Tο 40% των ασθενών με χρόνιους πόνους στη μέση θα μπορεί να θεραπευτεί με τη χρήση αντιβιοτικών, σύμφωνα με μια πρόσφατη ιατρική ανακάλυψη.
Οι χειρούργοι στο Ηνωμένο Βασίλειο αναθεώρησαν την προτεινόμενη θεραπεία για τους ασθενείς με συνεχείς πόνους χαμηλά στη μέση, που είναι αυτή τη στιγμή η επέμβαση, όταν τα συμπτώματα οφείλονται σε βακτηριακή μόλυνση. Οι ασθενείς αυτοί, θα έχουν μια εναλλακτική θεραπεία που δεν είναι άλλη από τα αντιβιοτικά, που θα στοιχίζουν μάλιστα γύρω στις £114, πολύ λιγότερα από το κόστος μιας επέμβασης.
Οι επιστήμονες γνώριζαν στο παρελθόν ότι οι μολύνσεις από βακτήρια αποτελoύν ορισμένες φορές την αιτία του πόνου, αλλά μόλις πρόσφατα ανακάλυψαν ότι οι περιπτώσεις αυτές ανέρχονται σχεδόν στο 40% του συνόλου των ασθενών.
Living /
Νέα θεραπεία για χρόνιους πόνους στην πλάτη
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Αιγάλεω: 95χρονη αυτοπυρπολήθηκε έξω από κατάστημα
Μαρουσάκης: Προ των πυλών νέα κακοκαιρία - Επιστρέφουν το τσουχτερό κρύο και τα χιόνια
Ο θάνατος θα 'ρθει και θα 'χει τα μάτια σου: Μέσα στις συγκλονιστικές νέες αίθουσες του Τουταγχαμών στο GEM
Ιράν: Ποιος είναι ο Ερφάν Σολτανί που αναμένεται να εκτελεστεί - Πάνω από 2.500 οι νεκροί
Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές
σχόλια