Έχετε παίξει 900 ώρες Pokémon; Εταιρεία τεχνολογίας ψάχνει σύμβουλο για το παιχνίδι

Έχετε παίξει 900 ώρες Pokémon; Εταιρεία τεχνολογίας ψάχνει σύμβουλο για το παιχνίδι Facebook Twitter
0

Η κινεζική εταιρεία τεχνολογίας Tencent αναζητά έναν σύμβουλο ειδικό στα Pokémon, θέλοντας να θέσει γερές βάσεις για το καινούργιο online παιχνίδι της Pokémon Unite. 

Σύμφωνα με τον αναλυτή της Niko Partners Ντάνιελ Αχμάντ, στην εταιρεία έχουν ανοίξει συνολικά 19 θέσεις εργασίας σχετικές με τα Pokémon αλλά ειδικά για την θέση του συμβούλου, αναζητείται άτομο με βαθιά γνώση στην ιστορία του franchise και τις διακλαδώσεις του φανταστικού «σύμπαντος» των Pokémon. 

Εκτός όμως από «ακαδημαϊκή γνώση» όμβς, σύμφωνα με τον Αχμάντ, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι και δεινοί παίκτες, έχοντας τερματίσει τα προηγούμενα παιχνίδια και «γράφοντας» τουλάχιστον 900 ώρες επί της οθόνης.

Η Tencent αναζητά για την θέση κάποιον που να βρίσκεται τουλάχιστον στο επίπεδο Master Ball, στο ανταγωνιστικό mode του παιχνιδιού που «δεν είναι εύκολο πράγμα».

Επίσης, αν δεν έχετε δει τουλάχιστον 500 επεισόδια του anime, μην μπείτε καν στον κόπο να στείλετε βιογραφικό. Οι άνθρωποι της Tencent ψάχνουν για έναν πραγματικά φανατικό των Pokémon που θα εξασφαλίσει βάθος και συνοχή στο καινούργιο παιχνίδι.  

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM