No.1

Nέο ναυάγιο στο Αιγαίο: Τουλάχιστον 11 οι νεκροί

Nέο ναυάγιο στο Αιγαίο: Τουλάχιστον 11 οι νεκροί Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Τουλάχιστον ένδεκα μετανάστες βρήκαν σήμερα τον θάνατο στο Αιγαίο, στα ανοικτά των δυτικών ακτών της Τουρκίας, σ' ένα νέο ναυάγιο που συνέβη ενώ προσπαθούσαν να φθάσουν στη Λέσβο, μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

Η νέα τραγωδία σημειώθηκε στα ανοικτά της τοποθεσίας Ντικίλι στην επαρχία της Σμύρνης, απ' όπου είχαν φύγει οι μετανάστες, πρόσθεσε ο πρακτορείο χωρίς να κάνει γνωστές τις εθνικότητές τους.

Οι ροές στη Λέσβο την οποία επισκέπτεται ο Πρόεδρος της Ν.Δ. είναι σήμερα και πάλι αυξημένες.

0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
ILGA-Europe: Η Ευρώπη σε «νέο χαμηλό» – από bans στο Pride σε νόμους “propaganda”

Διεθνή / ΙLGA-Europe: Από τις απαγορεύσεις των Pride στους νόμους «προπαγάνδας»: το νέο μοτίβο καταστολής

Η ILGA-Europe, σττην ετήσια εκθεσή της για το 2026, καταγράφει κλιμάκωση ποινικοποίησης, Pride bans και «propaganda laws» σε Ευρώπη και Κεντρική Ασία, προειδοποιώντας ότι οι επιθέσεις κατά LGBTI ανθρώπων εντάσσονται πλέον σε ένα ευρύτερο μοντέλο αυταρχικής διακυβέρνησης.
THE LIFO TEAM