Το συγκινητικό, πανίσχυρο μήνυμα της Sarah Gordy για τα άτομα με σύνδρομο Down

0

Η Sarah Gordy είναι ηθοποιός, χορεύτρια και μοντέλο και κυρίως από τις πιο σημαντικές ακτιβίστριες, κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας Mencap.

Γεννήθηκε με σύνδρομο Down και πριν από λίγες μέρες αποφοίτησε μετ' επαίνων από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου ττου Νόττιγχαμ. Η ομιλία της στην τελετή απονομής των τίτλων σπουδών ήταν ένα πανίσχυρο, εμψυχωτικό μήνυμα για τα άτομα με Σύνδρομο Down και τον ρόλο τους στη ζωή και τον κοινωνικό ιστό. 

«Θα υπάρξουν στιγμές στη ζωή σας που οι άνθρωποι θα αμφιβάλλουν για εσάς. Θα υπάρξουν στιγμές που εσείς οι ίδιοι θα αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Μην δίνετε σημασία στις αμφιβολίες, ούτε στις ταμπέλες που σας βάζουν.

»Πιστέψτε στον εαυτό σας! Γιατί κανένας δεν ξέρει τις δυνατότητές σας. Και κανένας δεν γνωρίζει το μέλλον. Είναι δικό μας και είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε τι αξίζουμε και πώς μπορούμε να το φτιάξουμε. Πάμε, λοιπόν, να φτιάξουμε αυτό: το μέλλον!».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ