Απεργία την Πρωτομαγιά

Οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις σε 12 ρωσικές εταιρείες

Οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις σε 12 ρωσικές εταιρείες Facebook Twitter
0

Σε 12 ρωσικές εταιρείες αποφάσισε να επιβάλει κυρώσεις το αμερικανικό υπουργείο Εμπορίου. 

Σύμφωνα με την Ουάσινγκτον, οι δραστηριότητες των συγκεκριμένων εταιρειών έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντα ασφαλείας των ΗΠΑ. 


Στον μαύρο κατάλογο του αμερικανικού υπουργείου Εμπορίου συμπεριελήφθησαν οι εταιρείες Aerokomposit, Divetechnoservise, η επιχείρηση έρευνας και ανάπτυξης Gama, το Ινστιτούτο επιστημονικών ερευνών Vector, η εταιρεία Nilco Group, η επιχείρηση έρευνας και ανάπτυξης Trchnologia, η επιχείρηση έρευνας και ανάπτυξης υποβρύχιων τεχνολογιών okeanos, η τεχνική εταιρεία Aviadvigatel, ο όμιλος Infotex, η εταιρεία Sayrus Sustems και η εταιρεία Vega.

Σύμφωνα με την απόφαση του αμερικανικού υπουργείου Εμπορίου, οι εν λόγω εταιρείες δεν θα μπορούν να εισάγουν αμερικανικά προϊόντα διττού προορισμού (σ.σ. προϊόντα τεχνολογίας που μπορούν να χρησιμοποιηθεί τόσο για ειρηνικούς όσο και για στρατιωτικούς σκοπούς).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/TASS

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ