Απεργία την Πρωτομαγιά

Κόμπι Μπράιαντ: Η ομίχλη μπέρδεψε τον πιλότο του ελικοπτέρου - Το τσατ πριν την πτήση

Κόμπι Μπράιαντ: Η ομίχλη μπέρδεψε τον πιλότο του ελικοπτέρου - Το τσατ πριν την πτήση Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Μηνύματα που στάλθηκαν πριν από την πτήση του ελικοπτέρου κατά την οποία σκοτώθηκε Κόμπi Μπράιαντ και οκτώ ακόμα άτομα, αποκαλύπτουν ότι οι καιρικές είχαν προκαλέσει ανησυχία και πως ο πιλότος αποπροσανατολίστηκε από την ομίχλη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα έγγραφα του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας Μεταφορών, ο καιρός και η ορατότητα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο δυστύχημα. Στα έγγραφα, περιγράφεται λεπτομερώς το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας, χωρίς ωστόσο να αποτελούν το οριστικό πόρισμα. Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών αποκαλύπτει ότι πριν από κάθε πτήση με τον Μπράιαντ, δημιουργείτο ένα ομαδικό τσατ με στοιχεία για το ταξίδι. Τη συγκεκριμένη ημέρα είχαν εκφραστεί ανησυχίες για τον καιρό, οι οποίες όμως κατευνάστηκαν τόσο από τον πιλότο όσο και από τον συντονιστή πτήσης.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στα έγγραφα που επικαλείται το CNN, ο πιλότος της μοιραίας πτήσης, λίγο πριν από τη συντριβή, ενημέρωσε στον ασύρματο πως είχε ξεκινήσει την άνοδο στα 4.000 πόδια προκειμένου να ξεφύγει από την ομίχλη. Αυτό που όμως έγινε στην πράξη ήταν να κατευθυνθεί προς τον λόφο, στον οποίο έγινε η προσέκρουσε το ελικόπτερο πριν τη συντριβή. 

«Αγαπημένος πιλότος»

Σύμφωνα με τα έγγραφα ο Αra Zobayan ήταν ένας από τους πιλότους που ο σταρ του ΝΒΑ προτιμούσε. Κατά τα τελευταία χρόνια μόλις τέσσερις πιλότοι της Island Express είχαν πετάξει με τον Μπράιαντ. 

«Ο Ara ήταν ο αγαπημένος της Kobe Inc. και ο πιλότος που προτιμούσε», αναφέρεται. Τα μηνύματα που εξετάστηκαν δείχνουν ότι ανάμεσα στον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο, οκτώ πτήσεις διασημοτήτων με την Island Express ακυρώθηκαν λόγω κακών καιρικών συνθηκών.  Ανάμεσά τους πτήσεις για τους David Burd (Lil Dicky), Kawhi Leonard και Kylie Jenner.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ