Απεργία την Πρωτομαγιά

Νέα διαδήλωση στην Ταϊλάνδη

Νέα διαδήλωση στην Ταϊλάνδη Facebook Twitter
0

Στους δρόμους της Μπανγκόκ κατέβηκαν πάλι οι αντικυβερνητικοί διαδηλωτές. Αίτημά τους η παραίτηση της υπηρεσιακής πρωθυπουργού Γινγκλούκ Σιναουάτρα. Οι διαδηλωτές άγγιξαν τους δύο χιλιάδες, ωστόσο ήταν λιγότεροι σε σχέση με τις διαμαρτυρίες στις αρχές του μήνα.

Μεταξύ των διαδηλωτών βρέθηκε και ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Σουτχέπ Ταουγκσουμπάν. Θέλησε να καταδείξει πως η πορεία αποτελεί "ζέσταμα" για τη μεγάλη διαδήλωση, που προγραμματίζεται για την Κυριακή. Αίτημα της αντιπολίτευσης είναι να γίνουν μεταρρυθμίσεις πριν τη διεξαγωγή εκλογών στις 2 Φεβρουαρίου και κυρίως να εγκαταλείψει τη θέση της η πρωθυπουργός, που θεωρείται φερέφωνο του πρώην πρωθυπουργού αδελφού της.

 

Πολλοί διαδηλωτές κρατούσαν πανό που έγραφαν: "είμαστε κατά της διαφοράς", "δεν θα γίνουν εκλογές νωρίτερα από τις μεταρρυθμίσεις". Ξεχωριστή ομάδα περίπου χιλίων διαδηλωτών έκανε πορεία προς την πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ