«Ασθένησαν» μυστηριωδώς οι τροχονόμοι της Ρώμης

«Ασθένησαν» μυστηριωδώς οι τροχονόμοι της Ρώμης Facebook Twitter
3

 

«Ασθένησαν» μυστηριωδώς οι τροχονόμοι της Ρώμης Facebook Twitter

Πάνω από 8 στους 10 τροχονόμους της Ρώμης ασθένησαν την Πρωτοχρονιά προκαλώντας της δυσφορία της αρμόδιας υπουργού. Η ασθένεια έπληξε το 83% των τροχονόμων το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, λίγο πριν δηλαδή ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για την αλλαγή του χρόνου.

Το παρόν τελικά έδωσαν μόνο 165 από τους 900 υπαλλήλους αφού οι υπόλοιποι δήλωσαν ασθένεια την τελευταία στιγμή.

Οι εκδηλώσεις κύλισαν χωρίς προβλήματα, έντονη ήταν όμως η ενόχληση της υπουργού Δημόσιας Διοίκησης Μαριάνα Μάντια που είπε ότι θα κινηθούν διαδικασίες για να «διαπιστωθούν παραβάσεις και θα αποδοθούν ευθύνες».

Η «ασθένεια» αυτή προκάλεσε την αντίδραση ακόμη και του Πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι ο οποίος σημείωσε σε tweet: «Ιδού γιατί το 2015 θα αλλάξουμε τους κανονισμούς στις δημόσιες υπηρεσίες».

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

2 σχόλια