ΥΛΙΚΑ

  • 5 κοτσάνια αγκινάρας
  • Κορν φλάουερ
  • Ελαιόλαδο για τηγάνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Περνάμε τα κοτσάνια της αγκινάρας από το μαντολίνο κατά μήκος και σταματάμε στο κέντρο.
  2. Βάζουμε τα λεπτοκομμένα κοτσάνια σε νερό για 5 λεπτά μέχρι να κατσαρώσουν. 
  3. Σε μπολ ρίχνουμε κορν φλάουερ και πανάρουμε τα κοτσάνια. 
  4. Σε τηγάνι με ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά τηγανίζουμε τα κοτσάνια για 4 λεπτά.
  5. Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με μαγιονέζα με λεμόνι και άνηθο.

 

Η συνταγή δημιουργήθηκε στο Sense Fine Dining restaurant.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα