Απεργία την Πρωτομαγιά

Δεν τα βρήκαν τελικά Μέι και Κόρμπιν για το ντιμπέιτ με θέμα το Brexit

Δεν τα βρήκαν τελικά Μέι και Κόρμπιν για το ντιμπέιτ με θέμα το Brexit Facebook Twitter
EPA
0

Η τηλεοπτική αναμέτρηση ανάμεσα στην πρωθυπουργό Τερέζα Μέι και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Τζέρεμι Κόρμπιν δεν θα διεξαχθεί όπως αναμενόταν πριν την κρίσιμη ψηφοφορία στο κοινοβούλιο για τη συμφωνία του Brexit στις 11 Δεκεμβρίου.

Το BBC από την Τρίτη ήδη είχε ανακοινώσει ότι εγκαταλείπει τα σχέδια για το ντιμπέιτ που είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου.

Σήμερα το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV με τη σειρά του ανακοίνωσε ότι δεν θα προχωρήσει στον προγραμματισμό διεξαγωγής της τηλεοπτικής συζήτησης των δύο αρχηγών κομμάτων.

Το ITV έλαβε την απόφαση καθώς οι δύο πλευρές διαφωνούσαν επί μέρες για την επιλογή του τηλεοπτικού δικτύου, ανέφερε το Association Press.

Η Μέι επιθυμούσε το debate να προβληθεί στο BBC ώστε να προωθήσει τη συμφωνία Brexit που έχει φέρει προς ψήφιση στη βουλή, ενώ ο Κόρμπιν ήθελε η τηλεοπτική αναμέτρηση να γίνει στο ITV.

Τα δύο κόμματα αλληλοκατηγορήθηκαν ότι φοβήθηκαν να συμμετάσχουν στην τηλεοπτική αναμέτρηση.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ