Πάστορας προκάλεσε οργή με το κήρυγμά του- Οι γυναίκες πρέπει να είναι όμορφες και υποταγμένες στους συζύγους

Πάστορας προκάλεσε οργή με το κήρυγμά του- Οι γυναίκες πρέπει να είναι όμορφες και υποταγμένες στους συζύγους Facebook Twitter
0

Ένας Βαπτιστής πάστορας προκάλεσε οργή με το κήρυγμά του, στο οποίο υποστήριξε ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι όμορφες, αδύνατες και να υποταχθούν στις σεξουαλικές επιθυμίες των συζύγων για να παραμείνουν παντρεμένες.

 

«Γιατί τόσες πολλές φορές οι γυναίκες, αφού παντρευτούν, παραμελούν τον εαυτό τους;», είπε ο πάστορας Στιούαρτ- Άλεν Κλαρκ, στο κήρυγμά του σε εκκλησία στο Μιζούρι, το οποίο συγκέντρωσε «βροχή» σχολίων για μισογυνισμό, όταν δημοσιεύθηκε στα social media.

 

«Υπερβολικά πολλές γυναίκες σκέφτονται “Τον έχω τώρα, το κυνήγι τελείωσε”. Εκεί κάνετε λάθος. Το κυνήγι δεν τελειώνει ποτέ», συνέχισε ο πάστορας. «Θέλω να ξέρετε ότι ο άνδρας έχει μια ανάγκη που δεν θα σας πει ποτέ, αλλά θα το πω εγώ. Ο άντρας σας χρειάζεται μια ελκυστική γυναίκα», είπε ακόμη.

 

Στο κήρυγμά του έκανε αναφορά και στην Μελάνια Τραμπ, την οποία αποκάλεσε «γυναίκα- τρόπαιο», ενώ έδειξε και μια φωτογραφία της.

 

«Δεν λέω ότι κάθε γυναίκα πρέπει να είναι η γυναίκα- τρόπαιο συνεχώς, όπως η Μελάνια Τραμπ. Οι περισσότερες δεν μπορούν να είναι γυναίκες- τρόπαια, αλλά μπορεί να πάρετε ένα τρόπαιο για τη συμμετοχή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

Ο Κλαρκ υποστήριξε ότι είναι και σύμβουλος σχέσεων για το ποίμνιο και υποστήριξε ότι ανάμεσα σε εκείνους που στράφηκαν στον ίδιο ήταν ένα ζευγάρι που αντιμετώπιζε πρόβλημα γιατί εκείνη «έμοιαζε με παλαιστή του σούμο» και εκείνος ήταν «ένας μικροκαμωμένος τύπος».

 

Ανέφερε μάλιστα ότι η δική του σύζυγος έκανε δίαιτα έπειτα από τρεις εγκυμοσύνες «επειδή ξέρει ότι αυτό είναι σημαντικό».


Παραθέτοντας τις απόψεις του, ο πάστορας είπε στους πιστούς ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι μακιγαρισμένες, να ντύνονται ωραία, να φροντίζουν τα μαλλιά τους, να μην φορούν πιτζάμες και παντόφλες για πάνε για ψώνια, να αποφεύγουν τις φόρμες και να «φαίνονται λιγότερο αντρογυναίκες».

 

Οι σύζυγοι από την άλλη πρέπει σύμφωνα με τον ίδιο να τοποθετήσουν ένα εδάφιο της Βίβλου στο κεφαλάρι του κρεβατιού, που θα θυμίζει στις συζύγους το καθήκον τους να τους τιμούν με το σώμα τους.

 

Έπειτα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν ο 55χρονος πάστορας βγήκε σε άδεια, ενώ η εκκλησία ανακοίνωσε πως οι απόψεις του δεν συνάδουν με τις θέσεις και τις αξίες της θρησκείας.

 

Με πληροφορίες από Times

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΟΥΑΝ ΜΠΑΡΓΚΟΥΤΙ ΙΣΡΑΗΛ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Διεθνή / Μαρουάν Μπαργκούτι: Σε κίνδυνο ο Παλαιστίνιος ηγέτης λόγω «αυξανόμενης κακομεταχείρισης» στις φυλακές του Ισραήλ

Ο «Μαντέλα της Παλαιστίνης» υπέστη πρόσφατα τρεις επιθέσεις, μεταξύ των οποίων και μια επίθεση κατά την οποία οι δεσμοφύλακες έβαλαν ένα σκυλί να του ορμήξει, σύμφωνα με τον δικηγόρο του
THE LIFO TEAM
ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ ΛΟΑΤΚΙ+

Διεθνή / Ουγγαρία: Η «σιωπή» του Πέτερ Μαγιάρ για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας προκαλεί ανησυχία

Στην εκστρατεία που του χάρισε τη νίκη, ο νεοεκλεγείς Ούγγρος πρωθυπουργός εστίασε σε αρκετά βασικά ζητήματα που απασχολούν τη χώρα του, αφήνοντας ωστόσο «απ' έξω» τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας
THE LIFO TEAM
KATY PERRY RUBY ROSE ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Διεθνή / Katy Perry: Η αστυνομία ερευνά τις καταγγελίες της Ruby Rose για σεξουαλική κακοποίηση σε νυχτερινό μαγαζί

Εκπρόσωπος της Perry αρνείται τις κατηγορίες, τις οποίες δημοσίευσε η Rose στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζοντάς τες «επικίνδυνα και απερίσκεπτα ψέματα»
THE LIFO TEAM