«Τηλεφώνησα στον Β. Πόλο, ο Άγιος Βασίλης είναι έτοιμος» -Ο Μπόρις Τζόνσον απαντά σε γράμμα 8χρονου

«Τηλεφώνησα στον Β. Πόλο, ο Άγιος Βασίλης είναι έτοιμος» -Ο Μπόρις Τζόνσον απαντά σε γράμμα 8χρονου Facebook Twitter
EPA
0

Η καθημερινότητα παιδιών σε όλο τον κόσμο έχει αλλάξει εδώ και μήνες, λόγω της πανδημίας. Έκλεισαν τα σχολεία, κόπηκαν οι βόλτες και τα παιχνίδια με φίλους. Τι θα γίνει όμως με τον Άγιο Βασίλη;

Μετά τον Τζουζέπε Κόντε, ένας ακόμη πρωθυπουργός κλήθηκε να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα. Ο Μπόρις Τζόνσον δημοσίευσε το γράμμα που πήρε από τον 8χρονο Μόντι, που τον ρωτούσε αν ο Άγιος Βασίλης θα μπορέσει να μοιράσει τα δώρα φέτος.

«Δέχθηκα πολλά γράμματα για αυτό, οπότε μίλησα με τους ειδικούς και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Άγιος Βασίλης θα ετοιμάσει το έλκηθρό του και θα παραδώσει δώρα αυτά τα Χριστούγεννα», έγραψε στο Twitter ο Βρετανός πρωθυπουργός.


Στο γράμμα του, 8χρονος Μόντι ρωτά τον Τζόνσον αν η βρετανική κυβέρνηση έχει σκεφτεί το ζήτημα του ερχομού του Άγιου Βασίλη. «Αν αφήσουμε αντισηπτικό χεριών δίπλα στα μπισκότα μπορεί να έρθει; Καταλαβαίνω ότι είστε πολυάσχολος αλλά μπορείτε σας παρακαλώ να μιλήσετε με τους επιστήμονες για αυτό;», έγραψε μεταξύ άλλων το αγόρι.

«Ξέρω ότι εκατομμύρια παιδιά ρωτάνε το ίδιο πράγμα. Για να σιγουρευτούμε, τηλεφώνησα στον Βόρειο Πόλο και μπορώ να σου πω ότι ο Άγιος Βασίλης είναι έτοιμος και δεν κρατιέται να ξεκινήσει, όπως και ο Ρούντολφ και οι άλλοι τάρανδοι», του έγραψε στην απάντησή του ο Μπόρις Τζόνσον.

«Ο επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών μου ζήτησε να σου πω, ότι εφόσον ο Άγιος Βασίλης συμπεριφέρεται με τον συνήθη υπεύθυνο τρόπο του και δουλέψει γρήγορα και με ασφάλεια, δεν υπάρχουν κίνδυνοι για τη δική σου υγεία, ή τη δική του. Το να αφήσεις αντισηπτικό χεριών δίπλα στα μπισκότα είναι εξαιρετική ιδέα για να αποτραπεί η εξάπλωση του ιού. Η χρήση του και το τακτικό πλύσιμο των χεριών είναι ακριβώς αυτό που θα βάλει εσένα και τους φίλους σου στη λίστα των καλών παιδιών», ανέφερε ακόμη στην απάντησή του ο Βρετανός πρωθυπουργός.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο Τζουζέπε Κόντε είχε επίσης καθησυχάσει τα παιδιά ότι τα μέτρα για τον κορωνοϊό δεν θα επηρεάσουν τον Άγιο Βασίλη. Και αυτό γιατί εκείνος φορά μάσκα και μπορεί να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο χάρη σε ειδική άδεια, έγραψε ο Ιταλός πρωθυπουργός, απαντώντας σε σχετική επιστολή 5χρονου αγοριού.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Έπσταϊν: Νέες επικρίσεις για την απόκρυψη αρχείων - «Ο Τραμπ προσπαθεί να "πνίξει" το θέμα»

Διεθνή / Υπόθεση Έπσταϊν: Νέες επικρίσεις για την απόκρυψη αρχείων - «Ο Τραμπ προσπαθεί να "πνίξει" το θέμα»

Ο Έπσταϊν κατηγορήθηκε ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά περισσότερες από 1.000 γυναίκες, πολλές εκ των οποίων ήταν ανήλικες - Πέθανε στη φυλακή το 2019, πριν δικαστεί
THE LIFO TEAM
Ρωσία: Νέα κριτική στην Ευρώπη σχετικά με το σχέδιο για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Διεθνή / Η Ρωσία λέει πως η Ευρώπη δεν βοηθάει στο να επιτευχθεί ειρήνη στην Ουκρανία

«Είμαι βέβαιος ότι οι προτάσεις που οι Ευρωπαίοι και οι Ουκρανοί έχουν καταθέσει δεν βελτιώνουν το έγγραφο και δεν ενισχύουν τη δυνατότητα επίτευξης μακροπρόθεσμης ειρήνης», δήλωσε κορυφαίος σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής του Πούτιν
THE LIFO TEAM
Κέιτ Μίντλετον: Η χρονιά–ορόσημο που σηματοδότησε την επιστροφή της δύναμης και της αυτοπεποίθησής της

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Η χρονιά - ορόσημο που σηματοδότησε την επιστροφή της δύναμης και της αυτοπεποίθησής της

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται σε μια καθοριστική στιγμή, διαμορφώνοντας τη ζωή της ίδιας και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς εγκαθίστανται σε νέο σπίτι και αναλαμβάνουν πιο κεντρικό ρόλο στη βασιλική οικογένεια
THE LIFO TEAM