Απεργία την Πρωτομαγιά

«Οι ένοπλοι είναι πολύ αποφασισμένοι και πολύ «επαγγελματίες»

«Οι ένοπλοι είναι πολύ αποφασισμένοι και πολύ «επαγγελματίες» Facebook Twitter
0

Πολύ ήρεμους, πολύ αποφασισμένους και πολύ "επαγγελματίες», περιγράφει μάρτυρας τους δράστες της επίθεσης στο Charlie Hebdo.

Όπως λέει, σύμφωνα με την Figaro ο άνδρας που εργάζεται στην περιοχή όπου βρίσκονται εγκλωβισμένοι οι δράστες, τα δύο αδέλφια επιχείρησαν να του κλέψουν το αυτοκίνητο του.

"Ο οδηγός βγήκε οπλισμένος που  έμαθα αργότερα ότι ήταν ένα Καλάσνικοφ. Εγώ πάγωσα και μου είπε ..." Κατεβείτε και πέστε κάτω. "Κατέβηκα από το αυτοκίνητο μου. Εκείνη την εποχή βγήκε ένα δεύτερο άτομο με ένα πυροβόλο όπλο με κάτι σαν  χειροβομβίδα στο τέλος του. Σίγουρα ήταν εκτοξευτής χειροβομβίδων, ή κάτι τέτοιο. Άνοιξα την πόρτα, πήρα τον σκύλο μου και απομακρύνθηκα.

Ο ίδιος περιγράφει τους ενόπλους ως  «πολύ πολύ ήσυχους, πολύ αποφασισμένους, πολύ χαλαρούς, πολύ «επαγγελματίες», καταδρομείς! Ποτέ δεν ύψωσαν τη φωνή τους, δεν έτρεξαν.»

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ