ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Βραζιλία: Ο Μπολσονάρου λέει ότι ίσως να είχε προσβληθεί από κορωνοϊό- 1.141 θάνατοι σε 24 ώρες

Βραζιλία: Ο Μπολσονάρου λέει ότι ίσως να είχε προσβληθεί από κορωνοϊό- 1.141 θάνατοι σε 24 ώρες Facebook Twitter
EPA
0

Ο Ζαΐχ Μπολσονάρου δήλωσε ότι τελικά μπορεί να είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό, παρά τα αρνητικά τεστ, την ώρα που στη Βραζιλία παραμένει τρομακτικά υψηλός ο ημερήσιος απολογισμός των νεκρών και των κρουσμάτων.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας είπε την Πέμπτη ότι μπορεί να είχε μολυνθεί από τον κορωνοϊό και ότι μπορεί να κάνει άλλο ένα τεστ, έχοντας ήδη βρεθεί αρνητικός πολλαπλές φορές τις εβδομάδες που προηγήθηκαν.

Ο Μπολσονάρου έχει πει δύο φορές ότι έχει βρεθεί αρνητικός, αλλά έδωσε δικαστική μάχη προκειμένου να εμποδίσει τη δημοσιοποίηση των νοσοκομειακών αποτελεσμάτων, κάτι που προκάλεσε ερωτήματα για το αν τελικά είχε μολυνθεί από τον ιό.

Στο μεταξύ, η κατάσταση στη Βραζιλία παραμένει εξαιρετικά δύσκολη. Στον τελευταίο ημερήσιο απολογισμό που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας είχαν καταγραφεί 1.141 θάνατοι και 39.483 νέα κρούσματα, σε 24 ώρες.

Πλέον, η Βραζιλία- που έχει δεχθεί το δεύτερο σφοδρότερο πλήγμα από την πανδημία μετά τις ΗΠΑ- θρηνεί 54.971 νεκρούς, ενώ οι μολύνσεις ξεπερνούν τα 1,2 εκατομμύρια.

Με πληροφορίες από Reuters

 


Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ