Εκλογές ΗΠΑ: Το ορθογραφικό λάθος του Τραμπ, που έγινε η γκάφα των εκλογών

Εκλογές ΗΠΑ: Το ορθογραφικό λάθος του Τραμπ, που έγινε η γκάφα των εκλογών Facebook Twitter
Εκλογές ΗΠΑ: Το ορθογραφικό λάθος του Τραμπ που πρόσβαλε τους Πολωνούς (EPA)
0

Ένα ορθογραφικό λάθος του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter έμελλε να γίνει από τις καλύτερες γκάφες του Αμερικανού Προέδρου ανήμερα των προεδρικών εκλογών.

Αμέσως μετά το tweet του ότι θα έκανε δήλωση αργά το βράδυ των εκλογών, ο Αμερικανός Πρόεδρος έγραψε στο Twitter ότι «προσπαθούν να κλέψουν τις εκλογές».

Ισχυρίστηκε δε ότι οι ψηφοφόροι «δεν μπορούν να ψηφίσουν μετά το κλείσιμο των Πολωνών!» αντί των καλπών (έγραψε Poles αντί για Polls.)

Το Twitter δεν άργησε να μπλοκάρει την ανάρτηση. Φυσικά, ο όρος «Πολωνοί» έγινε trend στο Twitter, με χρήστες όπως ο Τζίμι Κίμελ να μην αφήνουν τη γκάφα ασχολίαστη.

Ο Τραμπ απέσυρε και διόρθωσε γρήγορα το tweet αν και ήταν ήδη αργά.

Βεβαίως, η «παραπλανητική» προειδοποίηση του Twitter στο tweet ήταν δικαιολογημένη δεδομένου ότι δεν υπήρχαν αξιόπιστες ενδείξεις κλοπής ή απάτης στις εκλογές. Ωστόσο, η σήμανση δεν αφορούσε στους ....Πολωνούς.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αεροδρόμιο Χίθροου: Ένα παιδί ανάμεσα στα άτομα που δέχτηκαν επίθεση με σπρέι - Τι συνέβη

Διεθνή / Χίθροου: Ένα παιδί ανάμεσα στα άτομα που τραυματίστηκαν εν μέσω επίθεσης με σπρέι - Τι συνέβη

Σύμφωνα με την Μητροπολιτική Αστυνομία τέσσερις άνδρες προσπάθησαν να αρπάξουν τη βαλίτσα μίας γυναίκας μέσα στον ανελκυστήρα χώρου στάθμευσης του αεροδρομίου
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Διεθνή / Τραμπ Τζούνιορ εναντίον Ουκρανίας: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Ζελένσκι αλλά και στη στάση της Ευρώπης απέναντι στον πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας δεν αποκλείεται να πάψει να στηρίζει την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM
Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Διεθνή / Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Αναζητώντας υλικό για τη βιογραφία του Τζορτζ Γουάιντενφελντ, ο ιστορικός Τόμας Χάρντινγκ ανακάλυψε επιστολές που αντάλλαξαν ο Βρετανός μεγαλοεκδότης, η Γκισλέν Μάξγουελ και ο Έπσταϊν, το ιδιωτικό τζετ του οποίου λεγόταν «Lolita Express».
LIFO NEWSROOM
Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

Διεθνή / Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

To Γραφείο για την Προστασία της Εθνικής Ασφάλειας κάλεσε έναν αριθμό μη προσδιορισμένων μέσων ενημέρωσης, επικρίνοντας την κάλυψη της πυρκαγιάς που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 159 άτομα στο πολυώροφο συγκρότημα κατοικιών Wang Fuk Court
LIFO NEWSROOM