Θα περιοδεύσει κανονικά ο Ερντογάν παρά τις διαδηλώσεις

Θα περιοδεύσει κανονικά ο Ερντογάν παρά τις διαδηλώσεις Facebook Twitter
0

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογαν διατηρεί το πρόγραμμα της περιοδείας του στο Μάγρεμπ, παρά τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που συγκλονίζουν τις μεγάλες πόλεις της Τουρκίας εδώ και τρεις ημέρες, και επρόκειτο να αναχωρήσει σήμερα το πρωί για το Μαρόκο, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων αξιωματούχος της υπηρεσίας ασφαλείας του.

«Ο κ. Ερντογάν θα μεταβεί στο Μαρόκο, στη συνέχεια στην Αλγερία και έπειτα στην Τυνησία. Θα έχει μία διανυκτέρευση σε κάθε χώρα» και θα επιστρέψει στην Τουρκία την Πέμπτη, δήλωσε η ίδια πηγή.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός θα έχει συνομιλίες με τους αρχηγούς των τριών κρατών του Μάγρεμπ «για τις πολιτικές, οικονομικές και πολιτιστικές σχέσεις», ανάμεσα την Τουρκία και τις χώρες τους καθώς και για τις «περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις», αναφέρεται στην ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

Διεθνή / «Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

«Εξετάζουμε τι σημαίνει μια σύγκρουση για ολόκληρη την κοινωνία και ποιος είναι ο ρόλος του καθενός» δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας αρμόδιος για τις ένοπλες δυνάμεις
THE LIFO TEAM
Ουκρανία ΗΠΑ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Το σχέδιο των ΗΠΑ προβλέπει ένταξη στην ΕΕ το 2027 - Οι Ευρωπαίοι αντιδρούν

Η ένταξη από την 1η Ιανουαρίου 2027 «προβλέπεται, αλλά παραμένει αντικείμενο διαπραγμάτευσης», με την Ουάσινγκτον να τάσσεται υπέρ της επίσπευσης, όπως αναφέρει πηγή με γνώση των συνομιλιών
THE LIFO TEAM