Μια υπόθεση θρίλερ ερευνούν οι αρχές στη Βαυαρία καθώς βρέθηκαν τρεις άνθρωποι νεκροί με βέλη καρφωμένα στα σώματά τους.

 

Για την ώρα οι αρχές είναι φειδωλές με τις πληροφορίες για την υπόθεση που φαίνεται πολύ περίπλοκη. Αυτό που έγινε γνωστό, είναι πως τα τρία πτώματα βρέθηκαν σε δωμάτιο ενός μικρού ξενοδοχείου. Το προσωπικό του ξενοδοχείου ανακάλυψε τους νεκρούς σε ένα δωμάτιο μαζί με δύο τόξα, ανέφερε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA.

 

Η σχέση μεταξύ των τριών θυμάτων δεν είναι σαφής. Ωστόσο το γερμανικό πρακτορείο αναφέρει πως τα θύματα είναι ένας άντρας ηλικίας περίπου 50 ετών, μια γυναίκα 33 ετών και μια γυναίκα 30 ετών.

 

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Ilz, στην άκρη της βαυαρικής πόλης Passau κοντά στα αυστριακά σύνορα. Αν και οι θάνατοι οδηγούν σε σενάριο για κάποια άγρια δολοφονία, δεν υπήρχαν στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι κάποιο άλλο άτομο εμπλέκεται, ανέφερε το DPA.

 

Ένας άλλος ένοικος του ξενοδοχείου δήλωσε στην τοπική εφημερίδα Passauer Neue Presse ότι ήταν μια εντελώς ήσυχη νύχτα και πως δεν παρατήρησαν τίποτα ύποπτο. Ο διευθυντής του ξενοδοχείου, είπε ότι οι τρεις νεκροί, που ήταν όλοι Γερμανοί, είχαν προγραμματίσει να μείνουν για τρεις νύχτες στο ξενοδοχείο, αλλά δεν είχαν ζητήσει πρωινό όταν έφτασαν εκεί την Παρασκευή. Τα πτώματα βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ από υπάλληλο που πήγε στο δωμάτιο να καθαρίσει.

 

Αυτό που συνέβη στο δωμάτιο και πώς πέθαναν οι τρεις άνθρωποι δεν είναι ακόμη γνωστό. Απαντήσεις σχετικά με το αν τα ίδια τα θύματα χρησιμοποίησαν τα τόξα θα δώσει η νεκροψία που έχει διαταχθεί να γίνει τη Δευτέρα. Το ξενοδοχείο δεν θέλησε να σχολιάσει περισσότερο την υπόθεση και παραπέμπει τα γερμανικά μμε στις αρχές.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr