Απεργία την Πρωτομαγιά

Το χειρότερο πρώτο ραντεβού –Την πήρε μαζί του σε ληστεία τράπεζας

Το χειρότερο πρώτο ραντεβού –Την πήρε μαζί του σε ληστεία τράπεζας Facebook Twitter
Στο πρώτο ραντεβού, την πήγε σε ληστεία τράπεζας (Φωτογραφία αρχείου ΕPA)
1

Όσοι νομίζουν ότι έχουν ζήσει το χειρότερο πρώτο ραντεβού που μπορεί να υπάρξει- πιθανόν- θα επαναξιολογήσουν την εμπειρία τους στο άκουσμα της περιπέτειας που έζησε αυτή η γυναίκα.


Όταν έφυγε από το σπίτι της, περίμενε να ζήσει ένα πρώτο ραντεβού. Κατέληξε να γίνει- εν αγνοία της- οδηγός του οχήματος διαφυγής έπειτα από ληστεία σε τράπεζα. Το περιστατικό έγινε στις 5 Δεκεμβρίου 2016, αλλά η υπόθεση εκδικάστηκε τώρα.


Αυτή η γυναίκα, από τη Μασαχουσέτη- που δεν έχει κατονομαστεί- γνώρισε τον Κρίστοφερ Καστίγιο μέσω εφαρμογής γνωριμιών. Εκείνη την ημέρα, οδηγώντας το αυτοκίνητό της, τον πήρε από το σπίτι των γονιών του. Αυτός έπινε κρασί, ενώ καθόταν στη θέση του συνοδηγού, αλλά αυτό το σημάδι δεν ήταν αρκετό για να την ανησυχήσει.


Δεν το θεώρησε περίεργο ούτε όταν ο Καστίγιο της ζήτησε να σταματήσει έξω από μία τράπεζα. Αφού περίμενε λίγα λεπτά, τον είδε να επιστρέφει τρέχοντας, φορώντας γυαλιά ηλίου και καπέλο. Στα χέρια του κρατούσε ένα όπλο και 1.000 δολάρια, που είχε μόλις αρπάξει από την τράπεζα.


«Φύγε γαμ@το!», της φώναξε εκείνος μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο. Η γυναίκα πανικοβλήθηκε και υπάκουσε. Όμως, μόλις είδε τα περιπολικά πίσω της, σταμάτησε και βγήκε από το αυτοκίνητο. Αυτός έμεινε μέσα στο όχημα και αντιστάθηκε σθεναρά όταν οι αστυνομικοί πήγαν να τον συλλάβουν.


Τελικά, ο Κρίστοφερ Καστίγιο καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκισης, για ένοπλη ληστεία, επίθεση και ξυλοδαρμό αστυνομικού. Η γυναίκα δεν κατηγορήθηκε. Αυτό που έζησε ήταν αρκετό.


Με πληροφορίες από το CNN

 

 

Διεθνή
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ