Η γειτονιά μου σε μία βόλτα: Εσείς σε ποια γειτονιά ανήκετε;

Η γειτονιά μου σε μία βόλτα: Εσείς σε ποια γειτονιά ανήκετε; Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Η πόλη μας είναι όμορφη και κάθε βόλτα μπορεί να κρύβει τις πιο απροσδόκητες εκπλήξεις μέσα στην απλότητά της. Ένα πάρκο, ένα παγκάκι, μια κρυφή πλατεία, ένα σημείο με άγνωστη ιστορία, η street art, ένα μαγαζί με ξεχωριστό ιδιοκτήτη, μπορούν να αποτελέσουν ιδανικό πόλο έλξης για όλους τους προσεχείς μήνες.

«Η γειτονιά μου σε μια βόλτα» είναι μία νέα video ενότητα που δημιουργούμε σε συνεργασία με την Fix Hellas και επιχειρούμε ακριβώς αυτό: μια μεγάλη βόλτα στις πιο αναπάντεχες γωνιές της πόλης, με οδηγούς ανθρώπους που έχουν συνδέσει τη ζωή και τη δραστηριότητά τους με κάποια γειτονιά.

Oι γειτονιές και οι κρυμμένες ομορφιές τους βγαίνουν ξανά στο προσκήνιο, αποτελώντας σημεία καθημερινής συνάντησης για τους κατοίκους τους, αλλά και για επισκέπτες. Καθώς το προηγούμενο διάστημα ένας περίπατος στη γειτονιά αποτελούσε σωτήρια διέξοδο για όλους, η LiFO και η Fix Hellas αποτίνουν έναν μοναδικό φόρο τιμής στους δρόμους, στα στέκια, τα spots, τις «μικροκοινωνίες» που αγαπάμε.

Μέχρι τώρα, έχουμε επισκεφτεί τα Εξάρχεια, του Ψυρρή, την Καλλιθέα, το Κουκάκι, το Μετς και το Περιστέρι, ενώ συνεχίζουμε να εξερευνούμε τις γειτονιές της πόλης, μαζί με τους «ξεναγούς» μας, που μας συστήνουν στα πιο όμορφα κρυμμένα μυστικά τους. Κάντε το παρακάτω κουίζ για να ανακαλύψετε σε ποια γειτονιά ανήκετε:

Αφού ανακαλύψετε σε ποια γειτονιά ανήκετε, μοιραστείτε το αποτέλεσμά σας στον λογαριασμό σας στο Facebook, χρησιμοποιώντας το hashtag #geitoniamefix και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να είστε από τους 10 τυχερούς που θα κερδίσουν από δύο κιβώτια μπίρες Fix Hellas για τις «εξορμήσεις» στην πόλη με παρέα. (Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας χρειάζεται η ανάρτησή σας να είναι Δημόσια)

 

Όροι Διαγωνισμού

 

 

 

 

 

 

 

 

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπάρχουν έξυπνοι και οικολογικοί τρόποι για να αγοράσουμε ένα iPhone και ένα laptop;

Ο επόμενος κόσμος / Υπάρχουν έξυπνοι και οικολογικοί τρόποι για να αγοράσουμε ένα iPhone και ένα laptop;

Ο χημικός μηχανικός και διευθύνων σύμβουλος της D-Waste, Αντώνης Μαυρόπουλος, περιγράφει τους τρόπους που μπορούμε να επαναχρησιμοποιήσουμε τις μεταχειρισμένες συσκευές, ενισχύοντας την κυκλική οικονομία και την προστασία του περιβάλλοντος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Τα «βρώσιμα» drones και η «μαρτυριάρα» μαρμελάδα

WTF? Κι όμως συνέβη / Τα «σαρκοβόρα» μανιτάρια και η μαρμελάδα που «έδωσε» τον Πικέ

Ο Άγγελος Παπαστεργίου καταπιάνεται με το φλέγον θέμα της εβδομάδας, του μήνα, ενδεχομένως και της χρονιάς, που δεν είναι άλλο από το πώς η Σακίρα βρήκε την αλήθεια στο ψυγείο και αναρωτιέται με ποιο τρόπο παραμυθιάστηκαν οι Καναδοί πως τα 3 με 6 ποτά την εβδομάδα βάζουν την υγεία σε σοβαρό κίνδυνο.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ