Απεργία την Πρωτομαγιά

Σοκ στο Ισραήλ: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε "λάθος" πρόσφυγα τον οποίο λιντσάρισε και το πλήθος

Σοκ στο Ισραήλ: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε "λάθος" πρόσφυγα τον οποίο λιντσάρισε και το πλήθος Facebook Twitter
0

Άνδρας των ισραηλινών υπηρεσιών ασφαλείας πυροβόλησε εναντίον ενός Ερυθραίου γιατί τον πέρασε για δράστη μιας αιματηρής επίθεσης που συνέβη χθες.

Συγκεκριμένα, ο Ερυθραίος αυτός βρισκόταν μέσα στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων της Μπερσέμπα, πόλης του νοτίου Ισραήλ, όταν ένας Άραβας πολίτης του Ισραήλ που έφερε μαχαίρι και πυροβόλο σκότωσε χθες έναν 19χρονο ισραηλινό στρατιώτη και τραυμάτισε δέκα ακόμη ανθρώπους. Ο δράστης πυροβολήθηκε και έπεσε νεκρός.

Σοκ στο Ισραήλ: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε "λάθος" πρόσφυγα τον οποίο λιντσάρισε και το πλήθος Facebook Twitter

Σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας των ισραηλινών υπηρεσιών ασφαλείας νόμισε από λάθος ότι ο Ερυθραίος ήταν ο δεύτερος δράστης της επίθεσης, άποψη που συμμερίστηκαν και παραβρισκόμενοι στο σημείο. Ένα βίντεο, που όπως φαίνεται τραβήχτηκε αφού είχε πέσει νεκρός ο πραγματικός δράστης της επίθεσης, αλλά πριν πυροβοληθεί ο Ερυθραίος, δείχνει να έχει συγκεντρωθεί πλήθος γύρω από τους τραυματίες και άνδρες, με τους παραβρισκόμενους να τον ξυλοκοπούν, δίνοντάς του κλωτσιές, μια από τις οποίες ήταν πολύ δυνατή και τον χτύπησε στο κεφάλι.

Σοκ στο Ισραήλ: Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε "λάθος" πρόσφυγα τον οποίο λιντσάρισε και το πλήθος Facebook Twitter

Ο Ερυθραίος τελικά υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ ο δράστης της χθεσινής επίθεσης ταυτοποιήθηκε σήμερα από την αστυνομία. Πρόκειται για τον Άραβα πολίτη του Ισραήλ Μοχάμαντ Χαλίλ Ούκμπι, 21 ετών, από τα περίχωρα της Μπερσέμπα. Η αστυνομία ερευνά το βίντεο για να εντοπίσει τους παρευρισκόμενους που προπηλάκισαν και  επιτέθηκαν στον τραυματισμένο άντρα.

Η Δυτική Όχθη και η Ανατολική Ιερουσαλήμ, η παλαιστινιακή πλευρά της πόλης που κατελήφθη και προσαρτήθηκε από το Ισραήλ, μαστίζονται εδώ και δυόμισι εβδομάδες από κλιμάκωση της βίας που εγείρει φόβους για μια νέα ιντιφάντα. Τα βίαια επεισόδια έφθασαν μέχρι την καρδιά του Ισραήλ. Χαρακτηριστικό τους είναι η αύξηση των επιθέσεων με μαχαίρι εναντίον Ισραηλινών και εβραίων, κυρίως από Παλαιστίνιους που έχουν αγανακτήσει από την κατοχή.

 ΣΚΛHΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ