Πάστορας προκάλεσε οργή με το κήρυγμά του- Οι γυναίκες πρέπει να είναι όμορφες και υποταγμένες στους συζύγους

Πάστορας προκάλεσε οργή με το κήρυγμά του- Οι γυναίκες πρέπει να είναι όμορφες και υποταγμένες στους συζύγους Facebook Twitter
0

Ένας Βαπτιστής πάστορας προκάλεσε οργή με το κήρυγμά του, στο οποίο υποστήριξε ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι όμορφες, αδύνατες και να υποταχθούν στις σεξουαλικές επιθυμίες των συζύγων για να παραμείνουν παντρεμένες.

 

«Γιατί τόσες πολλές φορές οι γυναίκες, αφού παντρευτούν, παραμελούν τον εαυτό τους;», είπε ο πάστορας Στιούαρτ- Άλεν Κλαρκ, στο κήρυγμά του σε εκκλησία στο Μιζούρι, το οποίο συγκέντρωσε «βροχή» σχολίων για μισογυνισμό, όταν δημοσιεύθηκε στα social media.

 

«Υπερβολικά πολλές γυναίκες σκέφτονται “Τον έχω τώρα, το κυνήγι τελείωσε”. Εκεί κάνετε λάθος. Το κυνήγι δεν τελειώνει ποτέ», συνέχισε ο πάστορας. «Θέλω να ξέρετε ότι ο άνδρας έχει μια ανάγκη που δεν θα σας πει ποτέ, αλλά θα το πω εγώ. Ο άντρας σας χρειάζεται μια ελκυστική γυναίκα», είπε ακόμη.

 

Στο κήρυγμά του έκανε αναφορά και στην Μελάνια Τραμπ, την οποία αποκάλεσε «γυναίκα- τρόπαιο», ενώ έδειξε και μια φωτογραφία της.

 

«Δεν λέω ότι κάθε γυναίκα πρέπει να είναι η γυναίκα- τρόπαιο συνεχώς, όπως η Μελάνια Τραμπ. Οι περισσότερες δεν μπορούν να είναι γυναίκες- τρόπαια, αλλά μπορεί να πάρετε ένα τρόπαιο για τη συμμετοχή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

Ο Κλαρκ υποστήριξε ότι είναι και σύμβουλος σχέσεων για το ποίμνιο και υποστήριξε ότι ανάμεσα σε εκείνους που στράφηκαν στον ίδιο ήταν ένα ζευγάρι που αντιμετώπιζε πρόβλημα γιατί εκείνη «έμοιαζε με παλαιστή του σούμο» και εκείνος ήταν «ένας μικροκαμωμένος τύπος».

 

Ανέφερε μάλιστα ότι η δική του σύζυγος έκανε δίαιτα έπειτα από τρεις εγκυμοσύνες «επειδή ξέρει ότι αυτό είναι σημαντικό».


Παραθέτοντας τις απόψεις του, ο πάστορας είπε στους πιστούς ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι μακιγαρισμένες, να ντύνονται ωραία, να φροντίζουν τα μαλλιά τους, να μην φορούν πιτζάμες και παντόφλες για πάνε για ψώνια, να αποφεύγουν τις φόρμες και να «φαίνονται λιγότερο αντρογυναίκες».

 

Οι σύζυγοι από την άλλη πρέπει σύμφωνα με τον ίδιο να τοποθετήσουν ένα εδάφιο της Βίβλου στο κεφαλάρι του κρεβατιού, που θα θυμίζει στις συζύγους το καθήκον τους να τους τιμούν με το σώμα τους.

 

Έπειτα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν ο 55χρονος πάστορας βγήκε σε άδεια, ενώ η εκκλησία ανακοίνωσε πως οι απόψεις του δεν συνάδουν με τις θέσεις και τις αξίες της θρησκείας.

 

Με πληροφορίες από Times

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΒΑΝΟΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

Διεθνή / Λίβανος: Πότε οι συνομιλίες με Ισραήλ, το μήνυμα της Χεζμπολάχ - Έκκληση να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί

Αφού τέθηκε σε εφαρμογή κατάπαυση πυρός ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν, το Ισραήλ υποστήριξε- αντίθετα με τον πρωθυπουργό του Πακιστάν που ήταν ο μεσολαβητής «κλειδί»- ότι ο Λίβανος δεν συμπεριλαμβανόταν στη συμφωνία
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ FAST FOOD ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Διεθνή / Γαλλία: Το fast food εκτοξεύεται στη «γενέτειρα» της haute cuisine, προκαλώντας ανησυχία στον κλάδο

Πλέον περισσότερο από το μισό της αγοράς προέρχεται από fast food και fast casual επιχειρήσεις, σε μία τάση που στηρίζεται κυρίως στους νεότερους καταναλωτές και στα social media
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ

Διεθνή / Ουγγαρία: Ποιος είναι ο Πέτερ Μαγυάρ, ο πολιτικός που προηγείται στις δημοσκοπήσεις ενόψει εκλογών

Από το εσωτερικό του συστήματος εξουσίας στην ηγεσία της αντιπολίτευσης, ο 45χρονος πολιτικός επιχειρεί να ανατρέψει την κυριαρχία του Όρμπαν έπειτα από 16 χρόνια στην εξουσία
THE LIFO TEAM