Καλά πήγε η εγχείρηση του 7χρονου αγοριού

Καλά πήγε η εγχείρηση του 7χρονου αγοριού Facebook Twitter
1

Παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας του εφτάχρονου Neon, ώστε ο γιος της να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τον εγκέφαλο, το μικρό αγόρι χειρουργήθηκε σήμερα και είναι καλά στην υγεία του.

Όπως αναφέρει το BBC, η μητέρα του Neon, Sally Roberts, ενημέρωσε ότι η αφαίρεση του όγκου ήταν πετυχημένη.

Οι γιατροί κατά τη διάρκεια της επέμβασης ανίχνευσαν έναν όζο στο παιδί και οι ίδιοι επισημαίνουν ότι το αγόρι πρέπει να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Η περαιτέρω θεραπεία του αγοριού θα εξαρτηθεί από την ακρόαση του δικαστηρίου που έχει προγραμματιστεί για το τέλος της εβδομάδας.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν προχωρούν σε απολύσεις στη φιλανθρωπική τους οργάνωση

Η φιλανθρωπική οργάνωση Archewell έχει χρηματοδοτήσει μια σειρά δράσεων, μεταξύ των οποίων δωρεές ύψους 500.000 δολαρίων για την υποστήριξη τραυματισμένων παιδιών στη Γάζα και την Ουκρανία
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Έλα Χριστέ και Παναγία! Η τρέλλα δεν πάει στα βουνά! Τα πειράματα των "εναλλακτικών θεραπειών" η εν λόγω κυρία ας τα κάνει στον εαυτό της και όχι στο παιδί της.