Έστησαν πάρτι διαμαρτυρίας έξω από την Ντάουνινγκ Στριτ φορώντας περούκες αλά Μπόρις Τζόνσον

Έστησαν πάρτι-διαμαρτυρίας έξω από την Ντάουνινγκ Στριτ -Φορώντας περούκες αλά Μπόρις Τζόνσον Facebook Twitter
0

Ποικίλες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για τα πάρτι στην Ντάουνινγκ Στριτ εν μέσω lockdown, με τον Μπόρις Τζόνσον να δέχεται «πυρά» από την αντιπολίτευση αλλά και την κριτική των Βρετανών για τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες.

Μόλις πριν ένα 24ώρο, η Telegraph αποκάλυψε ότι πριν την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, διοργανώθηκαν δύο ακόμη πάρτι στο Νο10 με τους εργαζομένους, μάλιστα, να μεταφέρουν με βαλίτσα ποτά. Το εν λόγω δημοσίευμα αλλά και προηγούμενες αποκαλύψεις για πάρτι προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης, η οποία συνεχίζει να ζητά την παραίτηση του Μπόρις Τζόνσον, ενώ πολίτες διαμαρτυρήθηκαν σατιρίζοντας την στάση του.

Ομάδα 100 ατόμων, φορώντας περούκα αλά Μπόρις Τζόνσον, οργάνωσαν το δικό τους πάρτι με κρασί και μπύρες έξω από την Ντάουνινγκ Στριτ. «Είμαστε Μπόρις, είναι εκδήλωση για τη δουλειά», φώναζαν, σαφή αναφορά στις προ ημερών δηλώσεις του Βρετανού πρωθυπουργού, ο οποίος ζήτησε «συγγνώμη» για τη συμμετοχή του σε άλλο πάρτι. Όπως είχε πει, εκτίμησε ότι επρόκειτο για συγκέντρωση εργασίας.

Έχοντας στα χέρια τους αγγλικές σημαίες και χορευτικό ρυθμό, οι συγκεντρωθέντες εναντιώθηκαν στις πράξεις του πρωθυπουργού εν μέσω lockdown, όταν και οι πολίτες απαγορεύοντας να συναθροίζονται.

Βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η συγκέντρωση οργανώθηκε από τον YouTuber, ονόματι «JaackMaate»', ο οποίος κοινοποίησε τις φωτογραφίες από το Γουεστμίνστερ γράφοντας τα εξής: «Προσλάβαμε 100 Μπόρις Τζόνσον και οργανώσαμε πάρτι έξω από τη Ντάουνινγκ Στριτ».

Παράλληλα, τον γύρο των κοινωνικών δικτύων κάνουν βίντεο με προ δεκαετίας γλέντι του Μπόρις Τζόνσον.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκάνδαλο με φόντο τη σαμπάνα: Δίκη για εμπορία ανθρώπων στους γαλλικούς αμπελώνες

Διεθνή / Σκάνδαλο με φόντο τη σαμπάνια: Δίκη για εμπορία ανθρώπων στους γαλλικούς αμπελώνες

Περισσότεροι από 50 μετανάστες εργάτες βρέθηκαν υπό απάνθρωπες συνθήκες σε αμπελώνες σαμπάνιας - Άνοιξε δίκη για εμπορία ανθρώπων στη Ρεμς με κατηγορούμενους τρεις διακινητές.
LIFO NEWSROOM
Μαδρίτη: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε ύποπτο και τον στραγγάλισε μέχρι θανάτου

Διεθνή / Μαδρίτη: «Θα τον πνίξεις, φίλε, άσε τον λαιμό του», φώναζαν πολίτες στον αστυνομικό που στραγγάλισε ύποπτο

Η υπόθεση θυμίζει εκείνη του Τζορτζ Φλόιντ στις ΗΠΑ - Ο αστυνομικός συνελήφθη για τον θάνατο του 36χρονου Βορειοαφρικανού - Κύμα διαδηλώσεων και καταγγελιών 
LIFO NEWSROOM
Βρετανία και ΕΕ θα συνομιλήσοιν με Ιράν καθώς η προθεσμία «δύο εβδομάδων» του Τραμπ είναι σε ισχύ

Διεθνή / Βρετανία και ΕΕ «θα συνομιλήσουν» με το Ιράν - Σε ισχύ η προθεσμία «δύο εβδομάδων» του Τραμπ

Εάν πραγματοποιηθούν, οι συνομιλίες θα είναι οι πρώτες μεταξύ Ιρανών και δυτικών ηγετών από τότε που το Ισραήλ ξεκίνησε τις επιθέσεις του - Εκκενώσεις από το Ιράν και το Ισραήλ
LIFO NEWSROOM
Εκκενώνεται η πρεσβεία της Λιθουανίας στο Ισραήλ – Ενισχύεται η εμπλοκή ΗΠΑ

Διεθνή / Εκκενώνεται η πρεσβεία της Λιθουανίας στο Ισραήλ – Ενισχύεται η εμπλοκή ΗΠΑ

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν Αλί Χαμενεΐ υποστήριξε ότι η αυξημένη εμπλοκή των Ηνωμένων Πολιτειών είναι «απόδειξη της αδυναμίας και ανικανότητας του Ισραήλ»
LIFO NEWSROOM
Το δίλημμα της αεράμυνας της Ευρώπης: Μπορεί ένα γαλλο-ιταλικό σύστημα να ανταγωνιστεί τους Patriot;

Διεθνή / Το δίλημμα της αεράμυνας της Ευρώπης: Μπορεί ένα γαλλο-ιταλικό σύστημα να ανταγωνιστεί τους Patriot;

Η Γαλλία και η Ιταλία προωθούν το νέο ευρωπαϊκό αντιαεροπορικό σύστημα SAMP-T NG, αμφισβητώντας την κυριαρχία των αμερικανικών Patriot - Μπορεί η Ευρώπη να μειώσει την εξάρτησή της από τις ΗΠΑ στην άμυνα;
LIFO NEWSROOM
Διπλωματικός αγώνας δρόμου πριν γενικευτεί ο πόλεμος: Βρετανία, Γαλλία και Γερμανία συναντούν τον Ιρανό ΥΠΕΞ

Διεθνή / Διπλωματικός αγώνας δρόμου πριν γενικευτεί ο πόλεμος: Βρετανία, Γαλλία και Γερμανία συναντούν τον Ιρανό ΥΠΕΞ

Η Ευρώπη αναλαμβάνει πρωτοβουλία εν μέσω αμερικανικής αμφιταλάντευσης - Ύστατη προσπάθεια να επιστρέψει το Ιράν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων
LIFO NEWSROOM