Έκανε μήνυση στην πρώην σύντροφό του για σαμποτάζ της μουσικής καριέρας του επειδή του διέγραψε email και κέρδισε

Έκανε μήνυση στην πρώην σύντροφό του για σαμποτάζ της μουσικής καριέρας του επειδή του διέγραψε email και κέρδισε Facebook Twitter
0

Δικαστήριο στον Καναδά αποφάσισε ότι η μια γυναίκα υπονόμευσε την καριέρα του συντρόφου της, διαγράφοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβε από μια υψηλού κύρους μουσική σχολή και αντικαθιστώντας το με ένα ψεύτικο σημείωμα απόρριψης.

Ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Οντάριο, Ντέιβιντ Κόρμπετ έκρινε ότι η Τζένιφερ Λι σκόπιμα παρεμπόδισε την καριέρα του τότε φίλου της, Έρικ Αμπράμοβιτζ το 2014, όταν και οι δύο ήταν σπουδαστές μουσικής στο Πανεπιστήμιο McGill στο Μόντρεαλ.

Ο Κόρμπετ αποφάσισε ότι η Λι πρέπει να καταβάλει 260.000 δολάρια στον πρώην φίλο της ως αποζημίωση.

Στα τέλη του 2013, ο Αμπράμοβιτζ υπέβαλε αίτηση για σπουδές στο Μουσικό Ωδείο Colburn στο Λος Άντζελες υπό τον καθηγητή Γεχούντα Γκίλαντ.

Ο διάσημος δάσκαλος κλαρινέτου δέχεται μόνο δύο καινούριους μαθητές τον χρόνο. Κάθε ένας λαμβάνει μια πλήρη υποτροφία που καλύπτει τα δίδακτρα, στέγαση και διατροφή και χρήματα για άλλα έξοδα.

 

Ίσως το πιο σημαντικό, οι λίγοι επίλεκτοι έχουν ουσιαστικά διασφαλισμένη μια υψηλά αμειβόμενη σταδιοδρομία σε συμφωνική ορχήστρα μετά την αποφοίτηση, σύμφωνα με τη Montreal Gazette.

Ο Αμπράμοβιτζ πέρασε από εντατική διαδικασία εξέτασης, που περιελάμβανε και μία ζωντανή ακρόαση τον Φεβρουάριο του 2014, και αισθάνθηκε σίγουρος ότι θα γίνει αποδεκτός. 

Αλλά μερικές εβδομάδες αργότερα, έλαβε ένα email απόρριψης. Ήταν συντετριμμένος και επέλεξε να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο McGill.

Έκανε μήνυση στην πρώην σύντροφό του για σαμποτάζ της μουσικής καριέρας του επειδή του διέγραψε email και κέρδισε Facebook Twitter

Πέρασαν δύο χρόνια για να ανακαλύψει ο Αμπραμόβιτζ ότι είχε πράγματι γίνει δεκτός και ότι η Λι, με την οποία είχε σχέση διάρκειας πέντε μηνών εκείνη την εποχή, είχε πλαστογραφήσει το σημείωμα απόρριψης.

Ο Αμπράμοβιτζ είπε στο δικαστήριο ότι η Λι είχε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο και ήταν σε θέση να διαγράψει την πραγματική επιστολή αποδοχής πριν να τη δει ο ίδιος.

Η Λι απάντησε στο email του καθηγητή προσποιούμενη ότι ήταν ο φίλος της και έστειλε στον Γκίλαντ ένα email με το οποίο απέρριπτε την προσφορά του.

Το κίνητρό της όπως ο υποστηρίζει ο Έρικ Αμπράμοβιτς, ήταν να τον αποτρέψει να μετακομίσει.

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε photoshop και σε άλλη φωτογραφία με τα παιδιά της και τη βασίλισσα Ελισάβετ, λένε από το Getty

Διεθνή / Η Κέιτ Μίντλετον έκανε photoshop και σε άλλη φωτογραφία με τα παιδιά της και τη βασίλισσα Ελισάβετ, λένε από το Getty

Μία φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ με τα εγγόνια της, που είχε τραβήξει η Κέιτ Μίντλετον, έχει υποστεί επεξεργασία, σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία
NEWSROOM
Κέιτ Μίντλετον: Η πιο περιζήτητη γυναίκα στον κόσμο εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Η πιο πολυσυζητημένη γυναίκα των ημερών εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Ειδικός στη γλώσσα του σώματος εξηγεί τα μηνύματα που ήθελε να περάσει στο κοινό η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Σιγή ασυρμάτου από το παλάτι για τη δημόσια εμφάνιση της μέλλουσας βασίλισσας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ