ΥΛΙΚΑ
- 400 γρ. κολοκύθα τριμμένη σε χοντρό τρίφτη
- 100 γρ. ρόδι Ερμιόνης
- 30 γρ. καρύδια
- 30 γρ. σταφίδες
- 50 γρ. χυμός λεμόνι
- 50 γρ. χυμός lime
- 50 γρ. χυμός κόκκινου γκρέιπφρουτ
- 1 κ.γ. κύμινο σκόνη
- Μισό κ.γ. αλάτι
- 100 ml ηλιέλαιο
- 10 φύλλα δυόσμος
- 100 γρ. σκληρή φέτα Κεφαλονιάς σπασμένη με το χέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Για το dressing βάζουμε στο μπλέντερ τους χυμούς από τα εσπεριδοειδή, αλάτι, κύμινο, ηλιέλαιο και χτυπάμε καλά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Σε ένα μπολ τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί με το dressing.
- Ανακατεύουμε καλά, σερβίρουμε και γαρνίρουμε με ρόδι.
Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Electra Metropolis Athens.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα