Δώσε και σε μένα μπάρμπα

Δώσε και σε μένα μπάρμπα Facebook Twitter
Μ. Χριστοφοράκος
0

Αγαπητέκύριε Χριστοφοράκο,

Θέλωαρχικώς να σας εκφράσω την έντονηδιαμαρτυρία μου για τη διαφθορά δεκάδωνπολιτικών μας και των δυο κομμάτων πουκυβερνούν αυτόν το τόπο επί δεκαετίες.Θα μου πείτε ότι εκτός από τα αυτοκίνηταστην Ελλάδα όλα τα πράγματα δουλεύουνμε λάδι και δεν μπορούσατε να κάνετεbusiness διαφορετικά. Αν όμως δεν υπήρχεκανένας στον κόσμο που να τους δωροδοκήσει,είμαι βέβαιος ότι θα παρέμεναν τίμιοι.

Κατανοώφυσικά πως δεν περιμένατε ότι τα άπλυτάσας θα έβγαιναν ποτέ στη φόρα στηνΕλλάδα. Πράγματι αν δεν είχε ξεσπάσειτο σκάνδαλο της Ζίμενς στη Γερμανία, ηελληνική Δικαιοσύνη θα ασχολούνταν μετα πρεζόνια, το δήμαρχο της Τήλου καιτους γάμους των ομοφυλοφίλων, δηλαδήμε τα κρίσιμα θέματα του τόπου. Αλλά καιαυτό είναι δικό σας πρόβλημα. Αν είχατεεπιλέξει να εκπροσωπείτε μια εταιρείαπ.χ. από τη Ζιμπάμπουε, είναι σίγουροότι οι δικαστές μας θα είχαν ερευνήσεισε βάθος την υπόθεση όπως ακριβώς έκανανμε το Χρηματιστήριο, τις υποκλοπές, ταομόλογα ή την υπόθεση Ζαχόπουλου.

Ηαγανάκτησή μου είναι ακόμη μεγαλύτερηγιατί χαλάτε τα μπάνια του λαού. Ενώ ουπερήφανος λαός μας ετοιμαζόταν ναξεχυθεί στη συναυλία της Μαντόνα καιστις παραλίες ξεκοκκαλίζοντας ταδιακοποδάνεια και τις πιστωτικές τουκάρτες, προσπαθεί τώρα να μαντέψει ποιοιυπουργοί της Νέας Δημοκρατίας πήραν τησκυτάλη από τους ομολόγους τους τουΠΑΣΟΚ. Αυτή η αναστάτωση έχει προκαλέσεισοβαρά προβλήματα και χρήζει ψυχολογικήςυποστήριξης, τη στιγμή όμως που οαναπληρωτής διοικητής του Δρομοκαϊτειουκαι προσωπικός φίλος του πρωθυπουργούπαραιτήθηκε μετά την αποκάλυψη της«Ελευθεροτυπίας» ότι είχε πτυχίομαϊμού.

Θααναγκασθούμε δηλαδή να καταφύγουμε σειδιώτες ψυχιάτρους χωρίς κανένα λόγο.Γιατί όπως ξέρετε τα ονόματα που διαρρέουναπό την ανάκριση της υπόθεσης αγγίζουνμόνο την οικογένεια Μητσοτάκη στη Ν.Δ.,την πτέρυγα Σημίτη και τον παροπλισμένοΤσουκάτο στο ΠΑΣΟΚ καθώς και κάποια«καμμένα χαρτιά» όπως ο ΆκηςΤσοχατζόπουλος. Οι υπόλοιπες αποκαλύψεις,αν ποτέ και όσες γίνουν, θα χαθούν ανάμεσαστις φωτιές καθώς η ανικανότητα τηςκυβέρνησης να πάρει έστω και στοιχειώδημέτρα πυροπροστασίας προεξοφλεί ότιφέτος το καλοκαίρι θα καεί το πελεκούδι.

Έρχομαιτώρα στην ουσία της επιστολής μου. Ηπρώην γραμματέας σας κατέθεσε ότι είχατεστείλει οικιακές συσκευές στην κυρίαΜπακογιάννη για τις ανάγκες κατοικίαςστην Ευρυτανία, ανάλογα δώρα στηνυπόλοιπη οικογένεια Μητσοτάκη (ακόμηκαι στην πρώην σύζυγο του Κυριάκου)καθώς και στη θυγατέρα και τον υπεύθυνοασφαλείας του κ. Τσοχατζόπουλου. Είμαιπατέρας τριών παιδιών και σήμερα άνεργος,που όμως ως φορολογούμενος έχει συμβάλειστα κέρδη της εταιρείας σας. Θα σαςπαρακαλούσα λοιπόν να μου στείλετεεπειγόντως τα παρακάτω είδη:

- Συσκευέςκλιματισμού (αν είναι δυνατόν ενεργειακήςκλάσης, κλάσης Α, γιατί η ΔΕΗ αύξησε ξανάτα τιμολόγια).
- Μιατηλεόραση plasmaγια να παρακολουθήσω τους ντοπαρισμένουςαθλητές στους Ολυμπιακούς.
- Ένανψυγειοκαταψύκτη για να αποθηκεύσωτρόφιμα για το χειμώνα, καθώς φοβάμαιότι θα υλοποιηθούν και τα υπόλοιπακυβερνητικά μέτρα για την καταπολέμησητης ακρίβειας.
- Έναπλυντήριο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ευχαριστώεκ των προτέρων.

ΥΓ.:Βάλτε και καμιά δεκαριά σεσουάρ ναστείλω στις πρώην μου.

Στήλες
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την έκφραση «Επάγγελμα ομοφυλόφιλος»

Θοδωρής Αντωνόπουλος / Για την έκφραση «Επάγγελμα ομοφυλόφιλος»

Αν θεωρήσουμε την ομοφυλοφιλία επάγγελμα, αξιότιμε κ. συνήγορε, τότε σίγουρα αυτό θα πρέπει να ενταχθεί στα βαρέα ανθυγιεινά. Τουλάχιστον για όσο μπορούν να δηλητηριάζουν τον δημόσιο λόγο κακοποιητικές απόψεις, αντιλήψεις και πρακτικές, σαν αυτές που είτε εκφέρετε είτε ενθαρρύνετε.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ