Νοικιάζουν άτομα με ειδικές ανάγκες για να γλιτώσουν τις ουρές!

Νοικιάζουν άτομα με ειδικές ανάγκες για να γλιτώσουν τις ουρές! Facebook Twitter
2

Οι ουρές στη Disney World είναι τεράστιες, αλλά οι πλούσιοι βρήκαν έναν τρόπο για να τις παρακάμψουν, γλιτώνοντας μάλιστα και λεφτά: οι πλούσιοι γονείς από το Μανχάταν χρησιμοποιούν μια υπηρεσία που υπάρχει για να εξυπηρετεί ΑμΕΑ, κι έτσι κυκλοφορούν στο πάρκο μέσα σε ένα σκούτερ που προορίζεται για άτομα με ειδικές ανάγκες και τους συνοδούς τους, παρακάμπτοντας ουρές έως και δύο ωρών. 

«Δεν γίνεται να επισκεφθείς τη Ντίσνεϊ χωρίς οδηγό», είπε μία πλούσια μαμά, σύμφωνα με τη New York Post. «Έτσι βλέπει το 1% το Disneyworld».

Η επίσημη περιήγηση VIP της Ντίσνεϊ περιλαμβάνει ξεναγούς και εισιτήρια που παρακάμπτουν ουρές για εισιτήρια που κοστίζουν 310 με 380 δολάρια την ώρα. Αυτό είναι πολύ πιο ακριβό από την υπηρεσία που χρεώνει 130 δολάρια την ώρα για άτομα με ειδικές ανάγκες.

 

Το τηλέφωνο αυτού της «ειδικής» υπηρεσίας κυκλοφόρησε μεταξύ των μαθητών των ιδιωτικών σχολείων του Μανχάταν κατά τη διάρκεια των διακοπών του Απριλίου και όταν κάποιος τηλεφωνήσει, πρέπει να πει από ποιόν βρήκε το τηλέφωνο. «Είναι μια πληροφορία για λίγους, οι οποίοι την μοιράζονται με μεγάλη προσοχή» δήλωσε η κοινωνιολόγος Dr. Wednesday Martin, η οποία έμαθε γι' αυτό το κύκλωμα ενώ έκανε έρευνα για το βιβλίο της, 'Primates of Park Avenue'.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κυρία Μαρία, ο κύριος Νίκος και μια ιστορία αγάπης με μια μηχανή ποπκόρν

Living / Πενήντα καλοκαίρια χωρίς ρεπό, με μαλλί της γριάς και ψημένο καλαμπόκι

Ο κύριος Νίκος έχει προλάβει την εποχή που το γλειφιτζούρι κοκοράκι ήταν συνώνυμο του πρώτου ραντεβού. Μετά από δεκαετίες στους δρόμους, δεν μπορεί να φανταστεί καλοκαίρι χωρίς πανηγύρι και χωρίς το μηχάνημα του ποπκόρν.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
CHECK Ένα πρωί αναζητήσαμε πουλιά στον Εθνικό Κήπο

Living / Birdwatching στην Αθήνα: Παρατηρώντας πρωί-πρωί πουλιά στον Εθνικό Κήπο

Το birdwatching στην πόλη μας είναι πολύ πιο δημοφιλές από ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Οι ξένοι το λατρεύουν, και παίρνουν τα πάρκα και τα βουνά για να ανακαλύψουν τσαλαπετεινούς και κουκουβάγιες, σε ένα «κυνήγι» με τα κιάλια που κάνει το συγκεκριμένο τουρ από τα πιο διαδεδομένα στην Ελλάδα.
M. HULOT

σχόλια

2 σχόλια