Condé Nast Traveler : Οι πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικοί προορισμοί για το 2020 - Μέσα και η Ελλάδα

Condé Nast Traveler : Οι πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικοί προορισμοί για το 2020 - Μέσα και η Ελλάδα Facebook Twitter
0

Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στους δημοφιλέστερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2020.

Η Google και το ταξιδιωτικό πρακτορείο Kayak ανέλυσαν δισεκατομμύρια κρατήσεις ξενοδοχείου και αναζητήσεις πτήσεων για να βρουν τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς της χρονιάς, τόσο στην Αμερική αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Ανάμεσα στις διεθνείς τοποθεσίες που αναμένεται να συγκεντρώσουν όμως φέτος το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών συγκαταλέγεται και η Αθήνα, μαζί με το Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο, το Ντα Νάνγκ στο Βιετνάμ και το Περθ της Αυστραλίας.

Όπως σημειώνει το ταξιδιωτικό πρακτορείο Kayak, οι αναζητήσεις για την ιστορική πόλη των Αθηνών έχουν αυξηθεί σχεδόν κατά 25% από τις αρχές του 2020. 

«Η ελληνική πρωτεύουσα επιστρέφει δυναμικά έχοντας αντιμετωπίσει μια ταπεινωτική οικονομική κρίση την τελευταία δεκαετία», σημειώνει το πρακτορείο.

Σύμφωνα με το Kayak, όσοι έρθουν την Αθήνα μπορούν «εκτός από το να εξερευνήσουν μυριάδες αρχαιολογικά ερείπια, να επισκεφτούν επίσης το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, τις υπαίθριες αγορές με τις μοναδικές αντίκες και, φυσικά, τις αμέτρητες παραλίες και το σουβλάκι». 

Το πρακτορείο συστήνει δε, σε όσους θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, να επιλέξουν τον Φεβρουάριο καθώς είναι ο φθηνότερος μήνας στα αεροπορικά εισιτήρια.

Με πληροφορίες από Condé Nast Traveler

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM