ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Μεξικό: Έντεκα νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα με τουριστικό λεωφορείο

Μεξικό: Έντεκα νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα με τουριστικό λεωφορείο Facebook Twitter
φωτο αρχείου
0

Έντεκα άνθρωποι, ανάμεσά τους ξένοι τουρίστες, σκοτώθηκαν και περίπου 20 ακόμη τραυματίστηκαν σήμερα όταν το τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν ανετράπη καθώς ταξίδευε προς μια αρχαιολογική περιοχή στην Πολιτεία Κιντάνα Ρου στο Μεξικό στις ακτές στην Καραϊβική Θάλασσα.

«Ένα τουριστικό λεωφορείο ξέφυγε από την πορεία του ενώ ταξίδευε μεταξύ της Ελ Καφετάλ και Μαχαχουάλ. Έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν», ανέφεραν με ανακοίνωσή τους οι πολιτειακές αρχές, που τόνισαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται ξένοι τουρίστες.

Το δυστύχημα συνέβη στα προάστια της πόλης Ελ Μαχαχουάλ, 350χλμ νότια από το παραθαλάσσιο θέρετρο Κανκούν, όπου ελλιμενίζονται πολλά κρουαζιερόπλοια.

Τα θύματα «ήταν επιβάτες ενός κρουαζιερόπλοιου της Royal Caribbean», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Οι αρχές δεν έχουν αναφέρει τις εθνικότητες των ξένων θυμάτων, αλλά σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, στους επιβάτες του λεωφορείου συγκαταλέγονταν Ιταλοί και Καναδοί υπήκοοι.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ