Η συνομωσία του ΕΚΚΕ

Η συνομωσία του ΕΚΚΕ Facebook Twitter
1

Είναιεπιτέλους καιρός να μάθει ο ελληνικόςλαός τα αίτια της πρωτοφανούς διάλυσηςτης χώρας του. Αντίθετα απ'ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι αναλυτέςαλλά και απλοί άνθρωποι, τα χάλια μαςδεν οφείλονται στην ανικανότητα τηςκυβέρνησης ή στην αδυναμία τηςαντιπολίτευσης να εκμεταλλευθεί τιςαπίστευτες καθημερινές γκάφες τωνκυβερνώντων. Είμαστε θύματα μιαςσυνομωσίας που ξεκίνησε χρόνια πρινστα σκοτεινά γραφεία του ΕΚΚΕ, στηνπλατεία Κουμουνδούρου.

Γιατους νεότερουςτο ΕΚΚΕ (Επαναστατικό ΚομμουνιστικόΚίνημα Ελλάδας) ήταν μια αριστερίστικη,φιλοκινεζική οργάνωση. Στα τέλη τηςδεκαετίας του ‘70, μετά δηλαδή το θάνατοτου Μάο Τσε Τουνγκ και την επικράτησητου φιλοκαπιταλιστή Τενγκ Χσιάο Πινγκστην Κίνα, η ηγεσία του ΕΚΚΕ κατέληξεστο συμπέρασμα ότι ήταν αδύνατη ηανατροπή του συστήματος με τις κλασικέςεπαναστατικές μεθόδους. Έπρεπε τοσύστημα να αλωθεί «από τα μέσα»σε σημείο που να μην μπορεί να λειτουργήσει.Την εκτέλεση του μυστικού σχεδίουανέλαβε μια αποφασισμένη τετραμελήςομάδα που πήρε την κωδική ονομασία «ησυμμορία των τεσσάρων», στα πρότυπατης ομάδας που δρούσε στο Πεκίνο υπότην ηγεσία της Τσιανγκ Τσινγκ, χήραςτου Μάο.

Ένααπό τα μέλη της ήταν ο Θόδωρος Τσουκάτος,στέλεχος γνωστό για τις οργανωτικέςτου ικανότητες. Είχε το κωδικό όνομα«Κινέζος», που αργότερα αποδόθηκεαπό τα ΜΜΕ στον Κώστα Σημίτη, τον οποίοο Τσουκάτος κατάφερε να πλευρίσει καινα αναδειχθεί σε πρωτοπαλίκαρό του.Αποστολή του «Κινέζου» ήταν ηπλήρης διαφθορά των τίμιων πολιτικώνμας με μυθώδεις μίζες. Για να πετύχειτο σκοπό του, ο Τσουκάτος συνεργάσθηκεμε ένα νεαρό τότε φοιτητή στην Γερμανία(όπου είχε ιδρυθεί και το ΕΚΚΕ), τονΜιχάλη Χριστοφοράκο. Ο τελευταίος ήτανονομαστός για την ικανότητά του στολάδωμα. Την ώρα δηλαδή που οι συμφοιτητέςτου συγκρούονταν με την Αστυνομία, οΜιχάλης (κωδική ονομασία «Ζίμενς»)προσπαθούσε να δωροδοκήσει τους μπάτσουςγια να μην τον χτυπήσουν.

Οδεύτερος τηςομάδας Ανδρέας Μικρούτσικος έδρασε μετο παρατσούκλι «ρεαλιστής». Τουείχε δοθεί επειδή, αντίθετα με τουςαιθεροβάμονες συντρόφους του πουεπέμεναν στην ταξική πάλη, πίστευε ότιτο χρήμα είναι η κινητήρια δύναμη τηςιστορίας. Ο Ανδρέας ανέλαβε να διεισδύσειστα ΜΜΕ προκαλώντας μια πλήρη ανατροπήόλων των πολιτιστικών αξιών και τημετατροπή της χώρας σε ένα γιγαντιαίοριάλιτι σόου , ώστε το πόπολο να ασχολείταιμε τις κατινιές στα τηλεοπτικά παράθυρα,να μη σκέπτεται ορθολογικά και ναυπομένει τα πάντα. Το γεγονός π.χ. ότι υπουργός Οικονομίας είναι ο κ. Άλογοσκουφηςή ότι ο ανακριτής στην υπόθεση της Ζίμενςδεν ρώτησε τη γραμματέα του Χριστοφοράκουποιος ήταν ο υπουργός που του οργάνωσαντο ταξίδι (παρ' ότι η γραμματέας τοκατέθεσε δύο φορές και περίμενε διακαώςνα ερωτηθεί για διευκρινίσεις) δενοφείλεται στην ανικανότητα του ανακριτήή στον τρόμο του να θίξει την κυβέρνηση,αλλά στη διαβρωτική δράση του «ρεαλιστή».Έτσι εξηγείται και το, από πρώτη άποψη,παράδοξο φαινόμενο η «35χρονη» ναπροφυλακίζεται για 6 μήνες, ενώ ο«55χρονος» ( Χριστοφοράκος) ναπαραμένει ελεύθερος.

ΟΠέτρος Τατούληςέδρασε με το συνθηματικό «γιατρός»γιατί καμωνόταν ότι σπούδαζε Ιατρική.Πραγματικός του σκοπός ήταν να διεισδύσειστο άλλο μεγάλο κόμμα, τη ΝΔ, και ναεκλεγεί βουλευτής κάνοντας κουρέλιατα νεύρα του πρωθυπουργού. Πράγματι,μετά από ένα δύσκολο χειμώνα στη διάρκειατου οποίου αναγκαζόταν να μετακινείταισυχνά από τη Ραφήνα στο Μαξίμου χάνονταςχρόνο από τις πολύτιμες ασχολίες του(παρακολούθηση DVD,PlayStationμε το καινούργιο Euro2008), ο κ. Καραμανλής ετοιμαζόταν γιαανέμελες διακοπές. Σήμερα είναιυποχρεωμένος να ασχολείται με τηνεπιστροφή του Κουκοδήμου και τις λεπτέςισορροπίες με τα μέλη της κοινοβουλευτικήςομάδας που απειλούν ότι αν δεν γίνουνυπουργοί θα ρίξουν την κυβέρνηση. Τοσχέδιο του «γιατρού» (πουχρησιμοποίησε και τις γνώσεις του στηνΨυχολογία) έχει πλήρως πετύχει, καθώςο κ. Καραμανλής αρνείται πεισματικά νακάνει την παραμικρή κίνηση, παρά τησωρεία των σκανδάλων που συγκλονίζουντη χώρα και την παράταξη.

Τοπιοδύσκολο έργο είχε όμως αναλάβει οΒαγγέλης, ο επονομαζόμενος και«πρωθυπουργός». Το τέταρτο μέλοςτης συμμορίας έπρεπε να διορισθεί στοΜέγαρο Μαξίμου και να αναλάβει τα ηνίατης χώρας μόλις οι υπόλοιποι 3 σύντροφοίτου ολοκληρώσουν την αποστολή τους. Τηνπροηγούμενη Πέμπτη, η αντιπροσωπείατου ΠΑΣΟΚ που επισκέφθηκε το ΜέγαροΜαξίμου στις 5 το απόγευμα για να παραδώσειτο γράμμα Παπανδρέου προς Καραμανλήγια τη διαφθορά διαπίστωσε ότι τα γραφείατης κυβέρνησης είχαν κατεβάσει τα ρολάκαι η επιστολή πήγαινε από τον Άννα στονΚαϊάφα. Σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία»της επομένης, «πηγές του Μαξίμουυποστήριζαν ότι η επιστολή δεν πήγεποτέ στο γραφείο του πρωθυπουργού, τοεπιβεβαιώνει και ο κλητήρας, ο κ. Βαγγέλης,που είναι γνωστός σε όλους». Δενυπάρχει πλέον αμφιβολία ότι η συνομωσίαέχει πετύχει. Ο Βαγγέλης είναι στηνεξουσία.

Στήλες
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την έκφραση «Επάγγελμα ομοφυλόφιλος»

Θοδωρής Αντωνόπουλος / Για την έκφραση «Επάγγελμα ομοφυλόφιλος»

Αν θεωρήσουμε την ομοφυλοφιλία επάγγελμα, αξιότιμε κ. συνήγορε, τότε σίγουρα αυτό θα πρέπει να ενταχθεί στα βαρέα ανθυγιεινά. Τουλάχιστον για όσο μπορούν να δηλητηριάζουν τον δημόσιο λόγο κακοποιητικές απόψεις, αντιλήψεις και πρακτικές, σαν αυτές που είτε εκφέρετε είτε ενθαρρύνετε.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

1 σχόλια
Ε ρε γελιο που θαχε να δουμε τι εχουν να σχολιασουν οι τοτε σχολιαστες του αρθρου ......δεν τους αρεσαν αυτα που ελεγε ο κουλογλου γιατι δηθεν τον ειχαν διωξει απ την ερτ και ηταν ξυνισμενος ,ενω ολα πηγαιναν καλα,αυτος ελεγε ψεμμνατα ε?.....ηλιθιοι ,εξ αιτιας τετοιων ανοητων φτασαμε εδω.....α ρε κουλογλου αν σε ακουγανε απο τοτε.....αλλα ,που?αφηνει η ελληνομαγκια τους να βγαλουν την μαρμελαδα απ τα ματια?...

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ