηθείτε.


ΙΧΘΥΣ

Με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους στις 4/3 ξεκινάει μια περίοδος που θα διαρκέσει μέχρι τις 24/4, οπότε θα στρέψετε την προσοχή σας στην οικογένεια και θα ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, καθώς η ενέργειά σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα. Σχέσεις με οικείους θα προκαλέσουν πιέσεις στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και θα θέλετε για κάποιο διάστημα να αποστασιοποιηθείτε. Του 2ου δεκαημέρου έχετε εσωστρεφή διάθεση, κάτι που σας δίνει την ευκαιρία να επιλύσετε θέματα που αποτελούν εμπόδιο στη ζωή σας και να απαγκιστρωθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν. Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο έχετε γίνει αντικοινωνικοί και πρέπει με κάποιον τρόπο να αναθερμάνετε τις σχέσεις με φίλους και άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Ένα χόμπι, ο εθελοντισμός, θα διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ