Μία εταιρεία smartphone στηρίζει 6 γραμμές υποστήριξης και μας υπενθυμίζει τους σπουδαίους αριθμούς μιας οθόνης

Μία εταιρεία smartphone στηρίζει 6 γραμμές υποστήριξης και μας υπενθυμίζει τους σπουδαίους αριθμούς μιας οθόνης Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Καθημερινά πληκτρολογούμε εκατοντάδες αριθμούς στις οθόνες των κινητών μας. Πολλές φορές και χιλιάδες. Για να επικοινωνήσουμε με συγγενείς, φίλους, συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα σε κάθε γωνιά της γης. Αλλά και για να δρομολογήσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της κάθε ημέρας- απαιτήσεις και ανάγκες που έχουν διαφοροποιηθεί αισθητά στη δύσκολη συνθήκη της πανδημίας, με όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας να χρειάζονται υποστήριξη.


Έτσι, φέτος τις γιορτές, η HONOR το νεανικό smartphone brand με «όχημα» τις οθόνες των smartphones της, προχωρά σε μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη ενέργεια και αντί για Χριστουγεννιάτικο post με ευχές όπως είθισται, γνωστοποιεί και στηρίζει έμπρακτα με υλικοτεχνικό εξοπλισμό 6 πραγματικά σπουδαίους αριθμούς.


Συγκεκριμένα οι 6 γραμμές υποστήριξης που αναγράφονται στην «ξεχωριστή» οθόνη της HONOR είναι οι εξής: Τηλεφωνικής Γραμμής Άμεσης Κοινωνικής Βοήθειας 197 (210197 εκτός Αττικής), της Γραμμής SOS 15900 για θύματα έμφυλης βίας, της δωρεάν Τηλεφωνικής Γραμμής Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης 10306, της Ευρωπαϊκής Γραμμής Στήριξης Ενηλίκων και Ηλικιωμένων 116123, της Τηλεφωνικής Γραμμής Στήριξης Παιδιών και Οικογενειών που Πενθούν «Μέριμνα» (2106463622 & 2310510010), καθώς και της Γραμμής Παρέμβασης για την Αυτοκτονία 1018 – Κλίμακα.


Μια σπουδαία κίνηση για πραγματικά σπουδαίους αριθμούς.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι απέγινε η «χημική γενιά» των Ελλήνων ρέιβερ;

Βιβλίο / Τι απέγινε η «χημική γενιά» των Ελλήνων ρέιβερ;

Μια «underground» συζήτηση με τον Λέανδρο Κυριακόπουλο περί ρέιβ, νέων τεχνολογιών και άλλων «δαιμονίων», με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου «Αναπαραστάσεις του ανοίκειου - νομαδισμός και αισθητική στην ρέιβ ψυχεδελική σκηνή» (εκδ. Νήσος).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Η Κοινωνική Ντουλάπα δίνει δεύτερη ζωή στα ρούχα μας

Ο επόμενος κόσμος / Η Κοινωνική Ντουλάπα δίνει δεύτερη ζωή στα ρούχα μας

Ο Άρης Δημοκίδης ανακαλύπτει πώς μπορούν να αποκτήσουν νέα ζωή τα πολυφορεμένα ρούχα μας με την εξαιρετικά χρήσιμη δράση του Κοινωνικού Πλυντηρίου του SKIP, συζητώντας με την Ιωάννα Τσάτσαρη, Brand Manager του SKIP και την Κατερίνα Αλιφραγκή, Marketing Manager Laundry.
ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ Selini: Ο Ανδρέας δημιούργησε μόνος του ένα διατοπικό video game γεμάτο γρίφους από το διάστημα

Living / Selini: Ο Ανδρέας δημιούργησε μόνος του ένα διατοπικό video game γεμάτο γρίφους από το διάστημα

Κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο του μικρού του γιου, ένας developer από την Ελλάδα αψηφά εδώ και έξι χρόνια αϋπνίες και ανασφάλεια για να δημιουργήσει ένα «διαστημικό» παιχνίδι.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 04/07 - ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ - Ποια είναι τα πιο εξωφρενικά αιτήματα των πλουσίων της Μυκόνου; Μια concierge απαντά

Άννα Κ. / Ποια είναι τα πιο εξωφρενικά αιτήματα των πλουσίων της Μυκόνου; Μια concierge απαντά

Η Ιωάννα Μουρταράκου, γνωστή concierge των διασήμων της Μυκόνου, μιλάει με την Αννα Κόκορη για τη χλιδάτη ζωή στο νησί, τις πολλές ώρες δουλειάς και τα εξωφρενικά αιτήματα των πλουσίων επισκεπτών
ΑΝΝΑ ΚΟΚΟΡΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ