«Ασθένησαν» μυστηριωδώς οι τροχονόμοι της Ρώμης

«Ασθένησαν» μυστηριωδώς οι τροχονόμοι της Ρώμης Facebook Twitter
3

 

«Ασθένησαν» μυστηριωδώς οι τροχονόμοι της Ρώμης Facebook Twitter

Πάνω από 8 στους 10 τροχονόμους της Ρώμης ασθένησαν την Πρωτοχρονιά προκαλώντας της δυσφορία της αρμόδιας υπουργού. Η ασθένεια έπληξε το 83% των τροχονόμων το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, λίγο πριν δηλαδή ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για την αλλαγή του χρόνου.

Το παρόν τελικά έδωσαν μόνο 165 από τους 900 υπαλλήλους αφού οι υπόλοιποι δήλωσαν ασθένεια την τελευταία στιγμή.

Οι εκδηλώσεις κύλισαν χωρίς προβλήματα, έντονη ήταν όμως η ενόχληση της υπουργού Δημόσιας Διοίκησης Μαριάνα Μάντια που είπε ότι θα κινηθούν διαδικασίες για να «διαπιστωθούν παραβάσεις και θα αποδοθούν ευθύνες».

Η «ασθένεια» αυτή προκάλεσε την αντίδραση ακόμη και του Πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι ο οποίος σημείωσε σε tweet: «Ιδού γιατί το 2015 θα αλλάξουμε τους κανονισμούς στις δημόσιες υπηρεσίες».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρωσική Εκκλησία έστειλε στο μέτωπο οστά από το χέρι ενός αγίου πρίγκιπα του 14ου αιώνα

Διεθνή / Η Ρωσική Εκκλησία έστειλε στο μέτωπο οστά από το χέρι ενός αγίου πρίγκιπα του 14ου αιώνα

Τμήμα από το δεξί χέρι του Ντμίτρι Ντονσκόι «το ίδιο χέρι με το οποίο κρατούσε το σπαθί του» στη μάχη του Κουλίκοβο, σύμφωνα με το Πατριαρχείο Μόσχας θα περιοδεύσει σε ρωσικές στρατιωτικές μονάδες για να «ενισχύσει το ηθικό» των στρατιωτών.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια