Απεργία την Πρωτομαγιά

ΗΠΑ: Συγκινητική τελετή διοργανώθηκε στο Ντάλας

ΗΠΑ: Συγκινητική τελετή διοργανώθηκε στο Ντάλας Facebook Twitter
0

Με μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα, τίμησε το Ντάλας την επέτειο για τα 50 χρόνια από την δολοφονία του Αμερικανού Προέδρου Tζον Κένεντι.

Την τελετή διοργάνωσαν 25 τοπικοί αξιωματούχοι μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Ντάλας Μichael Rawling, ο οποίος απηύθυνε μια συγκινητική ομιλία για το έργο και την παρακαταθήκη του JFK.

" H Προεδρία του JFK, η ζωή του αλλά και ο θάνατος του θα μας συνοδεύουν για τα επόμενα χίλια χρόνια. Αυτό που επακολούθησε για 5 δεκαετίες, περιελάμβανε τραγωδίες, πολιτικές αναταράξεις, αλλά και στιγμές θριάμβου. Σήμερα όλοι εμείς εδώ στο Ντάλας, τιμάμε την ζωή, και την ηγεσία ενός άνδρα που μας παρότρυνε να μην σκεφτόμαστε το προσωπικό μας συμφέρον, αλλά το συλλογικό."

Χιλιάδες ήταν οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ντάλει, για να τιμήσουν τον πρόεδρο που αναδείχθηκε σε σύμβολο αλλαγής μετά την εκλογική του νίκη το 1960. (Euronews)

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ