Παλαιστής πέθανε πάνω στο ρινγκ ενώ οι θεατές ζητωκραύγαζαν

Παλαιστής πέθανε πάνω στο ρινγκ ενώ οι θεατές ζητωκραύγαζαν Facebook Twitter
0

Ένας επαγγελματίας παλαιστής κατέρρευσε και πέθανε το βράδυ του Σαββάτου στο ρινγκ, σε σόου στο Λονδίνο. 

Ο βετεράνος παλαιστής Silver King, κατά κόσμον Σεζάρ Μπάρον, συμμετείχε στο χθεσινό σόου στο Roundhouse του Κάμντεν. Ο 51χρονος Μπάρον δέχτηκε ένα λάκτισμα στα πλευρά και κατέρρευσε στο ρινγκ αλλά, όπως μεταδίδει η Camden New Journal, στην αρχή κανείς δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί - ούτε όσοι βρίσκονταν μέσα στο ρινγκ ούτε, πολύ περισσότερο, οι θεατές που συνέχιζαν να ζητωκραυγάζουν το όνομά του. 

Μάλιστα οι διαιτητές, τον γύρισαν ανάσκελα και άρχισαν να μετρούν αντίστροφα για το νοκ-άουτ και έτσι πέρασαν αρκετά κρίσιμα δευτερόλεπτα πριν αντιληφθούν ότι δεν ανταποκρίνεται. Οι θεατές συνέχιζαν να φωνάζουν "Silver, Silver", ενώ ο 51χρονος πρώην επαγγελματίας του WCW κείτονταν αναίσθητος, μέχρι που οι διοργανωτές κατάλαβαν τι είχε συμβεί και ένα κλιμάκιο γιατρών ανέβηκε βιαστικά στο ρινγκ για να του δώσει τις πρώτες βοήθειες. Ήταν όμως ήδη πολύ αργά. 

Παλαιστής πέθανε πάνω στο ρινγκ ενώ οι θεατές ζητωκραύγαζαν Facebook Twitter

Ένας από τους θεατές δήλωσε αργότερα στην Camden New Journal ότι η κατάρρευση του παλαιστή «έμοιαζε να ήταν μέρος του σκηνοθετημένου σόου». Μόλις όμως εμφανίστηκαν οι γιατροί, αμέσως το κλίμα άλλαξε και οι θεατές άρχισαν να ανησυχούν. «Εκκενώσαμε την αρένα. Μπήκαν μέσα πολύ αστυνομικοί και ήρθαν ασθενοφόρα». Ο Σεζάρ Μπάρον συμμετείχε στο σόου αναπαριστώντας τον «σατανικό» χαρακτήρα Ράμσες, από το φιλμ Nacho Libre. Προς το παρόν άγνωστα παραμένουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. 

Ο Silver King ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1997, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας και εμφανιζόταν συχνά στο τηλεοπτικό πρόγραμμα WCW Monday Nitro. Ο μεγαλύτερος αγώνας του ήταν απέναντι στον Guerrera στο Fall Brawl του 1998. Σταμάτησε να παλεύει για το WCW στα τέλη του 2000. 

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες

 

Με πληροφορίες από SkyNews

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM