Απεργία την Πρωτομαγιά

Ινδία: Γαμπρός πέθανε από κορωνοϊό την επομένη του γάμου- Πάνω από 100 καλεσμένοι θετικοί

Ινδία: Γαμπρός πέθανε από κορωνοϊό την επομένη του γάμου- Πάνω από 100 καλεσμένοι θετικοί Facebook Twitter
Πολλοί στην Ινδία αγνοούν το μέτρο για έως 50 άτομα σε γάμους (Φωτογραφία αρχείου EPA)
0

Γαμπρός στην Ινδία, που ζήτησε- χωρίς αποτέλεσμα- να αναβληθεί ο γάμος του επειδή δεν ένιωθε καλά, πέθανε την επομένη της τελετής, από τον κορωνοϊό. Ήδη, πάνω από 100 καλεσμένοι έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό.

Όταν ο άνδρας έφτασεν στο σπίτι της οικογένειάς του, σε ένα χωριό κοντά στην πόλη Πάτνα, είπε στους γονείς του ότι ένιωθε άρρωστος και τους ζήτησε να αναβάλουν τον γάμο. Όμως εκείνοι αγνόησαν το αίτημά του, με τον φόβο ότι θα γίνουν ρεζίλι. Έτσι, η τελετή πραγματοποιήθηκε κανονικά, παρουσία 300 ανθρώπων, παρότι σύμφωνα με μέτρα που έχουν ληφθεί για τον κορωνοϊό στην Ινδία οι γάμοι πρέπει να γίνονται με έως 50 άτομα.

Την επόμενη ημέρα, ο γαμπρός άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο. Όταν δεκάδες καλεσμένοι άρχισαν να εμφανίζουν συμπτώματα τις επόμενες ημέρες, ένας κάτοικος του χωριού που υποπτεύθηκε ότι αυτό σχετιζόταν με τον γάμο, ειδοποίησε τις αρχές. Μέχρι τώρα έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό πάνω από 100 καλεσμένοι.

Αυτή δεν είναι η μοναδική περίπτωση που κάποιοι αγνοούν το μέτρο για έως 50 άτομα στους γάμους στην Ινδία, μια χώρα με 604.641 κρούσματα και 17.834 νεκρούς από τον κορωνοϊό. Πρόσφατα, επιβλήθηκε πρόστιμο περίπου 6.500 ευρώ σε γαμπρό στην πόλη Ρατζαστάν, για τελετή με 250 άτομα. Αργότερα τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι 15 άνθρωποι βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Με πληροφορίες από Times

 

 

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ