A new star is born

A new star is born Facebook Twitter
ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ (χωρίς make up και photoshop).
0

Στο κινέζικοέγινε πλιάτσικο. Οι πλιατσικολόγοιπήραν τσοπ στικς, κόκκινα φανάρια καιπορτρέτα του Μάο. Κινέζος υποπτεύθηκεΣερβιέτα. Ο άλλος σερβιτόρος ήξερε πούήταν κρυμμένα τα λεφτά, οπότε δεν θαέμπαινε στον κόπο να κλέψει για να πάρειτσοπ στικς - αν και δεν ξέρεις το κόλληματου καθένα. Κινέζος παρακολουθούσε ανη Σερβιέτα θα αγόραζε κάτι καινούργιοπου θα την πρόδιδε, λες κι αν πουλούσετους πίνακες του Μάο στην Ελλάδα θαέπαιρνε Mercedes.Μόνο μαλλιά αγόρασε η Σερβιέτα. Πήγεμια μέρα κι έκανε τα μαλλιά της «βράστα»(δηλαδή αποτυχημένα ράστα εξτένσιονς).Τα πήρε στην κράνα που την κατηγόρησεΚινέζος κι έφυγε νύχτα απ΄το νησί. Έβγαλαόλη εκείνη τη νύχτα στην πόρτα του ΆσπρουΓάτου για να μην μπορεί να μπει και νααποχαιρετήσει τον Ροντρίγκο - μεταξύμας, σχεδόν τη λυπήθηκα.

Ήρθε ηΚέιτι. Μια χαρά κορίτσι, καμιά σχέση μετα «Τhis?Last year».«Don'tforget me»είπε συγκινημένη μόλις μπήκε στον ΆσπροΓάτο, στην διεύθυνση που της είχα δώσει,«δεν άλλαξες καθόλου». Κι έπεσεστην αγκαλιά του Ροντρίγκο. Εκείνοςαυτόματα άρχισε να τσιρίζει αυτό πουτου είχα πει να φωνάζει στην Ελλάδα-αλλιώς χωρίζουμε- «την Ειρήνη θέλω,καμιά άλλιηη» (για κάποιο ανεξήγητολόγο οι Βραζιλιάνοι μιλούν τα ελληνικάσαν Λαρισαίοι). Πήρα ευγενικά την Κέιτιαπό την αγκαλιά του Ροντρίγκο και τηςέδειξα τον αδελφό μου «Όχι, αυτόςείναι ο Dontforget me,δεν θυμάσαι τον αγαπημένο σου;» «Ohdarling»είπε εκείνη, «ofcourse» κιέπεσε στην αγκαλιά του, αλλά έχω τηνεντύπωση πως κι ο πατέρας μου να καθότανστη σειρά με το σώβρακο, θα έπεφτε στηδική του. Και ο αδελφός μου δεν τη θυμόταν.Καθόλου. Αλλά εφόσον θα του καθόταν δεντον ένοιαζε ιδιαίτερα. Βέβαια ήλπιζεότι η Κέιτ θα έμενε κάνα δυο εβδομάδεςκαι θα πήγαινε στην ευχή του Θεού, δενείχε ιδέα ότι είχε έρθει με όλα τασυμπράγκαλά της.

Ήρθε κι ηντετέκτιβ Β στο νησί με την κολλητή τηςτην Ιέρεια. (Στα ‘90ς έκανε δημόσιεςσχέσεις σε κλαμπς και θεωρήθηκε raveιέρεια). Η ντετέκτιβ Β δεν ήταν πιαντετέκτιβ, είχε γίνει -στα γεράματα- DJενώ η Ιέρεια δεν ήταν πια ιέρεια, γιατίείχε γίνει μαμά -κανείς δεν το πίστευε,αλλά κουβαλούσε μωρό μαζί της, αποκλείωνα ήταν κλεψιμαίικο. Η Β βρήκε δουλειάστο χάλια κλαμπ του νησιού. Χάλια τοέκανε το γεγονός ότι είχε πιάσει εκείδουλειά ως υπεύθυνος ο Νταν Νταν, οοποίος απέρριψε ευγενικά το ταμείο τουΆσπρου Γάτου - τους λυπήθηκε. Έτρεχε καιτης φώναζε: «Έρχονται Άγγλοι, παίξεποπ». «Γκρίκια, βάζουμε ωτασπίδεςγιατί δεν μας πληρώνουν εργατικάατυχήματα και παίζεις μπουζουκοτέκνοκαι χιπχοπτέλια». Στο καπάκι έπρεπενα το γυρίσει r'n'b,κι αν εμφανιζόταν κάποιος απ΄ τηνπαλιοσειρά έπρεπε να χώσει κάπου κι έναtec-house.Παρ' όλα αυτά θεωρήθηκε κάτι σανπρέσβειρα πολιτισμού στο νησί. Ερωτεύτηκεκεραυνοβόλα DJ ανταγωνιστικούκλαμπ, τον ChickenJoe (φτυστόςμε το κοτοπουλάκι του «Surf'sUp»).Εμφανίζονταν η DJ Β απέναντίτου με χρυσά κιμονό -μόνο σειρήναπεριπολικού δεν είχε φορέσει στο κεφάλιγια να την προσέξει. «Εγώ παίζω d'n'b,εσύ τί παίζεις;» ρώτησε ο ChickenJoe την DJB. «Εγώ παίζω ό,τι βρωμπροστά μου» είπε εκείνη, κι εκείνοςπου ήταν Άγγλος και δεν ήξερε τη θαύμασεγια το ανατρεπτικό στυλ της κι έγινεφάση. Έκτοτε κυκλοφορούσαν πάντα μαζί.Για να πουλάνε μούρη, στο δρόμο δενέβγαζαν ποτέ τα διαστημικά γυαλιά τουςκαι τα ακουστικά απ΄το κεφάλι. Η Βπροσπαθούσε να ιδρύσει ΕκπολιτιστικόΣύλλογο Ντι Τζέι Κέρκυρας, Παξών κιΑντίπαξων, ο οποίος θα πάταγε πόδι στααφεντικά της νύχτας. Με το που ερωτεύτηκεκαι πολιτεύτηκε τη χάσαμε, οπότε έκαναπαρέα με την Ιέρεια και το μωρό της. Μουπεριέγραφε τον πόνο της γέννας κιαγχώθηκα για την Α που της είχαν πάρειτα μυαλά τα newage κι οιγιόγκες και δήλωνε ότι θα γεννήσει τοπαιδί φυσιολογικά, χωρίς επισκληρίδιο.Την πήρα καπάκι τηλέφωνο, αλλά πρινμιλήσω, εκείνη είπε «Μόλις γέννησα!».Μετά από τρεις ώρες πόνου άλλαξε γνώμηκαι φώναζε «Επισκληρίδιοοο!»,«Έρχεται ο αναισθησιολόγος σε δέκαλεπτά» έλεγαν νοσοκόμες και γιατροί,οπότε άρχισε τα γαμοσταυρίδια και τα«Αν σηκωθώ την κάτσατε, την ένεσητώωωωωωωωρα!» Σε εκείνο το σημείοακριβώς γεννήθηκε ο γιος της. Πετάχτηκεέξω απ' την τρομάρα του κι άρχισε νατρέχει προς την εξώπορτα, αλλά ένα γκελλόγω ομφάλιου λώρου τον προσγείωσε στηναγκαλιά της Α. «Γιακ!» είπε εκείνη,«τί άσχημο μωρό!». Αλλά τα υπόλοιπα,όταν επιστρέψετε απ' τις διακοπές σας- αν επιστρέψετε. Απ΄την παρέα του GreekErotica, ναέχετε ένα μακρύ καυτό καλοκαίρι!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ