ΥΛΙΚΑ

  • 1 φιλέτο σκουμπρί καπνιστό
  • 1/2 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  • 4 ντοματίνια κομμένα σε ροδέλες
  • Χυμός από ½ λάιμ
  • ½ πιπεριά χαλαπένιο ψιλοκομμένη
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβουμε το σκουμπρί σε καρέ και το ανακατεύουμε σε μπολ με όλα τα υλικά της συνταγής.
  2. Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με τσίλι, αν επιθυμούμε να είναι πιο καυτερό.

 

Η συνταγή μαγειρεύτηκε στο εστιατόριο Αιόλου 68.

Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα