Hey dudes, τι φοράτε σήμερα και πόσο κοστίζει;

STREETSTYLE PLUG Facebook Twitter
Θα αλλάζαμε τη νοοτροπία με την οποία λειτουργούν τα περισσότερα brands, δηλαδή το spam ενός logo σε ό,τι βγάζουν. Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
0

— Πώς ξεκίνησε το Streetstyle Plug;

Τα πρώτα βήματα έγιναν το 2016, από την ανάγκη δημιουργίας ενός ελληνικού streetwear market/community. 

— Ποιος ήταν ο στόχος σας όταν δημιουργήσατε την κολεκτίβα αυτή;

Μια πλατφόρμα που θα ικανοποιούσε τους λάτρεις του streetwear, καθώς δεν υπήρχε κάτι να γεμίσει το κενό στον συγκεκριμένο τομέα, όπως και η ανέλιξη μιας κουλτούρας που στην Ελλάδα δεν υπήρχε. 

— Τι ήταν αυτό που σας έφερε κοντά εσάς τους τρεις;

Γνωριστήκαμε σε ένα camp out για Yeezy το 2015, όποτε, όπως καταλαβαίνετε, μας έφερε κοντά η αγάπη για τον χώρο αυτό, συν τα κοινά όνειρα που είχαμε. Thanks Yeezus!

Λείπει η φαντασία στα designs, χωρίς αυτό να δηλώνει ότι δεν υπάρχουν τα resources ή οι συνεργάτες για την υλοποίηση ενός πρωτότυπου πρότζεκτ.

— Τι περιλαμβάνει το brand σας; Σε ποια άλλα κομμάτια δραστηριοποιούνται οι Streetstyle Plug;

Ύστερα από δύο επιτυχημένα drops, είμαστε προσηλωμένοι στη δημιουργία του ρούχου από το μηδέν, συμπεριλαμβάνοντας την υψηλή αισθητική και ποιότητα στη νέα μας κολεξιόν «OASIS». Εδώ και έναν χρόνο το SSP ενεργοποιείται σταθερά στο event planning, σε παροχές styling και, τέλος, στο art direction/production διαφόρων clothing line projects.

— Σε τι επίπεδο βρίσκεται το street style/street wear στην Ελλάδα;

Σε σχετικά χαμηλό επίπεδο, το οποίο πιστεύουμε πως θα αλλάξει και θα ανθήσει στα επόμενα χρόνια. Κατά τη γνώμη μας, λείπουν η αισθητική και το mentality, καθώς πολλά ελληνικά brands αναλώνονται στις ίδιες τεχνοτροπίες και στα ίδια designs, με κάποιες εξαιρέσεις. 

STREETSTYLE PLUG Facebook Twitter
Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

— Τι είναι αυτό που θέλετε να αλλάξετε στο streetwear game;

Θα διαγράφαμε τα culture vultures με σκοπό να ανέλθουν τα brands και οι άνθρωποι που πραγματικά αξίζουν μια θέση στην ελληνική streetwear fashion σκηνή. Επιπλέον, θα αλλάζαμε τη νοοτροπία με την οποία λειτουργούν τα περισσότερα brands, δηλαδή το spam ενός logo σε ό,τι βγάζουν. Δυστυχώς, λείπει η φαντασία στα designs, χωρίς αυτό να δηλώνει ότι δεν υπάρχουν τα resources ή οι συνεργάτες για την υλοποίηση ενός πρωτότυπου πρότζεκτ.

— Τι φοράτε σήμερα και πόσο κοστίζουν;

Άλεξ: Dior Oblique shades (€350), Stussy x Marc Jacobs 40 year anniversary T-Shirt (€100), SSP Double Knee shorts (priceless), Rick Owens Ramones Mainline sneakers (~€700)

Νάσος: Pentagon Jungle hat (€25), Balenciaga sunglasses (€350), Sangiev crop top crewneck (€230), vintage tee (€30), SSP double knee black shorts (priceless), Suicoke sandals (€180) 

Άρης: MoMA T-shirt (€35), Chrome Hearts sweatpants (€475), Vans Vault checkered board (€80). 

— Πού πηγαίνετε τώρα;

Cocomat Hotel BC!

@streetstyle.plug

@playboilaflame 

@alexpoluchroniadis   

@arisvasdaris

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην έντυπη LiFO.

Το νέο τεύχος της LiFO δωρεάν στην πόρτα σας με ένα κλικ.

Μόδα & Στυλ
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

CHECK Ντιορ και Μπαλενσιάγκα: Οι συνάντηση των δυο μεγάλων της γαλλικής μόδας

Μόδα & Στυλ / Ντιόρ και Μπαλενσιάγκα: Η συνάντηση των δυο μεγάλων της γαλλικής μόδας

Παρήγαγαν ταυτόχρονα μόδα που αιχμαλώτισε τη δίψα της εποχής για πολυτέλεια και κομψότητα και οδήγησε στην αποκατάσταση της κερδοφόρας βιομηχανίας μόδας της Γαλλίας μετά την καταστροφή των δύο παγκόσμιων πολέμων.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Issey Miyake: Ο μεγάλος ανανεωτής της μόδας, ο εφευρέτης, ο εραστής των τριών διαστάσεων

Μόδα & Στυλ / Issey Miyake: Ο μεγάλος ανανεωτής της μόδας, ο εφευρέτης, ο εραστής των τριών διαστάσεων

Για τον Issey Miyake, ο διάλογος μεταξύ σώματος και ρούχου συνίσταται ταυτόχρονα στην παρουσία και την απουσία, το σχήμα του ρούχου δημιουργείται από το ίδιο το σώμα μόνο όταν αυτό φοριέται.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
60 χρόνια τώρα, οι Αθηναίοι βρίσκουν οικονομικά χειροποίητα γυαλιά ηλίου στον Μίμη στην Ομόνοια

Μόδα & Στυλ / 60 χρόνια τώρα οι Αθηναίοι βρίσκουν οικονομικά χειροποίητα γυαλιά ηλίου στον Μίμη, στην Ομόνοια

Το «καβαφικό», το «γυαλί του ΙΚΑ», οι γεωμετρικοί σκελετοί που επέστρεψαν στη μόδα από τα '90s, τα σχέδια της «Πηγή των Γυαλιών» διαφημίζονται όλα αυτά τα χρόνια μέσω των φοιτητών που τα φορούν και εκείνων που τα ζηλεύουν. Γι' αυτό το ιστορικό κατάστημα οπτικών της πόλης όλα ξεκίνησαν από ένα περίπτερο της Πανεπιστημίου, εκεί όπου ο Δημήτρης Μαρτζούκος έμαθε να επισκευάζει αναπτήρες, πένες γραφής και γυαλιά.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Oenovated: Ένα brand που παντρεύει το street style με την αγάπη για το κρασί

Μόδα & Στυλ / Oenovated: Ένα brand που παντρεύει το street style με την αγάπη για το κρασί

Η Εβελίνα Ηγουμενάκη και ο Βαγγέλης Λώνας δημιουργούν ρούχα και αξεσουάρ, θέλοντας να αναδείξουν την κουλ πλευρά του κρασιού και να το κάνουν κομμάτι της urban κουλτούρας, ενώ παράλληλα προσφέρουν βασικά μαθήματα γύρω από αυτό με απλά λόγια.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ