ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Το Πακιστάν θα απελευθερώσει αύριο τον Ινδό πιλότο

Το Πακιστάν θα απελευθερώσει αύριο τον Ινδό πιλότο Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Το Πακιστάν απελευθερώσει αύριο τον Ινδό πιλότο που κρατά από την Τετάρτη σε μια «κίνηση ειρήνης», όπως δήλωσε σήμερα ο Πακιστανός πρωθυπουργός Ίμραν Χαν.

«Σε μια κίνηση ειρήνης θα απελευθερώσουμε τον Ινδό πιλότο (αύριο)», επεσήμανε μιλώντας στο κοινοβούλιο, προσπαθώντας να αποκλιμακώσει την ένταση μεταξύ της χώρας του και της Ινδίας.

Το αεροπλάνο του αντισμήναρχου Αμπχιντάν Βαρταμάν κατερρίφθη την Τετάρτη πάνω από το Κασμίρ στη διάρκεια μιας σπάνιας αερομαχίας μεταξύ των πολεμικών αεροποριών των δύο χωρών.

Υπενθυμίζεται πως το υπουργείο Πληροφοριών του Πακιστάν έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει τον πιλότο με δεμένα τα μάτια, ενώ στο πρόσωπο του υπάρχει αίμα.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε νέα επιδείνωση στις σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες, που ερίζουν εδώ και δεκαετίες για την περιοχή του Κασμίρ.

Η κυβέρνηση της Ινδίας είχε κάνει λόγο για «χυδαία απεικόνιση ενός τραυματισμένου ανθρώπου».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters/AFP/DPA

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ