Ο εύκολος τρόπος να φτιάξετε τον αγαπημένο σας καφέ στο σπίτι

Ο εύκολος τρόπος να φτιάξετε τον αγαπημένο σας καφέ στο σπίτι

Το μυστικό της επιτυχίας είναι απλό και βρίσκεται στην έξυπνη επιλογή καφετιέρας - κι οι πλήρως αυτόματες μηχανές της De’Longhi μας μετατρέπουν σε δεξιοτέχνες του ροφήματος.

ADVERTORIAL

Ας σταματήσουμε ό,τι κάνουμε για ένα λεπτό κι ας σκεφτούμε ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος να ξεκινήσει η μέρα μας. Σίγουρα θα κοιμηθούμε παραπάνω από το συνηθισμένο και θα πάρουμε λίγα – ή και περισσότερα – λεπτά για να τεντωθούμε στο κρεβάτι, θα κρατήσουμε τα μάτια μας κλειστά μέχρι να νιώσουμε έτοιμοι και, τελικά, θα σηκωθούμε. Θα προχωρήσουμε ως την κουζίνα που, επειδή μιλάμε για ιδανικές συνθήκες, θα μας περιμένει πεντακάθαρη και τακτοποιημένη, θα βγάλουμε ένα ποτήρι και θα φτιάξουμε τον καφέ μας, ο οποίος θα είναι πυκνός, αρωματικός και έτοιμος σε ελάχιστο χρόνο.

 

Η αλήθεια είναι πως τέτοια πρωινά έρχονται σπάνια – αν είμαστε αρκετά τυχεροί, τα απολαμβάνουμε μία με δύο φορές την εβδομάδα. Ο καφές, ωστόσο, μπορεί να είναι ακριβώς όπως τον φανταζόμαστε κάθε μέρα.
 

Το μυστικό της επιτυχίας είναι απλό και βρίσκεται στην έξυπνη επιλογή καφετιέρας-  όπως οι πλήρως αυτόματες σειρές μηχανών «Magnifica», «Dinamica», «PrimaDonna», «Maestosa» της De’Longhi που μας επιτρέπουν να γίνουμε δεξιοτέχνες του καφέ με το άγγιγμα ενός μόνο πλήκτρου, από την άνεση του σπιτιού μας – από espresso κι Americano, μέχρι latte macchiato και cappuccino, και πολλά ακόμα ροφήματα που προτιμάμε.

 

Ο εύκολος τρόπος να φτιάξετε τον αγαπημένο σας καφέ στο σπίτι

 

Ας ξεκινήσουμε από το βασικό: όλα αρχίζουν από τη φρεσκάδα. Επειδή οι καφετιέρες αυτές αναλαμβάνουν τη διαδικασία παρασκευής από το μηδέν, με τους μύλους να αλέθουν τους κόκκους, μας προσφέρουν μία ξεχωριστή εμπειρία, με όλο το άρωμα των φρεσκοκαβουρδισμένων κόκκων καφέ. πάντα με τη σωστή δόση καφέ. Συνεχίζουν με την αυτόματα ρυθμιζόμενη πίεση του καφέ, τον προεμποτισμό και την εκχύλιση του στο φλιτζάνι, διαδικασίες που απαιτούν ακρίβεια και ικανότητα αλλά πραγματοποιούνται αυτόματα, «λύνοντας τα χέρια» μας. 
 

Επιλέγοντας τα μοντέλα της De’Longhi, χάρη στο σύστημα De’Longhi LatteCrema, μπορούμε να πιούμε cappuccino ή macchiato, με αφρόγαλα με τέλειο σώμα, συμπαγές και απαλό με λεία επιφάνεια από μικροσκοπικές φυσαλίδες, απευθείας στο φλιτζάνι μας. Κι αυτό γιατί αναμειγνύει τον ατμό, τον αέρα και το γάλα στις σωστές αναλογίες, με αποτέλεσμα να έχουμε τον ιδανικό καφέ με σταθερή πυκνότητα, κρεμώδη υφή και σωστή θερμοκρασία, μέχρι την τελευταία σταγόνα. Μάλιστα, περιλαμβάνει ειδική ρύθμιση ανάλογα με τον τύπο γάλατος που επιλέγουμε, ζωικής ή φυτικής προέλευσης.

 

Ο εύκολος τρόπος να φτιάξετε τον αγαπημένο σας καφέ στο σπίτι

 

Κι επειδή ο καθαρισμός είναι μία υπόθεση που μας αφορά μεν, αλλά ιδανικά δε θα μας απασχολούσε για πολλή ώρα, αυτές οι πλήρως αυτόματες μηχανές καφέ μας δίνουν τη λύση. Ακόμη και μετά την παρασκευή ειδικών και περίπλοκων ροφημάτων με γάλα, καθαρίζονται αυτόματα – το μόνο που μας αφορά, λοιπόν, είναι η απόλαυση του καφέ μας.

 

Φυσικά, μπορούμε να ελέγξουμε τις αυτόματες μηχανές καφέ και από το κινητό μας. Μέσα από την εφαρμογή Coffee Link, μαθαίνουμε όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την καφετιέρα μας με ένα μόνο άγγιγμα της οθόνης του smartphone. Διαμορφώνουμε το προσωπικό μας «προφίλ καφέ» προσαρμόζοντας τις αγαπημένες μας συνταγές απευθείας από το app. Έχουμε, επίσης, τη δυνατότητα ανακάλυψης περισσότερων ιδεών και γεύσεων, ρυθμίζοντας την ένταση του αρώματος αλλά και τη θερμοκρασία.


 
Ο καφές μπορεί να δώσει στη μέρα μας αυτό το «κάτι» που της λείπει, να μας προσφέρει απόλαυση από την πρώτη κιόλας γουλιά - ας είμαστε ειλικρινείς, αξίζει σε όλους μας. Κι επιλέγοντας μια πλήρως αυτόματη μηχανή καφέ που καλύπτει ιδανικά όλες τις ανάγκες μας, μπορούμε να τον έχουμε κάθε μέρα, στο σπίτι μας, με το άγγιγμα ενός μόνο πλήκτρου. 


 

Ανακαλύψτε περισσότερα για τις αυτόματες μηχανές καφέ της De'Longhi εδώ.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ