Η Euangelia φτιάχνει μοναδικά ρούχα-έργα τέχνης

Η Euangelia φτιάχνει μοναδικά ρούχα-έργα τέχνης Facebook Twitter
0

H Euangelia Boubouli είναι σχεδιάστρια μόδας και τα ρούχα που φτιάχνει είναι πολύ ξεχωριστά, -δεν υπάρχει ούτε ένα που να είναι ίδιο με το άλλο. Τα ρούχα της είναι ιδιαίτερα, έχουν περίεργους όγκους, γεωμετρικά, γίνονται από ασυνήθιστα υλικά, είναι ρούχα που θυμίζουν θεατρικά κοστούμια ή εικαστικές εγκαταστάσεις.

Μέσα από συνεχή πειραματισμό με τα υλικά και τις φόρμες η Euangelia έχει καταφέρει να δημιουργήσει ρούχα μοναδικά, με χαρακτηριστικό στιλ, που στην αρχή μπορεί να σου φαίνονται παράξενα και αδύνατο να τα φορέσεις, αν όμως τα παρατηρήσεις καλύτερα είναι ρούχα που σου προκαλούν την περιέργεια να τα δοκιμάσεις και κατά κάποιο τρόπο ξέρεις ότι θα στρώσουν τέλεια πάνω σου και θα σου πηγαίνουν.

Δείτε τη συνέχεια στο ΓΚΡΕΚΑ

Μόδα & Στυλ
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καίτη Γκραμμά: «Νιώθω, είμαι και φαίνομαι Θεσσαλονικιά. Κυρίως φαίνομαι!»

Η Θεσσαλονικιά / Καίτη Γκραμμά: «Νιώθω, είμαι και φαίνομαι Θεσσαλονικιά. Κυρίως φαίνομαι!»

Από την παιδική και εφηβική της ηλικία στη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Νομική και τα catwalks κορυφαίων σχεδιαστών, το επιτυχημένο μοντέλο μοιράζεται με τη LiFO τους μεγαλύτερους σταθμούς της συναρπαστικής ζωής της.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ
Πώς να κάνεις ότι ξέρεις από μόδα, χωρίς να έχεις ιδέα

Μόδα & Στυλ / Πώς να κάνεις ότι ξέρεις από μόδα χωρίς να έχεις ιδέα

Τα –κυριολεκτικά– πέντε πράγματα που χρειάζεται να ξέρεις αυτήν τη στιγμή για να έχεις απάντηση αν σε ρωτήσουν γιατί τα μοντέλα του Demna Gvasalia περπατούσαν στις λάσπες (και πώς προφέρεται το «Demna Gvasalia»).
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚΑ
Γρηγόρης Πυρπύλης: «Στην επαρχία, αν έλεγες ότι ήθελες να ασχοληθείς με τη μόδα και την ομορφιά, γινόσουν σίγουρα θύμα bullying»

Μόδα & Στυλ / Γρηγόρης Πυρπύλης: «Στην επαρχία, αν ήθελες να ασχοληθείς με τη μόδα, δεχόσουν σίγουρα bullying»

Ο Έλληνας make up artist και νέος creative director του οίκου Hermès αφηγείται τους σταθμούς της επιτυχημένης του πορείας, μιλά για τις συνεργασίες με διάσημες γυναίκες και εξηγεί γιατί η ομορφιά δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ