Έχετε παίξει 900 ώρες Pokémon; Εταιρεία τεχνολογίας ψάχνει σύμβουλο για το παιχνίδι

Έχετε παίξει 900 ώρες Pokémon; Εταιρεία τεχνολογίας ψάχνει σύμβουλο για το παιχνίδι Facebook Twitter
0

Η κινεζική εταιρεία τεχνολογίας Tencent αναζητά έναν σύμβουλο ειδικό στα Pokémon, θέλοντας να θέσει γερές βάσεις για το καινούργιο online παιχνίδι της Pokémon Unite. 

Σύμφωνα με τον αναλυτή της Niko Partners Ντάνιελ Αχμάντ, στην εταιρεία έχουν ανοίξει συνολικά 19 θέσεις εργασίας σχετικές με τα Pokémon αλλά ειδικά για την θέση του συμβούλου, αναζητείται άτομο με βαθιά γνώση στην ιστορία του franchise και τις διακλαδώσεις του φανταστικού «σύμπαντος» των Pokémon. 

Εκτός όμως από «ακαδημαϊκή γνώση» όμβς, σύμφωνα με τον Αχμάντ, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι και δεινοί παίκτες, έχοντας τερματίσει τα προηγούμενα παιχνίδια και «γράφοντας» τουλάχιστον 900 ώρες επί της οθόνης.

Η Tencent αναζητά για την θέση κάποιον που να βρίσκεται τουλάχιστον στο επίπεδο Master Ball, στο ανταγωνιστικό mode του παιχνιδιού που «δεν είναι εύκολο πράγμα».

Επίσης, αν δεν έχετε δει τουλάχιστον 500 επεισόδια του anime, μην μπείτε καν στον κόπο να στείλετε βιογραφικό. Οι άνθρωποι της Tencent ψάχνουν για έναν πραγματικά φανατικό των Pokémon που θα εξασφαλίσει βάθος και συνοχή στο καινούργιο παιχνίδι.  

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Διεθνή / Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Το Ανώτερο Δικαστήριο της Οσάκα έκρινε ότι το οικογενειακό μητρώο της Ιαπωνίας, που αναγνωρίζει μόνο «άνδρες» και «γυναίκες», παραβιάζει την αρχή της ισότητας. Η απόφαση δεν αλλάζει ακόμη άμεσα το σύστημα, αλλά ανοίγει έναν κρίσιμο δρόμο για τη νομική αναγνώριση non-binary ατόμων στη χώρα.
THE LIFO TEAM
ΣΑΜ ΑΛΤΜΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ OPENAI

Διεθνή / Μασκ vs. OpenAI: «Ένιωσα ότι μας είχε εγκαταλείψει, ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του», κατέθεσε ο Άλτμαν

Ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI κατέθεσε ότι αισθάνθηκε πως ο Έλον Μασκ «εγκατέλειψε» την εταιρεία του και την έφερε «σε πολύ δύσκολη θέση», καθώς οι δύο πλευρές διεκδικούσαν τον έλεγχο
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ ΚΙΝΑ ΗΠΑ

Διεθνή / Η ατζέντα της συνόδου Τραμπ - Σι: Δασμοί, τεχνολογία και Ιράν στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων 

Τον Αμερικανό πρόεδρο συνοδεύουν κορυφαίοι εκπρόσωποι αμερικανικών επιχειρηματικών ομίλων και τεχνολογικών εταιρειών, μεταξύ αυτών ο Έλον Μασκ και ο Τιμ Κουκ της Apple
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΒΙΑΣΜΟΣ

Διεθνή / «Κανείς δεν γλίτωνε από τις σεξουαλικές επιθέσεις»: Οι καταγγελίες Παλαιστινίων για κακοποίηση από ισραηλινούς δεσμοφύλακες

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου των ΝΥΤ που καταγράφει μαρτυρίες ανδρών, γυναικών και ανηλίκων που υποστηρίζουν ότι υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση κατά την κράτησή τους μετά την 7η Οκτωβρίου
THE LIFO TEAM