Συνελήφθησαν τρία μέλη της αλ Κάιντα

Συνελήφθησαν τρία μέλη της αλ Κάιντα Facebook Twitter
0

Όπως ανακοίνωσε, σήμερα δικαστική πηγή, τρία μέλη της αλ Κάιντα συνελήφθησαν στην περιοχή Κάντιθ της νότιας Ισπανίας.

Σύμφωνα με το ραδιοσταθμό Καντένα Σερ, ο οποίος επικαλείται αστυνομικές πηγές, οι συλληφθέντες είναι δυο Τσετσένοι και ένας Τούρκος, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν εκρηκτικά και δηλητήριο.


Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, τα τελευταία χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές συλλήψεις ακραίων ισλαμιστών στην Ισπανία και κυρίως στην Καταλονία, ωστόσο όπως επισημαίνουν τα ισπανικά ΜΜΕ, είναι η πρώτη φορά στη χώρα που συλλαμβάνονται εξτρεμιστές με εκρηκτικά στην κατοχή τους.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SAVANNAH GUTHRIE ΑΠΑΓΩΓΗ NANCY GUTHRIE

Διεθνή / Savannah Guthrie: «Ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε το σωστό» - Το νέο μήνυμα προς τους απαγωγείς της μητέρας της

«Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που πήραν τη μαμά μας. Και απλώς ήθελα να βγω και να πω ότι ελπίζουμε ακόμη», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια
THE LIFO TEAM
Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Διεθνή / Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Σε μία από τις χώρες με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής στον κόσμο, το 13% των κρατουμένων είναι ηλικιωμένοι, πολλοί από τους οποίους διαπράττουν μικροαδικήματα για να εξασφαλίσουν στέγη και τροφή πίσω από τα κάγκελα.
THE LIFO TEAM