Πώς ο Ζέρβας κατατρόπωσε τον Ταχιάο (εκτός από τα fake news): 7 σκέψεις του Άρη Δημοκίδη

Πώς ο Ζέρβας κατατρόπωσε τον Ταχιάο (εκτός από τα fake news): 7 σκέψεις του Άρη Δημοκίδη Facebook Twitter
0

Μαθαίνουμε πως οι δύο υποψήφιοι αναμένεται να έχουν διαφορά περίπου 30 μονάδες, με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα να εκλέγεται νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Να μερικές πρώτες σκέψεις:

1. Το θέμα της ΝΔ

Το ότι για άλλη μια φορά πολλοί ψηφοφόροι της ΝΔ (και όχι μόνο αυτοί) επέλεξαν τον «αντάρτη» που δεν είχε το χρίσμα αντί για τον επίσημο υποψήφιο.

Τώρα υπήρχαν τουλάχιστον τρεις αντάρτες βέβαια προερχόμενοι απ' την ΝΔ: Εκτός απ' το Ζέρβα είχαμε και τον Ορφανό και τον Ψωμιάδη. Όμως για άλλη μια φορά φαίνεται πως οι επιλογές του κόμματος για το επίσημο χρίσμα ήρθαν σε αντίθεση με τη βούληση των ψηφοφόρων, έπειτα απ' την προ πενταετίας ήττα του «επίσημου» Γιάννη Ιωαννίδη απ' τον τότε «αντάρτη» Απόστολο Τζιτζικώστα.

2. Fake news μόνο για τον έναν υποψήφιο

Ο κ. Ταχιάος βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο ενός ανηλεούς ιντερνετικού πολέμου με fake news που θύμισε τον τρόπο με τον οποίο υπήρξε επέμβαση σε διάφορες εκλογές τα τελευταία χρόνια. Δεν ξέρω αν είχε σχέση τρίτη χώρα με όλα τα ψέματα που κυκλοφόρησαν με αστραπιαία ταχύτητα (ούτε ένα ούτε δύο αλλά 8 απ' αυτά αναγκάστηκε να διαψεύσει προχτές ο κ. Ταχιάος – όμως ήταν ήδη αργά).

Να σημειωθεί όμως πως η επίθεση ήταν στοχευμένη για να χάσει ο Ταχιάος κι ότι όλες αυτές τις μέρες δεν κυκλοφόρησε ούτε ένα τόσο δα ψεματάκι με σκοπό να πληγεί ο Ζέρβας.

3. Χρειάζεται καταδίκη

Πιστεύω (και θέλω να πιστεύω) ότι ο Κωνσταντίνος Ζέρβας όχι μόνο να δεν ήταν πίσω απ' τη διάδοση των fake news αλλά ούτε καν γνώριζε το σχέδιο που (προφανώς τρίτοι) εκτέλεσαν.

Κι επίσης πιστεύω ότι τώρα που όλα τελείωσαν θα το καταδικάσει και θα τονίσει πως δεν πιστεύει όλα όσα διαδόθηκαν για τον κ. Ταχιάο.

H συνέχεια στα Μικροπράγματα >>>>

Στήλες
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την έκφραση «Επάγγελμα ομοφυλόφιλος»

Θοδωρής Αντωνόπουλος / Για την έκφραση «Επάγγελμα ομοφυλόφιλος»

Αν θεωρήσουμε την ομοφυλοφιλία επάγγελμα, αξιότιμε κ. συνήγορε, τότε σίγουρα αυτό θα πρέπει να ενταχθεί στα βαρέα ανθυγιεινά. Τουλάχιστον για όσο μπορούν να δηλητηριάζουν τον δημόσιο λόγο κακοποιητικές απόψεις, αντιλήψεις και πρακτικές, σαν αυτές που είτε εκφέρετε είτε ενθαρρύνετε.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ